Full Moon Party 2010

Vad kan man saga, Full Moon var helt sinnes! Herregud va mycke manniskor det var, ca 40 000 pa en och samma strand. Maste saga att det var en riktig upplevelse att fa vara med pa nat sant, hade hur kul som helst och traffade massa manniskor fran hela varlden. Riktigt riktigt kul!

Hur som helst, dagen innan Full Moon, alltsa fredag. Da kom Mackan och Sebbe till on for att gora oss sallskap. Vi hade ingen tur med att hitta boende at dom, eftersom varenda liten vra av on ar bebodd just under Full Moon. Sa dom fick helt enkelt kopa sig varsin luftmadrass och campa pa vart mycket trevliga, harda, insektsfylda tragolv. Mackan tyckte mest att det var kul, men Sebbe daremot, vi kan saga att han ar en riktig stockholmare och han holl nastan pa att do. Det var en mycket rolig syn!

Dagen till ara - alltsa lordag, sag ut pa foljande vis. Borjade med att Mackan och Sebbe drog ivag for att hitta boende, Layle och Christine drog ut for att hitta varsin kamera och Pats, jag, Bean, Sam och dom 2 tyska brudarna drog ner pa stranden. Var halvdaligt vader, men vi badade och kampade mot vagorna som vanligt. Sen drog vi hem och gjorde oss klara for Layle's fodelsedagsmiddag och precis da vi hade duschat sa forsvann strommen, inte coolt. Men i alla fall, vi drog ut ett helt gang och at och hade det trevligt, sen gick vi hem for att fixa lite body painting och fa i oss nagra buckets. Men ni kan aldrig gissa vad som hande, jo Emma blev tvardalig efter maten, sa hon fick vara duktig och dricka vatten hela kvallen. Fast vatten var tydligen inte ratta svaret pa illamaende, utan jag fick minnsann kuta och spy lite da och da, men va gjorde val det. Jag hade hur kul som helst anda, vi dansade, traffade folk, kollade pa folk som lag utslagna lite har och var, helt enkelt de vanliga. Mycket handelserik kvall ma jag saga! Ringde aven och pratade med alskade lilla Majs som fyllde 20 igar, GRATTIS BRUDEN!

Idag har vi sagt farval till Sam och Christine som skulle vidare mot Phuket och Bali. Kandes valdigt tomt pa Pooltrap Village utan dom, men vem vet, vi kanske ses igen. Efter vi sagt farval sa drog vi ner pa stan och fixade batbiljetter sa att vi kan ta oss till Koh Samui imorn och sen blev det lite annan shopping ocksa. Sa nu sitter vi har, ska snart ga hem och borja packa ihop antar jag, sen ska vi antaglien hitta pa nat med Layle och Bean ikvall eftersom dom ocksa aker imorn. Ja, de var nog allt, nu blir det ingen mer uppdatering forns vi nar Koh Samui och aterforenas med resten av vart resesallskap.



Sebbe och Mackan pa vart golv :)



Jag, Peter, Christine och Sam :D



Ett forsok till att fanga folkmassan, men ar man 1,60 lang sa ar det inte det lattaste att fa med sa mycket :P



Michell's kompis, Pats, Peter, jag, Mackan och Sebbe :D



Michell, sam och nan brud fran Malaysia :)



Peter, Layle och jag. Sebbe i bakgrunden. Denna bild far avsluta en mycket lyckad kvall med mycket trevligt sallskap som vi hoppas att vi nan gang far traffa igen. Och det hoppas jag verkligen att vi far, for vi har bjode hem varenda en till Ramsele och Sverige :D

Miljoombyte - Koh Phangan

Jajemen, da har vi lamnat Koh Tao bakom oss och dragit vidare till Koh Phangan dar Full Moon Party snart drar igang. Eller ja, jag och Pats har dragit vidare dit i alla fall. Vara kara resekamrater svek oss och drog till Koh Samui och ska val vanta dar pa oss tills vi ar klara har. Tro att vi kommer stanna har tills pa mandag och da drar vi ocksa over till Koh Samui i nagra dagar, sen bar det av mot Phuket och vastkusten.

I alla fall, vi kom fram pa eftermiddan igar och da borjade vi desperat att leta efter boende. Eftersom det forvantas komma ungefar 30 000 turister till on under Full Moon sa kan jag lova er att boende inte ar det lattaste att hitta. Vi gick i alla fall runt ett bra tag, sen gav en taxichauffor mig sin telefon och jag fick prata med nan som agde lite bungalows. Vi tog taxin dit och tog den bungalown, 400 bath/natten (ungefar 80 kr), helt perfekt for var planbok. Fast nat vacker stalle kan man juh inte pasta att det ar i alla fall. Usch vilken hemsk liten bungalow, myror, odlor och massa kryp, plus att de springer massa apor utanfor vart fonster pa natterna, men det ar val det som ar backpacking, me like. Men tror anda att jag klarar det lite battre an Pats, hon kunde inte sova alls inatt for hon lag och nojade over myrorna i sangen, sjalv somna jag sa fort jag la mig ner. En rolig grej ocksa - nar vi kom fram till receptionen satt nagra gamla Skvaderelever och checkade in, dom blev makta chockade over att se oss dar, men de va roligt.

