Can't stand this heat

Den här dagen har varit otroligt tung, kvinnan är less ! Termostatfaan på sentret har låst sig på högsta värme och vaktmästarn har julferie. De har varit som att jobba i en tropisk bastu. Så jag har dansat runt till massa skön turkeymusik och svettats arslet av mig idag, awsome dude ! Jag brukar aldrig klaga på att de är för varmt, men när man måste springa runt som en galning och hjälpa shoppinggalna kärringar som slåss om salgsvaror så får man faktiskt klaga lite. Dessutom hade juh temperaturen ute sjunkit drastiskt idag, så klart att jag pälsade på mig rejält när jag gick hemifrån, extremt dumt drag ! Jaja, jag tog mig i alla fall igenom denna dag och nu sitter jag här och funderar på livets stora frågor. Näe, så seriös har jag inte blivit, utan sitter och försöker skriva ner vad jag ska packa ner i väskan och vad jag ska hinna med imorn innan jag drar. Och en fet jävla PUSS Majken som gav mig fri imorn :D Nog för att hon kan vara bra skräckinjagande ibland, men innerst inne är hon en riktigt go dam som kramas och har sig, så tack till henne !

Imorn drar jag från de här stället och återförenas med verkligheten, yeei ! Äntligen ska jag få vara lite social och träffa mina kära vänner igen. Alltså ni fattar inte känslan ;o Helt sinnes va jag ser fram emot nyår i Åre och dagarna hemma !

Btw, Lydia Karlström, vilken jävla stjärna alltså ! Oj va glad jag är att jag har en vän som henne. Även fast hon inte ens är här så har hon lyckats med att skämma ut mig totalt. Har gått och skrattat och grinat om vart annat hela eftermiddan, vilket har fått folk att kolla en aning konstigt på mig. Kan hända att jag till och med skrämt iväg vissa stammisar för gott. Folk tycker tydligen att man är konstig om man står och asgarvar helt själv i väntan på kunder. Hallå, ett gott skratt förlänger livet och ett leende smittar av sig ! Kunde dom inte bara ha skrattat med mig istället för att vända om och gå ut när dom insåg att jag inte skulle sluta skratta ?! Jaja, tack för den Lyddis, du förgyllde i alla fall min dag, I love you <3


Ciao


I love you honey <3


Mina fina fina naglar :D


No, I'm not danish

Jobbat 12-20 idag, retat upp chefen som faan, inte coolt ! Den där Majken skrämmer skiten ur mig ibland alltså, men smällar man får ta när man är lite bättre. Inte för att jag talar om mig själv nu, för tusan va mycke fel jag har gjort idag alltså. Men allt stämde på opgjöret så kan juh inte ha gjort nån större skada :)

Efter jobbet fick jag springa till t-banan för att hinna in till byn i tid. Har nämligen varit och lyxat till de idag med lite fake-naglar, I love it ! Min egna julklapp till mig själv typ. Blev i alla fall supert och jag är sjukt nöjd. Tänkte egentligen slänga in en bild, men mina fingrar ser ut som små röda prinskorvar, eftersom jag av misstag råka förfrysa dom påväg hem från t-banan (Y) Men förhoppningsvis går de över till imorn, så då kanske jag kan slänga in en bild :) Har egentligen inte tid att sitta här, för jag måste PACKA ! Men allt har sin tid, de hinns nog med imorn också, för ja är så jävla lat och orkar inte packa idag, vet juh typ vad jag ska ha med mig så de är väl bara att slänga ner i en väska och dra liksom.

Btw, jag är INTE dansk ! Vet inte hur många som har påstått de dom senaste dagarna, men nej, jag är så svensk som man kan bli faktiskt. Låter de som att jag har gröt i halsen eller ?! Näe, just de ! Så, nu har vi rett ut de också, skönt :)


Ciao

Back to business

Efter en väldigt händelserik julhelg ! Jag ska aldrig mer bo själv, de skulle aldrig funka. En riktigt sunkig tjej med alldeles för mycket egentid resulterar i - inte ett skit ! Har i princip rört mig mellan sängen och soffan (Y) Näe, riktigt så farligt har de inte varit, men de är sjukt långsamt att vara själv alltså, så de vill jag inte vara mer efter detta. Fick i alla fall massa awsome grejer, vilket jag tror att jag redan har nämnt ett x antal gånger, men som sagt, har juh inte hänt så mycket speciellt i övrigt ;)

Var i alla fall helt underbart att få pallra sig iväg bort på jobbet imorse. Har surrat som en tok hela dan och sålt som faan, I kick ass as usual ! Spöade chefen med hästlängder, så de har varit en riktigt bra dag :) Funderar nu på att slänga in en maskin med tvätt innan jag kryper till kojs ?! Är egentligen för lat för de idag, men känns som jag är så illa tvungen om jag ska få klart allt tills på torsda. För guess what people ?! I'm going home :D Oj, va otroligt skönt att få komma hem och krama om alla alltså, längtar som faan, men först ett litet kort stopp i Åre :)


