Our work here is done

Dumt drag av Emma att säga till chefen att hon borde fundera på att göra en inventering snart. Skulle jobba 10-15 idag, men så när chefen kommer så fråga hon om vi hinner inventera hela butiken innan jag slutar på lördag, för ingen annan hade juh gjort de förut, så hon ville juh absolut att jag skulle styra upp de där (Y) Va bara till att sätta igång de, så blev jobb 10-20.30 idag och imorn skulle ja egentligen börja klockan 3, men chefen kommer och hämtar mig 07.45. Klagar absolut inte, bra med nån extraslant såhär på slutet juh :)

Fick även skjuts hem av chefen idag, eftersom jag va tvungen att låna dammsugarn från jobbet. Så ikväll ha jag och fruarna grundstädat exakt hela lägenheten. My god va svettigt de blev, men ack så fint de är här nu ! Så nu är vi klara med de i alla fall, känns meget skönt !


Ciao


Love you guys <3

Moody messy mind

Va faan ær de med mitt humør egentligen, blir så less ! Upp och ner hela tiden och idag ær jag verkligen låg. Jævla skit alltså ! Så førbannat rastløs i hela kroppen, men ha ingen aning om varfør. Ååh, måste verkligen hitta på massa kul i sommar nær jag kommer hem. Glædjer mig så fruktansvært løjligt mycke till GF, de kommer bli g-rymt :)

Børjade i alla fall att packa igår och jag sæger bara en sak, jees va sjukt mycke grejer vi ha. Helt sinnes att vi lyckades dra med så mycke nær vi flytta hit. Men ska i alla fall bli riktigt skønt att bror kommer med bil och hæmtar oss :) Hade aldrig lyckats få med oss allt de dær på tåget ! Ær juh mestadels klæder, men alltså satan va plats de tar ! Kænns førøvrigt som att de inte va speciellt længesen vi packade alla væskorna och bytte lægenhet, men ær før tusan 3 månader sen. Tiden går allt før fort nu før tiden !


Ciao

Pour the champagne baby

Blev juh som sagt jobb nån timme i lördas. Sa hej då till Steph, eftersom hon drar till Dubai idag. Efter att hon gått så öppna chefen champagne som vi stog och smutta på innan de va dags för mig att dra hem. Blev till att fixa sig lite, dricka lite och sen sprang ja iväg för att möta upp Ingrid utanför Stratos. Blev en hemskt lyckad fest, sjukt trevligt verkligen ! Trevliga trevliga människor ja ska lämna bakom mig alltså, men får väl bli nåt litet besök här i framtiden :) Ja i alla fall så va de tapasbuffé på sommerfesten, supergott. Sen satt vi mest bara och surra och drack en massa. Drog några shots med chefen, haha ;)

Sen kände ja att ja ville hinna med att kika in på midsommarfesten här hemma också, så drog rätt tidigt. När ja kom hit va de nån idiot-dansk som hade svept min sours (Y) Blev meget less alltså, men han hade fått sig lite käft av fruarna och Majsor hade sett till så han lämna pengar till mig. Sikken tur ja ha som ha fått så fina fruar alltså :) Vi blev i alla fall inte kvar här så länge, drog ner på Yatsi nästan på en gång. Och, för första gången sen ja satte min fot på Yatsi, så hade vi en riktig sugkväll. My god, vi som alltid ha kul på Yatsi alltså, men dom hade juh tage in nån amatör till DJ så de va inte en själ på dansgolve på hela kvällen ! Så de blev en tidig kväll tyvärr, men de va kanske lika bra :)


Ciao


Chefen, jag och Ingrid-Alis :)

One week to go

Blev som ja hade hoppats på igår. Gomidda tillsammans med fruarna och sen nåt glas vin på de, and that was it ! Kändes lite tråkigt att inte riktigt fira midsommar, men var som sagt inte på humör igår, plus att vi ska ta igen de idag. Jag ska först jobba, sen drar jag iväg på sommerfest med sentret, medans har Helene kirrat en midsommarfest här hemma hos oss. Hon ha bjöde lite folk och förberett med lite sånger och lekar och sånt som hör midsommar till, jordgubbstårta skulle hon tydlige hinna baka också :) Så får se om ja sticker lite tidigare från Stratos och joinar gänget här hemma istället, hur som helst så kommer kvällen avslutas på Yatsi i alla fall !

Idag är den precis en vecka kvar att jobba, gör min sista dag på Tilbords nästa lördag och ska springa upp och lämna tillbaka nycklarna till Chantal idag. Känns sjukt skumt att allt har kommit till ett slut helt plötsligt, eller så plötsligt är de väl egentligen inte, men de känns så eftersom tiden har gått så sjukt fort nu på slutet ! De är verkligen med blandade känslor jag lämnar Oslo, men ja tror att de här är rätt beslut, de känns rätt, intalar ja mig i alla fall :)


Ciao


Klev upp extra tidigt för att hinna kirra håret inför ikväll :)

Midsummer's here

Dagen spenderas i min Barca-tröja och pysslar om mig själv lite och dricker en massa köffe. Midsommar, som är en av världens bästa högtider (?!), är här och ja är inte alls på humör. Mår konstigt, är irriterad och vill absolut inte göra ett skit idag. Precis så känns de !