Hur som helst, forsta kvallen har agde, vi tankte egentligen ligga inne och ha en myskvall, men da kom en trevlig liten kanadensare fram och fragade om vi inte vill hanga med dom ut. Sa vi drog ut ett helt gang, vi va 3 svenskar, 2 kanadensare, 2 Nya Zelandare, 1 australiensare, 2 engelsman och 2 tyskar. Mycket trevligt sallskap och vi hade en sjukt trevlig kvall. Drack nagra buckets och drog ner pa stranden och dansade. Alskar verkligen att folk ar sa framat har, det ar underbart att fa traffa nya manniskor och att fa tala engelska, me like a lot!

Denna dag har bara bjudit pa en trevlig frukost med vara nya vanner, sen har vi legat pa stranden, snorklat lite och kikat runt pa stan. Detta ar en helt ny miljo om man jamfor med Koh Tao. Koh Tao ar mer en mysig lugn o, men massa strandbarer, livemusik och shower, medan Koh Phangan ar lite mer likt en stad, med lite mer shopping, party och liv. Men hittills tycker jag mytcket om bada stallena, far se om Koh Samui kan komma med nagot nytt sen bara :)



Sista dagen pa Koh Tao.



Bell och Pats myste ihop sig pa en palm.



Mike, Pats och Ben - engelsmannen :)



Layle och Jag - Nya Zeland :)



Pats och Bean - Nya Zeland :)



Richard!?, jag och ODLAN. Om jag var lycklig dar eller, en san vill jag ha :) Richard kommer fram Australien.



Christine, Bean, jag, Richard, Layle, Pats, Michel och Julia :D



Haha, nat jag bara var tvungen att ta kort pa :D

Nytt umgange

Idag pa stranden stotte vi ihop med 3 svenska killar, mycket roligt. Vi lag i vattnet och pratade i fler timmar tro ja, sen bestamde vi att vi skulle dra ut tillsammans pa kvallen. Vi gick ut pa den dar svenska restaurangen igen for att tacka han som hjalpte oss och sedan motte vi upp grabbarna pa Lotus. Det blev ett jakla drag kan ja lova och vi hade himla kul. Satt och drack Persika/Annanas-buckets och snackade massa skit. Smed lite planer om vi kanske ska gora sallskap med dom over till Koh Pangan, men vi far se hur det blir. Just nu verkar alla planer spricka och vi vill at olika hall, sa ar mycket mojligt att Bell och Annie overger oss, inte coolt ! Men vi far se hur det blir och om vi blir pa battre humor. Kvallen slutade iaf med ett nattdopp, sen gick vi at olika hall.

Dagen har inte bjudit pa mycket hittils, ratt daligt vader idag. Lagom varme, men mulet och lite sma regnigt. Men vi far se vad resten av dagen har att bjuda pa, vi ar valdigt sugna pa att se The Queens Cabaret igen, men man vet aldrig. Planerna andras fort pa det har stallet!



Jag, Robin, Frank och Robin :)

Frank, ja, Robin, Pats och Robin :) Hemskt trevligt gang !


Dodsdomd moppetur

Ojoj vilken dag. Gick forst och la oss pa stranden, men insag att de va alldeles for varmt for att ligga dar sa vi bestamde oss for att hyra varsin moppe och aka pa upptacksfard. Kandes som en hemskt bra ide, men ack sa dumt drag de var. I alla fall sa tog vi oss runt och sag massa fint, gjorde intrang pa ett superfint resort for att kunna ga ner och svalka oss i vattnet och snorkla lite bland klipporna. Sen av nan anledning hamnade vi pa en hemskt konstig vag och 2 andra turister stannade och hjalpte oss att hitta ratt, vi skulle namligen till Shark Island. Men fy faan vilken tur de blev, ja och Annie holl pa skaka knana av oss, men Bell och Pats dom brande pa dom. Vagen va som inte riktigt en vag, de va mer som en grusvag som ar en fors under regnperioden, sa inte jattebra vag och lutningen uppfor ska vi inte ens tala om. Ja och Annie bestamde oss iaf for att vanda nar vi kom fram till en nedforbacke som lutade i 90 grader. Vi tog oss lungt och forsiktigt ner den dar extremt roliga vagen, medan dom andra 2 fortsatte ner till Shark Island. Vi tog oss hem, dom andra kom efter nan timme ! Men nar vi val skulle lamna tillbaka mopederna, da jaklar blev de liv kan ja lova. Bell gjorde en liten vurpa och skrapade lacken lite, for de skulle hon masta betala 15700 bath (ca 3200 kr) for att fa tillbaks sitt pass. Vi drabbades sjalvklart av panik, men kom pa att vi hade atit pa en svensk restaurang nan dag tidigare, sa vi sokte upp agarn och bad om hjalp. Han lyckades hjalpa oss att bruta ner de till 1200 bath isallet, fortfarande mycket pengar, men nagot battre. Sa ett tips om ni nan gang ska hyra ett fordon i Thailand, se till sa att en forsakring ingar i priset.