Ciao


Vårt underbart vackra julträd och mina klappar :D


Leendes har jag skuttat runt hela dan bara för att jag äger (Y)

In love with chocolate

Här sitter jag nermyst under en filt och njuter av en stor kopp varm mörk mintchoklad, chokladdoppade pepparkakor och choklad, allt från Åre Chokladfabrik. Kanske den bästa julklappen nånsin och absolut vardagslyx på högsta nivå, så tack till familjen Hedström och dagmamma :) Till detta har jag självklart slagit på tredje säsongen av The O.C. så här sitter jag och koser mig ! Ska nog snart slita fram min kära epilator så spirorna är redo för en kick ass nyårsafton, känner på mig att jag inte kommer ha mycket tid över till sånt i veckan. Sen ska jag även dränka mig själv i BUS, eftersom jag börjar bli snuskigt vinterblek och de är snordyrt att sola i de här jävla landet. Så de här kan juh inte annat än bli en toppenkväll ! Hoppas ni alla där hemma har superkul med erat juldagsfirande på SVAR :)

För övrigt så tror jag att dom i lägenheten bredvid har nån slags sex orgie eller nåt ;o Damn, de är sjukt lyhört här och dom har faan hållit på i typ 3 timmar nu och kan säga så mycket som att dom är fler än 3 i alla fall. Så tummen upp för grymma grannar (Y) Synd bara att dom inte fattar vinken när jag sitter här med högsta volym på tvn och med jämna mellanrum bankar nävarna i väggen, lucky me !


Ciao


De absolut enda positiva med att vara själv är att jag kan sitta här och vara hur sluskig jag vill :)


Merry Christmas

Ja ni, God Jul på er allesammans där hemma :) Hoppas ni har de supert och koser er !

Blev en väldigt tidig morron imorse. Smög så gott jag kunde och tassade på tå för att inte väcka dom andra, haha ! Insåg ganska fort att jag faktiskt inte alls behövde smyga, jag är juh själv, fail. Sprang i alla fall iväg på jobbet och gjorde mitt fyra timmars-pass. Måste säga att jag blev sjukt förvånad över va mycket folk de är ute på julafton, dock inte hos oss, men var mycket folk i sentret i alla fall. Tro jag hade 9 kunder idag (Y) Haha, en gubbe som kom in och hade världens panik för att han hade glömt bort att de var julafton och hade en sint kona hemma som väntade på sin julklapp ;o Hur faan kan man glömma bort julafton ?! Men han köpte i alla fall en klänning för 2000kr så jag klaga minnsann inte.

Slutade vid ett och var svinhungrig vid de laget, så de var bara att springa hem och laga sig en liten lyxig julmiddag. Blev Chicken Tikka Masala, ris och pitabröd (naan brödet var slut), love it ! Tikka Masala kanske är en av mina absoluta favoriträtter i hela världen, mumms alltså. Så jag slapp julmaten i år och fick bestämma själv vad jag ville äta (Y)

Efter maten har jag legat på soffan i nån slags paltkoma och halvsovit, så sjukt trött ! Passade såklart även på att öppna alla mina klappar :D Tack tack tack till mamma, pappa, Matte, Malin, mormor, farmor, farfar, Ingrid, Åke och familjen Hedström för allt fint och framförallt gott som jag fått :) Tackar även för alla god jul-samtal jag fått idag ! Haha, så jäkla kul när pappa ringde och alla står i kö för att få tala, såå typiskt min familj alltså, men de va roligt <3

Dags för lite O.C. Slänger in bilder på klapparna imorn, är för slö för tekniskt skit ikv ;)


Ciao


Till er alla från lilla mig - Hoppas ni har haft och får en fortsatt riktigt trevlig jul :)

Arrivederci my friends

Då börjar de, nu är jag helt själv i lägenheten ! De har jag juh i och försig varit förut, men då i väntan på att nån ska komma hem. Jag vet, ett jävla tjat på mig om att jag är ensammen, men ibland måste man få vara lite tjatig och klaga på saker man inte tycker om, faktiskt. Har nu vinkat av och sagt God Jul till mina fina fina vänner som fått tussla iväg i kylan med alldeles för tung packning. Hoppas att dom får en bra hemresa och att tågen inte krånglar på grund av kylan, för jag vet hur mycket dom där två verkligen vill hem just nu, så att förlänga en 14 timmars resa vore juh inte helt sjysst. Have a great time my friends <3

