Totally off

Ja här va de inte mycke skrevet den senaste tiden, men helt ärligt så ha ja varken haft tid eller ork. Ha hänt så sjukt mycke nu dom två senaste veckorna. Förra veckan hängde vi på Tors typ varje kväll, på fredan blev de middag hemma hos Toni, lördan va de Yatzi. Passade på att tappa bort min telefon då på lördan, så nu ha ja nytt norskt nummer. Om de är nån som behöv de så är de bara att höra av sig :)

Måndas va de partey för att fira in den 17 mai. Tisdan, alltså 17e, drog vi ut på byn och spanade på allt folk och vinkade till kungafamiljen, jees va sjukt mycke folk de va ute på byn alltså. Helt sinnes ! Men de va sjukt kul att få uppleva 17e mai här, de rekomenderas :) På kvällen hamnade vi på Tors med ett stort jävla sällskap och sen avslutades kvällen hemma hos Toni. Ha för mig att onsdan va rätt lugn och igår blev de tvättning för mig och Lyddis, sen drog vi ner på byn och hade möte när Majsor sluta.

Tro ja ha fått med allt nu faktiskt, hektiskt liv man lever ! Har för övrigt även bokat en resa tillsmmans med mami, så den 12e juni drar vi till Albufeira. Ska bli så jäkla underbart skönt alltså och bara ja och älskade mami, de kan vi behöva båda två :) Har dock nåra små uppgifter att lösa innan dess, hur vet ja inte riktigt än, men de måste gå i alla fall, finns inga andra alternativ. Fy faan, tiden går alldeles för fort nu för tiden !


Ciao


What the hell happened ?!

OMG, vi spårar ur and I love it ! Motgångar och medgångar, men ja och brudarna backar upp varandra och lämnar härmed penisionärslivet bakom oss. Sommaren är här och livet kunde inte kännas mycke bättre, nu när vi väl börjat skaffa oss ett liv. Att flytta in till byn kanske va de bästa som kunde hända oss, nu är vi friare än nånsin och hittar på en massa kul, love it !

Blev jobb nån timme igårkväll, sen skulle ja möta upp Lyddis på stan, slutade med att vi hamnade på Tors Hammer tillsammans med Majsor, Mr. G och Toni. Blev några tisdasöl och massa skratt. Ni hör juh själva, öl på en tisda ?! Vi som gått runt och klagat på att alla andra dricker oavsett veckodag, men de fick vi minnsann äta upp. Vi hade i alla fall riktigt kul !

Inför helgen vankas de partey igen, ryktas om att vi ska gå på strippklubb ?! Haha, de kommer bli helt galet kul. Plus att vi kanske skulle bli bjudna på mat på freda också, de tackar vi absolut inte nej till. Sen nästa vecka är de dags för 17e Mai, känn på mig redan nu att de kommer spåra, men man lever bara en gång ;) Plus att de här antagligen blir enda gången i mitt liv som ja kommer fira Norges nationaldag, så man måste juh passa på !


Ciao


Majsor och ja piffade till lägenheten med lite stöldgods ;)


Me love my chicas <3

I need to be a little crazy

Ååh, nu va de ett tag sen igen och egentligen ha de inte hänt speciellt mycke sen sist, men ändå ha de hänt så mycke. Haft sjukt kul med fruarna sen ja kom tillbaka till Oslo i alla fall. Börjat med söndasmöten på Egon, me like ! Sen ha vi som bara gjort mer grejer känns de som, men bli väl lätt så när vi bo inne på byn och sommarvärmen är här.

Helgen bestog i alla fall av lite jobb, sen blev de typ inflyttningsfest på lördan, meget kul ! Kom lite folk hit så de va riktigt trevligt, sen drog vi ner på Yatzi som vanligt. Slapp betala inträde, så dom pengarna la ja och Lyddis ut på shots istället. Damn, ja och Lyddis gick all in i lördas alltså, men ändå kände vi oss ovanligt städade (Y) En av lärarna från Bartenderskolan jobbade i baren, så ja och Lyddis sa att han skulle showa lite, kan ha vare bland de roligaste ja sett. Han börja kasta runt grejer och allt bara flög ifrån han, lyckades inte fånga en enda grej tro ja, sen lacka han ur på Lyddis, haha ! Men senare va han rätt duktig faktiskt, så lite cred till han. Drog en shot precis innan stängning för vi skulle juh på efterfest vi, men blev istället bjudna på mat och sen fick vi skjuts ända fram till dörrn ;) Tro vi låg i sängen runt 6 nån gång, klev upp runt 1 på söndan, gick och käka, sen somna vi om till klockan halv 7 (Y)

När vi väl hade tage oss ur sängen bar de av ner på Karl Johan och Egon. Satt och surra en massa och fick senare lite sällskap, sen drog vi oss vidare mot Tors Hammer för en kopp te och sen hem och direkt ner i sängen. Blev så jäkla full i skratt över oss tre igår alltså, snacka om att vi känn oss sjukt bekväm i varandras sällskap. Alla tre trängs inne på toan, en står i duschen, en sitt på toa och en borsta tänderna, haha ! Älskar att ja komme mina brudar så nära sen vi flytta ihop :)


Ciao

There's no other place like home

Underbara underbara Natursköna, haft en helt perfekt vecka hemma. Fått umgås med mina fina fina vänner och min fina fina familj. Känns som ja hunne med en hel del faktiskt. Umgåtts med Anna och kost med Nova-Lee en massa, tog en ridtur med pappa och Joel, varit och kikat på grabbarnas match, hälsat på Ingrid, vare till Sollefteå en sväng, solat, vare ute på polisspaning, kost en massa med Pepsi och Unkas, träffat farmor, farfar och mormor, hann träffa småkusinerna en sväng, vare på HoF och jobba en sväng och massa massa mer. Så ja är riktigt nöjd över min vecka, men hade gärna stannat längre. Finns ingen plats som slår hemma !

Nu är ja tillbaka i Oslo och tillbaka i verkligheten. Härligt att återse mina fruar såklart och ikväll ska vi ut för lite catching up :)


Ciao


Mina fina fina brudar <3


Snykking <3


Sexy lady <3


Äntligen fått tillbaka mitt hår ;D


En svettig Laxie efter nån timme i skogen :)

RSS 2.0