Vi har i alla fall plockat bort fastingen fran varan hund och han mar bra. Han ligger pa var veranda hela dagarna, ibland foljer han med ner pa stranden och badar. Sa himla sot jycke, han skulle vi vilja ta med hem!

Varan hund - han har fatt namnet Bobby :)


The Queens Cabaret

Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om nat sa kul. Vi hade sett att de fanns sjukt manga shemales pa on och helt plotsligt fick vi en liten lapp av en av dom. De va ett reklamblad for The Queens Cabaret som gar har varje kvall. Vi tankte att de kunde va kul sa vi drog dit efter middan. Helt seriost, ja har aldrig vare me om nat sa kul i hela mitt liv. De va 1,5 timme av konstant skrattande! Men dom va riktigt duktiga och de sjuka var att dom flesta faktiskt sag ut som kvinnor, kropparna, haret, ansiktet ja allt stamde mer in pa en kvinna an pa en man. Men de va iaf en riktig upplevelse, nat ja verkligen rekomenderar om man ska aka till Koh Tao.

TQC

Oppningsnumret da dom sjong nat om lovely Thailand.



Haha, jaklar va denna slappte los. Kom ut och sjong Cascada & de va sa himla kul!

Tina Turner, sa jakla grym !



Dom plockade upp 5 killar ur publiken och ja kan saga att dom njot till max i sina kvinnoklader x)


Snorkeltur

En mysig bar dar vi kikade pa eldshowen.

Peach-buckets, vara sma sandslottshinkdrinkar. Saa goda !

Vart standardstalle for frukost.

Annie och Bell.

Pats och jag.

Bell och Pats hitta en gunga nar vi skulle kika pa eldshowen.

Va ska man saga, vi njuter till max pa de har stallet. Blev ingen snorkeltur igar, vi va sa himla trotta. Lag pa stranden istallet och efter middan sa gick vi hem och somnade direkt, men de va en himla skon dag anda.
Imorse sa vi hej da till vara skona grannar, sen begav vi oss ut pa spaning efter en taxibat. Hittade en som tog oss runt hela on och stannade pa olika stallen sa att vi fick hoppa i och snorkla. Sa jakla haftigt, vi simmade me hajar, svardfiskar och typ akvariefiskar, underbart. Pa stallet dar vi simmade me hajarna trodde ja nastan att Pats skulle dranka oss allihop. Hon fick som lite smatt panik och fick for sig att ja, Bell och Annie va flytdynor eller nat, men de va himla kul.
De ar helt sjukt att vara har alltsa, vi har ingen koll pa varken dag, datum eller tid, vi bara chillar och flyter me. Vet inte direkt va vi har for planer framover, men kommer nog stanna har pa Ko Tao i ungefar en vecka till, sen drar vi vidare mot Ko Pangan och Full moon party som ar den 30e. Allt som allt ska vi iallafall vara i Thailand i en manad, sen ska vi till Malaysia och sen far vi ser hur det blir. Antagligen Kambodja efter Malaysia och sen avslutar vi me Thailand igen. Hoppas bara att vi kommer igang och gor lite saker snart, fram till nu ha vi mest bara glassat runt pa stranden, men de kommer val.

Vi ha forresten en egen hund har, vi ger den lite mat och vatten och i utbyte sa vaktar den var bungalow. Fast sag idag att han hade fatt en fasting pa ogat, sa vet inte riktigt om man vagar gosa nat mer me den. Fick aven nya grannar for ca 15 min sen. Ett gang svenska grabbar! Fa se om vi ska forsoka va lite sociala me dom sen, haha ! Fast hittills ha vi latsats att vi ar britter, kan juh alltid hoppas att dom gick pa de.

Hoppas ni har de bra, ja tanker pa kylan hemma nar ja sitter har i varmen, usch va ja ar glad att de ar ja som ar har och inte ni, haha !

Ko Tao

Herregud, vi har hamnat i paradiset. Thailand e absolut inte som jag hade tankt mig, de e verkligen hur fint som helst. Alla dom dar bilderna man ser i resekataloger, de e Thailand. Klarblatt vatten, palmdjungel och sjukt harliga manniskor.