Nu ska jag ta och få i mig lite frulle och fixa mig för att gå på jobb. Har lyckats skriva en inköpslista, så ska se om jag springer iväg till jobbet lite tidigare idag så jag hinner julhandla innan jag börjar :)


Ciao


Two days to kill

Jajemen, då var de bara två dagar kvar till två dagars ledigt, inte för att de hade gjort nåt om jag hade jobbat heller, är juh ändå själv ! Måste skriva en inköpslista på allt jag kan tänkas vilja äta och ha under julhelgen, för på julafton har jag inte tid och handla och sen är de juh helstängt överallt i två dagar, buhu. Har separationsångest som bara faan, så känner att jag inte alls är speciellt trevlig att umgås med ikväll. Ååh, jag vill inte vara själv, ångeeest ! Skiter fullständigt i att de är julafton, inte därför jag har ångest, men bara tanken på att komma hem till en tom lägenhet och sitta här helt själv som nåt jävla mongo i en vackas tid när jag är van att ha folk runt mig. Men ja, nu får jag väl känna på hur de känns om jag hade bott helt själv, vilket jag aldrig mer vill göra ;o Jag måste faan ut och leta mig en redig karl som jag kan flytta ihop med när jag ska flytta nästa gång ! Majsor, när du flyttar hit så är de manhunt som gäller, vad du än säger ;)

Nu säger jag gonatt till omvärlden och snart farväl till mina roomies !


Ciao 

Happyface

Fick bli droska hem igår, såg ingen annan utväg, haha ! Måste säga att de kändes sjukt konstigt att ta taxi hem från jobbet, lite sådär halvsnobbigt, men ack så storstadsigt. Gillar känslan när man inser att man bor i en stad och allt är möjligt ! Tro om jag nånsin skulle kunna ta en taxi från Ica och hem ?! haha, då skulle jag vara ett riktigt as alltså, de får inte hända. Men nu är de bortstökat och jag tog mig hem oskadd, dock en hundring fattigare, men de var så värt att få skjuts ända fram till dörrn alltså :)

Ååh massa tack till alla underbara där hemma som tänker på lilla mig i juletider :) Ser inte alls ut som att jag ska fira jul helt själv, för de ligger en massa klappar under granen och väntar, yeei ! Hade fått en massa bra nödvändigheter av mammsen och pappsen, dom tänker alltid på allt. Har ingen aning om hur dom kunde lista ut att min tandkräm typ precis är slut ?! Men de kanske bli så när man blir förälder, man känner på sig saker. Fick i alla fall en massa kul och jag längtar till julafton när jag får öppna allt :D

Nu drar jag på Storo och gör ett arbetspass !


Ciao


Jag igår :)


Mina klappar :D


Hade fått några julhälsningar från Icapersonalen :)


haha, snus har jag så jag klarar mig fram till hemfärd iaf, men bra tnake Björne :)


Naaw, alla är så söta :D


Someone's taking a cab today

Herligland sæger jag bara ! Hær sitter jag med en ostmacka och en latte på min pause och funderar på hur faan jag ska ta mig hem från jobbet idag. Har æntligen fått mitt julpaket från familjen,, och har en liiten fråga - hur tænkte ni dær egentligen ? Haha, de var den størsta klappen jag sett på længe, plus att familjen Hedstrøm har skickat mig ett paket, plus att jag har fått fetaste julklappssæcken på jobbet idag ;o Jag klagar absolut inte, utan tackar och bugar så hjærtligt før all omtanke, men att ta sig hem kan bli lite av ett problem. De førsta chefen sa nær jag kom på jobbet var - ååh jag vet vem som tar taxi hem idag ;) Jo, de hade juh varit de optimala, men vet inte riiktigt om jag har lust att slænga massa pengar på de, men vi får se ! Återkommer væl med bilder senare på mina klappar :)

Btw, tror att vårt internet har lagt av igen ! Får se om Lyddis har lyckats få till de tills jag kommer hem :)


Ciao

Monday

Ååh vilken jävla dryg vecka ! Jobbar 15-22 varje dag fram till julafton och då jobbar jag 9-13, psyk ! Har varit sjukt trött och haft sprängande huvudvärk hela dan, men förhoppningsvis så är de förkylningen som är påväg ut ur huvet eller nåt. Började juh i alla fall 15 idag och då var de dags för mitt typ utvecklingssamtal med chefen, eller de kändes i alla fall som ett sånt. Typ de enda vi kom fram till på varenda fråga var att allt var superbra och att jag var en kjempe flink jenta ;) Kändes rätt onödigt, men jag fick juh i alla fall gratis lunch, så de var juh ett plus ! Annars har dagen varit himla seeeg, som vanligt. Börjar bli less på sega dagar, så nu längtar jag till salget startar så att de blir lite folk i rörelse. Har för övrigt inget annat vettigt att komma med, är fett trött och ska hoppa i säng snart, hoppas på att vakna upp på bättre humör imorn (Y)


Ciao

Bad hairday, no more

DJ är här och fixar håret på Pats. Han kom väl hit för kanske 2 timmar sen eller nåt och till vår förvåning så hade han med sig julklappar till oss. Gulle-DJ alltså ! Fick varsitt hair powder och nån slags marockansk olja till håret som luktar så sjukt jävla gott. Han är för snäll alltså :) Dom har precis blivit klar med Pats hår också, blonderat och friskat upp topparna lite, super snyggt blev de !

På tal om hår. Fick sms av mammsen igår och hon har lyckats kirra en tid hos Bettan när jag kommer hem, can't wait ! Ska bli grymt skönt att få bort den här jävla utväxten och få sätta om håret. Har även lyckats avvänja mitt hår, äntligen ! Förut gick jag knappt utanför dörrn om jag inte hade tvättat håret, men nu kan jag tvätta de typ varannan var tredje dag, så en stor eloge till mig som tar så väl hand om mitt hår. Hade dock aldrig klarat av de utan min nyfunne vän - torrshampoo. Alltså seriöst, de kan vara den mest underbara uppfinninegen nånsin, me looove ! Så ett tips till er som har problem med fettigt hår, testa denna gudomliga uppfinning, ni kan inte bli annat än nöjda :)


Ciao


Bad hairday, no more :D


Little christmas

När jag kom hem från jobbet igår sotg maten på bordet, lägenheten var helstädad, pyntad och parteymode var klappat och klart. Vilka underbara små roomies jag har ! Pats hade varit ute och högge en gran och dom hade hittat lite julpynt i förråd, love it. Så nu är de äntligen lite julstämmning här på Sletteløkka :) Efter middag satt vi mest och surra och pimplade lite bullshot, sen bar de av in på byen. Dåligt drag och Oslo suger, men vägen till T-banan var kul, jag fick bjuda på en grasiös vurpa, vi fick se en otroligt duktig gatumusikant, vi fick oss en strips med bea på Burger King och vi fick frysa häcken av oss, eftersom de är snöstorm i de här jäva landet. Men de blev en helt okej kväll i alla fall :)

Idag mår vi som vi förtjänar, men vi har grymt kul ändå. Jag bor med två sköna typer som springer runt och sjunger  "Tony, tony, can you call a taxi tony tony" medans vi kirrade lite tilltugg - pölser, lomper och mos (Y) Efter vår lilla brunch blev de dags för lilla julafton, eftersom en av mina roomies praktiskt taget satt och hoppade upp och ner i soffan och frågade om vi inte skulle fira jul snart ;) Så då blev de klapputdelning, mycke skratt och tre sjukt nöjda tjejer, de här är en grymt dag :D


Ciao


Parteymode ;o


PUSS my sexy <3

(lyckades inte knäppa nå fler bilder igår)


Christmas tree - Lady Gaga, grymmaste jullåten 2010 (Y) Men de här är vårt egna christmas tree ;)


Brudsen hade skrivit ett grymt rim på min klapp som innehöll ..


.. den vackraste dildon ever ;) HAHAHAHA !


Fick även dessa rosa fab headphones som jag gått och spanat in :D
TACK babes för en grym julafton och grymma klappar, I love you <3


I'm not bitter

Meeeen ååh .. Mötte juh upp Lyddis för att gå på posten och hämta ut mitt julpaket, men tro ni jag kunde göra de eller ?! Näe, tydligen inte, för då skulle jag väl inte vara såhär less ! Va in på posten igår och då sa dom att mitt paket låg på Oslocentralen och att dom skulle få de idag, men när jag kom dit idag så står han i kassan och kollar på sina skärm som ett stort jävla frågetecken. Sen säger han att mitt paket visst har kommit på villovägar och just nu ligger nånstans i nordnorge, fucking awsome dude (Y) Så de var juh bara  att ringa kundtjänst och be dom skicka hit de igen, så förhoppningsvis ska jag få de på månda-tisda nån gång. Jag som är så jäkla nyfiken ! Men tur att vi ska fira jul på sönda i alla fall, då blir de juh lite paketöppning innan brudarna drar i alla fall :)

Jaja, nu ska man inte vara bitter. Jag och Lyddis gick i alla fall och handlade mat och gick hem och gjorde middag. Eller Lyddis fick laga middag medans jag tog mig igenom diskberget. Så de belv nå kött, pommes, pepparsås, vitlöksbaguett och fanta. Satt förjävla fint med lite riktig mat, allt är bättre än nudlar just för tillfället ! Sen ikväll ska vi käka lite chirre och bara mysa, föringe KIMS inge kos ;)