Hur som helst, vi kom juh fram till Bangkok i mandas och insag ganska snabbt att vi suger pa att planera. Vi bokade och betalade for 3 natter dar, men vi stannade i 1. Kom pa att de nog e smartast att ta de pa hemresan sa man kan shoppa massa. Men vi hann iaf me fiskmassage och en bodyscrub. Haha, bodyscruben var de mest roliga ja nansin varit me om, som vi skratta. Dar lag vi helt nakna uppradade pa ett par madrasser och 3 thaikvinnor skrubbade oss rena. De va en liten parantes bara. Iaf sa vi tog nattbussen till Chumporn och darifran tog vi oss med bat ut till Ko Tao, underbart stalle. Tankte att vi ska stanna pa den har on i ungefar en vecka, sen bli de Ko Pangan och Full moon party, de kommer bli hur kul som helst.

Igar va forsta dagen pa stranden, kan juh bara saga att ja och Pats ser ut som kraftor efter de, roda och ratt branda. Men inte do vi for de heller, de e juh sa skont me solen och havet. Kunde inte sluta tanka pa Turkeybrudarna nar ja blev tagen av vagen, de skulle ni ha sett brudar, ja va helt chanslos. 

Igar va iaf en valdigt handelserik kvall och vi traffade massa skona manniskor. Vi somnade iaf efter stranden och vaknade upp runt halv 8 och da blev de forst middag, sen satt vi oss i varsin sackosack och kollade pa lite eldshower pa stranden. Sen bar de av till nan strandbar dar de va hur mycke folk som helst. Vi forsokte socialisera oss lite, tro de gick bra. Vi traffade iaf lite norskar, danskar och svenskar som verkade gilla oss. Sjuk kvall blev de i vilket fall, mkt skratt och lite grat, precis som de ska va. Vi drack drinkar ur sma sandslottshinkar och madde gott som faan. Att vi knappt hitta vagen hem gjorde ingenting for vi hade bra sallskap som hjalpte oss, haha ! Val hemma stotte vi pa var sjukt skona granne, Benny. Lydia, du skulle alska han, oj sa du skulle skratta. Satt iaf uppe ratt sent och snackade me han om mobler, inte riktigt mitt samtalsamne, men de va hemskt trevligt.

Idag mar man som man fortjanar iaf, trott och sliten, men va tusan gor de, vi e juh i Thailand. Tro de bli en snorklingstur idag iaf, om vi nu kan hitta en taxibat som kan ta oss bort till Mango Bay.

Bilder ska ja forsoka lagga upp senare, men fatta inte riktigt hur man gor, sa de kanske kommer ikvall eller imorn. Beror pa vem som jobbar pa de har bygget nar ja kommer hit nasta gang, tank da inte fraga han som jobba just nu. Jaja, nu ar de dags for stranden och snorkling !

 

En liten parantes - hittills ar ja mest skotsam och far ta hand om bungalownycklar och dyl. Bell tappade bort biljetterna pa Arlanda, Patricia glomde sin planbok pa Arlanda och Annie glomde de hon hade shoppat pa ett spa i Bangkok. Darfor ar jag mest palitlig hittils, kanns himla bra. (Allt ordna sig, planboken och pasarna ar aterfunna)


Goodbye Sweden, Hello Thailand

Jajemen, nu sitter man på Arlanda och väntar på att få checka in. Planet är tänkt att lyfta 18.25 så vi lär väl äta och sen checka in runt 16.30.

Alltså nu är vi verkligen påväg, känns så jäkla overkligt. Vi ha hunne växla pengar och fixat hotell nu medan vi ha vänta. Vi känn oss verkligen som riktiga backpackers, dock är vi redan lite småless på ryggsäckarna och ändå ha vi bara böre dom från tåget till Sky City där vi hitta en bagagevagn, haha ! Man kan juh undra hur dehär ska sluta, inte ens komme iväg men vi klaga redan. Näe men de känns som att alla ha en sjukt bra inställning och vi verka rätt lik varann, så de kommer säker bli skitbra. Vi vill bara va framme nu, all denna väntan gör oss nervösa. Hoppas bara att vi ta oss förbi Kina, annars kanske vi få ta en resa runt i de lilla landet, nej tack !

Näe, men nu ska vi väl ta och hitta på något vettigare, lr inte, men ja ha som inte så mycke mer att skriva än. Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt så att ni e me i svängarna. Kommer även att kirra ett Thainummer när vi kommer fram, så då ska de va billigt att ringa och smsa också, så ni kan juh vänta er nåt samtal lite då och då.

Hare bra, för de ska vi ha :D


RSS 2.0