Ciao



Down with the sickness

Blogg.se ville inte helt samarbeta med oss igår, så blev ingen uppdatering. Men jag jobbade juh 10-16 igår i alla fall. Rätt lite folk, som vanligt, men antar att vi inte är de optimala stället att köpa julklappar på. Men gick i alla fall till jobbet lite tidigare igår än vad jag brukar, eftersom jag vet att Nina brukar vara lite sen på morron och vill juh inte just gärna åka på böter. Så jag gick dit och tänkte arma av och öppna, men såklart är de nåt fel på larmet och ingen på våning tre kan larma av, så en kärring säger att jag bara kan öppna. De skulle tydligen inte spela nån roll om larmet gick igång, för de var ett tyst larm och de gick bara till våra egna securitas. Happ tänkte jag och öppnade, inget larm gick igång så då tänkte jag att de var lugnt, men ni kan juh gissa vem som fick stå i samtal med en halvsur securitaschef sen, baah ! Jaja, var juh inte allt för farligt, men blev lite småless bara.

Idag är jag helledig, igen ! Känns rätt skönt idag, eftersom jag känner mig lite hängig, men har juh som inte så mycket att göra. Borde ta och röja lite på rummet och ta mig igenom vårt vackra diskberg, men får se hur de blir med den saken ;) Har i alla fall bestämt att jag ska möta upp Lyddis när hon slutar, så ska vi gå på Linderud och hämta ut min julklapp, hon ska försöka skaffa bank och sen ska vi handla nån go middag, love it !


Ciao

Thinking of a friend

Har Mimmsor i tankarna idag och jag hoppas av hela mitt hjärta att de går bra och jag har en väldigt bra magkänsla. Men du är stenhård bruden, du klarar de här och du vet att du alltid har oss ! Vi är så stolta över dig vännen <3


Ciao


I love you girl <3

Lost to faith

By the way, tro jag lämnade en liten pojke till ödet idag ! Påväg in till stan råkade jag hoppa av på fel hållplats, så var tvungen att vänta på nästa T-bana. Medans jag står där och väntar kommer de fram en liten pojke, typ en tvärhand hög, och rycker i min kappa. Han håller i en såndär turlista för T-bana, pekar på en hållplats och säger att de är där han bor och frågar hur han ska ta sig dit. Ååh herligland, han valde juh helt fel person att fråga, men lyckades ändå lista ut att de var tåget efter mitt han skulle med. Men seriöst, han var kanske 5-6 år och vandrade runt där helt själv ;o Jag sa att han kunde få följa med mig på mitt tåg så kunde vi fråga nån inne i stan, men tro inte riktigt han förstog svenska. Så mitt tåg kom juh, jag hoppade på och lämnade den stackarn helt själv ! Har haft så dåligt samvete sen dess, shit alltså, skulle juh ha tage med han till securitas eller nåt.Hoppas han hittade hem i alla fall :)


Ciao


Who gets lost in town ?

Har varit helledig idag, så hade tänkt att jag skulle hinna handla klart alla julklapparna när jag var inne på stan, men ikke. Tog de ganska lugnt imorse även om jag klev upp ovanligt tidigt. Men när jag var klar så drog jag i alla fall in på stan en sväng. Började med att kika in hos Pats såklart, sen blev de Oslo City. Men damn va folk de var där alltså ! Jag hatar verkligen att gå på stan själv när de är så mycke folk i farten, känner mig så himla liten och meningslös. Osynlig verkar jag tydligen också vara för den delen, vet inte hur många människor som lyckades kuta över mig där inne. Men lyckades i alla fall slå mig fram i massan och fick till några klappar som tur var !

Sen gick jag ut på stan för att försöka hitta Gina som Pats så fint beskrev vägen till. Kändes som jag gick i cirklar i flera timmar tills jag hitta de, men de letandet var juh enbart bortkastad tid, för inte hade dom de jag sökte inte. Så de var bara att leta sig tillbaka till sentrum, eller bara och bara förresten, gick juh helt vilse så var tvungen att fråga efter vägen flera gånger (A) Men när jag väl hade orienterat mig in till sentrum så hittade jag äntligen ett ställe där jag kunde köpa klappar till mina roomies. Så när de var avklarat så kika jag in till Pats en sväng innan jag drog hem igen :)

Väl hemma så ligger en snarkande Lyddis och sover på soffan. Är egentligen skithungrig, men ska nog låta hon sova i alla fall en halvtimme till för hon kan behöva den lilla sömn hon får. Fy, hon som kämpar på så bra med sina två jobb. Förstår att hon räknar ner dagarna till hemresa :)

Har förövrigt hunnit surra med mor, Mimmsor och Majs idag. Alltid lika kul att höra välbekanta röster :)


Ciao


Bjuppar på en bild från Alanya i augusti <3

Gotta stop having days off

Alltså de här suger verkligen. Seriöst, vem jobbar 16-23 på en kläbutik ?! Jag tydligen, och de suuuger ! Klev upp straxs innan Pats drog på jobbet, sen har jag suttit här i min ensamhet och funderat på livet. Näe, faktiskt så har jag inte ens gjort de. De jag har gjort är att jag har svept i mig två pannor köffe, lockat håret och städat. Vi borde egentligen ta och grundstäda hela placet innan jul, men nu har jag i alla fall dammsugit och skurat köket, hallen och badrummet. Låg på knä i 30 minuter och skurade badrumsgolvet, men tro ni de syns ?! Näe, inte de minsta. Är några skumma genomskinliga fläckar och rosa ludd på hela golvet och hur jag än gjorde så ville inte allt försvinna. Men de ser juh i alla fall lite bättre ut än innan. Sen tror jag att vi får dra lott om vem som ska skura toan ;) Inte för att den är äcklig på nåt vis, men de tar alltid emot att göra de när jag är igång, så den har fått vänta.

Jaha, fortfarande två timmar tills jag börjar (Y) De är juh faan ingen mening att vara ledig när ens vänner jobbar, då ha man juh inge liv. I mitt tidigare liv skulle jag knappt röra en dammsugare eller skurtrasa, men när man sitter såhär själv så verkar de vara de enda som lockar. Otroligt tråkigt, men ett grymt tidsfördriv ! Eller ja, dammsugning har jag egentligen inget emot, tycker faktiskt de är rätt kul att dammsuga om jag ska vara ärlig, men städning i allmänhet går bort.

Näe, nu ska jag ta och slå Majs en signal och höra hur hon har haft de nere i södra Sverige :)


Ciao


En islatte skulle sitta perfa nu, men får istället belöna mig själv med en Mad-Croc och en snus (Y)


Late night

Ja ni, kom väl hem för cirka en halvtimme sen kanske. Hunnit slänga i mig lite nudlar och en macka och bokat biljett för nyårsfirande, awsome dude. Fick även mitt schema för januari idag, eller de jag ska jobba på Linderud, så imorn ska jag ringa Linda och höra hur vi kan pussla ihop de så jag får lite mer timmar. Men verkar som att jag ska gå på Salmas schema på båda ställena, så då blir de i alla fall jobb månda, tisda, torsda, freda och lörda. Känns riktigt bra om jag kan få dom timmarna alltså, för pengarna behöver jag. Men ska försöka höra om jag kan vara ledig till den 6e januari, för då hinner jag med att åka hem till Natursköna en sväng innan de blir Oslo igen.

Jobbade i alla fall 17-22 idag, men eftersom jag och Lyddis numera jobbar i samma byggnad, så väntade jag på henne. Roligt att ha lite sällskap på vägen hem ! Varit relativt lugnt på jobbet idag, så jag och chefen har passat på att flytta om allt typ. Är fortfarande inte klart, men de fixar dom förhoppningsvis imorn på morron. Jag kan tyvärr inte bidra, eftersom jag börjar 16.00 imorn. Så sjukt drygt att börja så sent alltså, men jag ska faan inte klaga, för jag är då inte den som sliter här i hushållet. Lyddis är stenhård och kör dubbla pass mest varenda dag, så stolt över henne som pallar :)

Nu är de väl dags för sängen så jag inte sover bort halva dan imorn. Måste juh försöka hålla sig till lite rutiner i alla fall, även om jag börjar sent !


Ciao

Christmas workshop

Ja ni, de blev juh så att vi drog iväg på Storo idag. Helvete va folk de var där alltså, man fick juh nästan slå sig fram i folkmassan. Men vi strosade i alla fall runt där några timmar och kikade på lite smått och gott. Fick med mig nån liten pryl hem, men har fortfarande en hel del julklappar att få färdiga. Efter att vi gått i lite affärer så bestämde vi oss för att lyxa till de lite med middan idag, så vi gick och satt oss på Jordbaer och beställde in varsin Club Sandwich. Ni kan juh gissa om den satt bra, fy faan vilken macka alltså, grym middag ! Efter de var vi väldigt mätta och belåtna, så vi tog vårt pick och pack och begav oss hemåt.

Väl hemma blev de rena rama tomteverkstan. Vi slog på lite julmusik, brudarna slog in alla sina julklappar och jag satt mig ner för att skriva lite julkort. Tänkte att vi skulle komma in i lite julstämning såhär på tredje advent. Kan fortfarande inte fatta att typ halv december redan har försvunnit, de går alldeles för fort.

Just nu håller Pats på slinga håret och jag och Lyddis sitter och nynnar med till Tänd ett ljus. Har sagt de förut, men säger de igen - fy faan va grymt med roomies, love it !


Ciao


Sitter som vanligt och myser mig i min fina rosa mjukisdress :D


Back online

Verkar som att vi den senaste veckan har befunnit oss i nån slags radioskugga, för internet har faan varit stendött sen i söndags. Men imorse när vi klev upp så funka de helt plötsligt igen !

Veckan har dock varit väldigt lugn. En hel del jobb, men annars har de inte hänt speciellt mycket. Vi har mest tagit de lugnt och igår blev de myskväll med god mat, lite vin och massa prat om framtiden. Riktigt skön kväll må jag säga :) Idag vet jag inte riktigt om vi ska dra på Storo kanske ?! Vet inte hur manade vi känner oss, men de visar sig väl snart anta jag.

Så mycket hade jag att dela med mig av efter en vecka, gryyymt ! Näe, men har lyckats få ledigt på nyår i alla fall, men hem till Natursköna kommer jag nog inget som de ser ut nu.

OCH förresten, tror visst att min och Lydias inbjudan till Icas personalfest kom bort i posten eller nåt !?


Ciao


Sen förra lördan då de blev utgång :)

Saturday night fever

Ojoj, vilken lørdagskvæll de blev. Jag jobbade till 8 och nær jag kom hem stog maten på bordet och sen var de bara till att fixa sig før utgång. Vi fick tips av Lillan att vi skulle dra på Onkel Donald, så dit begav vi oss. Dær var de bratfest kan jag lova, haha ! Vi kænde oss vældigt malplacerade bland alla kostymnissar, men hittade ett gæng svenska grabbar som vi sællskapade ett tag i alla fall. Vi var hemma runt klockan 6, så kan væl inte mer æn sæga att de blev en grym kvæll :D

Nu har vi fått hem Lydia, finally ! Så nu ær allt som de ska på Sletteløkka igen. Vi jobbar och står i, eller i alla fall dom andra. Efter idag blir jag ledig två dagar, men då jobbar jag såklart fredag - tisdag som tur ær.

Før øvrigt så tror jag visst att vårt internet har gett upp igen. Sækert bara ett par dagar, men dærfør de har blivit så dålig uppdatering. Tur man har internet på jobbat så man kan hålla er lite uppdaterade i alla fall. Får se om de har kommit tillbaka nær jag slutar idag, vore juh toppen i så fall. Ja, nu ska jag återgå till min lunchlatte, sen får vi se om jag orkar mig ut i butiken nåt mer :)


Ciao

So much better

Blev juh ett lite dystert inlägg igår och orkade seriöst inte blogga nåt mer, blev lite halvdeppig. Men tog i alla fall och ringde till farfars och mormor igår. Kändes så otroligt skönt och höra deras röster, blev alldeles gråtfärdig när jag pratade med gulle farmor. Hon är juh bara för söt när hon är sådär lite halvförvirrad ! Men känns bra att ha fått talat lite med dom och dom blev jätteglada för att jag ringde, vilket är de viktigaste. Så idag är jag på lite bättre humör :) Love you folks <3

Slutade drittidigt idag, 15.00. Så jäkla skönt med tanke på hur otroligt långsam den här veckan har varit, men nu är de bara en dag kvar av denna arbetsvecka i alla fall. Blev liite lite shopping efter jobbet, sen drog jag hem och har mest bara suttit och kikat på kläder på lite olika sidor. Talat med mor min har jag också hunnit med. Alltid lika skönt att höra hennes röst !

För övrigt sitter jag och väntar på min kära roomie som är så jäkla supergullig att hon ska köpa med sig pizza hem idag. Tänkte egentligen käka stuvade mackisar och köttbullar, men ingen av oss kände för att ställa oss och kocka nåt idag. Så då kom Pats på den underbara idén att vi skulle lyxa till de med pizza, love it ! Blir säkert så att vi slår på nåt avsnitt av O.C. också innan vi går och lägger oss :)

Kändes väldigt tomt igår när Lyddis inte var här. Även fast jag och Pats hade varann så kändes de ändå som att nåt fattades, men som tur är får vi juh hem henne på söndag igen :D Hoppas du har en helt grym helg i Gnesta gumman och grattis på namnsdagen <3


Ciao


Dagens lunch - scones med hela hasselnötter och russin och en dubbel latte. Älskar min Samsonrabatt :D



What happens when I get old ?

Har känt lite på slutet att de är läskigt att bli stor, att växa upp och klara sig själv. Hur vet man att man gör allt rätt och när lär man sig egentligen allt som vuxna kan ? De är så många svåra val och mycket att tänka på som man aldrig riktigt tänkt på tidigare, för de har juh mammsen och pappsen tänkt på åt en. Spela de till exempel nån roll vilken bank jag väljer, eller är de bara att välja första bästa ?! Och hur vet man att nåt man steker är färdigt utan att behöva dela på det ?! Såna grejer kan juh vuxna, dom behöver aldrig fundera på nånting, dom bara kör på. När är de tänkt att jag ska kunna allt sånt och bara kunna köra på ?

Var egentligen inte de jag tänkt på när jag började skriva, utan de var att bli riktigt gammal. Vad händer då liksom, kommer jag ha nån som tar hand om mig eller kommer jag vara helt ensam här i världen ? Dom flesta av våra kunder är juh riktigt gamla tanter som går med käpp typ. Och när jag ser dom där gamla tanterna, pratar med dom, hjälper dom, skrattar åt deras dåliga skämt och sånt som jag är där för att göra. Då inser jag vad fruktansvärt många ensamma bortglömda gamla människor de finns i världen.

Hjälpte en liten tant idag, väldigt speciell fast hur gullig som helst, men ack så sorgsen. Lyckades hitta en massa kläder till henne och övertygade henne om att hon blev riktigt snygg, vilket hon blev, men självförtroendet sjunker tydligen med åldern och hon ville inte riktigt tro på mig. Men när vi var färdiga och hon hade handlat klart och var redo för att gå hem så vänder hon sig om och ger mig en kram. Ni vet en riktig såndär lång kram som man ger nån man inte träffat på länge. Sen säger hon med tårar i ögonen - "Tack för att du bryr dig om mig som är så ensam. Och framförallt för att du bryr dig av rätt anledning. Inte för att du måste i ditt yrke, utan för du har ett gott hjärta". 

När den tanten gick så riktigt högg de till i hjärtat. Dels för att jag tyckte så synd om henne och alla andra ensamma människor, men framförallt var de paniken som högg till. Shit, jag vill inte bli gammal och grå i ensamhet. Jag vill ha folk omkring mig hela livet, vänner och familj som bryr sig ! Ingen ska behöva vara själv, framförallt inte gamla människor. Ingen ska behöva dö ensam !

Usch, blev ett lite tankspritt dystert inlägg, men kände bara för att få skriva av mig lite. Ska försöka skriva nåt lite gladare senare ikväll :)


Ciao




Jag borde bli bättre och lägga ner mer tid på dom jag älskar ! Vi blir juh bara äldre och snart kanske de är för sent <3

I´m about to barf dude

Nu har vi smällt i oss lite äppelpaj och jag är verkligen spymätt, uuäh ! Sitter här i soffan och jäser i min rosa mjukisdress, trött som ett as. Tro om de blir en tidig kväll ikväll ?! Vore så sjukt underbart om jag bara för en natt kunde få krypa ner i min säng hemma i natursköna. Älskar den sängen alltså. Men ack, de blir till att krypa ner i min helt okeja säng här i Oslo istället. Gruvar mig alltid för att gå och lägga mig, eftersom de känns som att vi bor i ett frysrum typ. Sover alltid med långkallingar och strumpor numera (Y)

Får nog faan bli sängen nu även fast jag inte riiktigt känner för de. Ska juh trots allt upp och jobba 10-16 imorn också. Och, imorn måste jag komma ihåg att gå på banken och fråga Nina om lite ledighet. Påminn mig gärna gott folk, för jag kommer garanterat att glömma bort de.


Ciao


So long my friend

Jobbat 10-16 idag, grymt soft tid må jag säga. Varit sjukt lungt även idag, men folk sparar väl inför jul antar jag. Sen är de nog många som inte orkar sig ut i kylan heller, så får hoppas att de blir bättre väder framöver. Gick och kikade lite i affärerna på Linderud innan jag gick hem, sen när jag kom hem satt Lyddis här och väntade :) Vi kirrade lite middag, sen satt vi oss och försökte betala hyran över internet, gick supert ! Så nu har vi de ur världen i alla fall.

Efter lite vila så började jag hacka upp lite äpplen medans Lyddis gjorde pajdeg :D Så nu står pajen och väntar på att åka in i ugnen, men lär nog vänta tills Pats kommer hem så hon hinner äta först. Men hon blir nog lite senare idag än vanligt eftersom T-banan inte går idag, tydligen. Men hon lär väl snart va här hoppas jag, för jag vill ha paj. Men medans jag ändå väntar kan jag passa på att kirra naglarna :)

Och, tidigt tidigt imorn lämnar Lyddis oss, buhu. Hon ska nämligen bege sig till karln sin i Gnesta, så jag och Pats blir själv i helgen. Får se vad vi lyckas hitta på för nåt, städa och tvätta skulle behövas, men vem vill göra sånt på helgen ?! Ja, jag känner då inte för de, men vi får se !


Ciao



Just let thoose thoughts spin baby ..


RSS 2.0