Gårdagen med inskolning gick riktigt bra. Kjempetrevlig tjej verkligen, och relativt lättlärd ! Efter jobbet drog ja hem och fick i mig lite mat, sen skulle vi ut på byn för att kika om de va nåt drag. Var juh Sankthansaften här igår, typ norska midsommar ! Så vi drog i alla fall ner på Aker Brygge och gick in på nåt inhängnat område där de va massa folk. Visade sig vara nån slags mini Pridefestival, meget kul ! Älskar verkligen bögar :) Men vi stannade inte alls speciellt länge, vandrade istället vidare och sen hem.

Glad midsommar på er allihop där hemma :)


Ciao


PUSS


Lovely day, isn't it ?

Morning sunshine, eller inte ?! Vet inte riktigt hur vädret se ut idag, halva himlen se kjempeblå ut med lite sol, den andra halvan däremot tyder på regn. Hoppas den där regnhalvan är påväg förbi i alla fall, palla regn liksom !

Som ja sa igår så blir de jobb 14-20 idag, men här sitter ja och är för längesen redan klar. Älskar verkligen min framförhållning ibland (Y) Men ha i alla fall bestämt att ja måste åka till sentret en timme tidigare, eftersom ja måste hinna på banken och se om mitt nya kort ha komme. Varit utan mitt norska bankkort/leg i flera flera veckor nu, så skulle sitta fint om ja kunde få de och använda dom sista veckorna här. I need some cash !

Ska i alla fall bli spännande och träffa min ersättare, Ida (?!), och se va de är för brud. Säkert en jättetrevlig tjej som kommer funka bra i butiken. Men känns lite konstigt att jag ska inskola nån, tro hur de kommer gå ?!


Ciao 


Min nya tisha som ja köpte igår :)


Min nya parfym, tydligen unisex, men de skiter ja i för den doftar underbart <3

It's closing up

Varit ledig idag, så ha inte gjort speciellt mycke. Tage de meget lugnt och sutte och kost mig i min Villa-tröja. Sen som en trevliga liten överraskning fick Majsor sluta tidigare idag, så hon och jag tog oss en promi bort till Torshov (?!) för att möta upp Lydia när hon sluta. Hon fick handlat de hon skulle ha, så då drog vi hem för lite middag och sen drog ja och Lyddis iväg på Storo för lite shopping. Sjukt längesen ja va där nu, ha väl inte jobba nåt där sen i februari kanske ! Hittade i alla fall lite grejer - två monki-toppar, en tisha, en byxdress, ett vitt ribbat linne, ett halsband och en mascara :)

Imorn bli de jobb 14-20. Ska tydligen inskola tjejen som ska ta över min plats, roligt roligt. Så ja, känns faktiskt både roligt och lite konstigt. Trivs juh så bra där på Tilbords med Oddrun och Stephanie, but everything must come to an end. Gör i alla fall min sista dag den 2a juli, alltså nästa lördag, så ett litet tag till få ja juh va kvar. Sen bär de av hem till Natursköna igen. Men innan dess är de sommarfest och avslutningsfest som står på schemat. Sommarfest med sentret på lördag och avslutningsfest helgen efter de, säga hej då till vårt kära kära Oslo !


Ciao

Right back where I belong

Uff, blev en meget lång resdag igår. Klev upp 03.00, packade de sista och tog sedan taxi till Faro runt 04.00, sen tre flyg senare va ja äntligen framma och tillbaka i Oslo, runt 19.00.

Lugn och skön ha semestern varit i alla fall och vi ha tage vara på varandras sällskap. Så tack för resan mammsen :)

Men nu är ja tillbaka där ja hör hemma, hos mina fina fina fruar. Blev möte så fort ja kom hem, så vi drog på Egon och satt och surra fram till klockan 11, lovely to be back.


Ciao


Crepe de la fruta, mums !


Albufeira


Praia de Alvor


Strandprommi





Mami <3



I asked your wife if you're single

Värme, värme och åter värme. Tennis och härliga strandpromenader. God mat, gott att dricka och massa skratt. Ja, de är precis lika underbart som varje gång man drar utomlands, förutom de faktum att ja håller på dö av tristess. Absolut inget fel på sällskapet eller så, riktigt skönt att få lite tid med älskade lilla mammsen och bara koppla av, men ja behöv lite mer fart och rörelse när ja är iväg faktiskt. Men vi ha de bra tillsammans, faktiskt inte bråkat en endaste gång, de ni ;)

Igårkväll tog vi en taxi in till Albufeira. Såg precis likadant ut som för två år sen, exakt samma servitörer också för den delen. Riktigt kul att vi faktiskt kände igen lite folk ! Men vi hade de riktigt koseligt i alla fall, åt gott, shoppade, strosade och drack nån drink. Fick till och med mammsen till att ta sig en shot, haha ! Hittade även de ja sökt hela resan, Barcelona tröja med mannens namn på. Blev överlycklig när ja äntligen hitta en och sen när ja skulle hitta rätt storlek så fråga gubben, som sålde skiten, hur gammal ungen va som skulle ha tröjan. Han tyckte de va meget kul när ja sa att den va till mig !  

Sista dan imorn, ska nästan bli skönt. Är så fruktansvärt varmt och vet inte riktigt hur mycke mer solning kroppen pallar. Bli till att ligga under parasoll imorn :) Sen saknar ja även mina fruar otroligt mycke, så skumt att inte ha dom med sig när man är van att sitta ihop 24/7. Sen är de juh aldrig nån riktig semester om ja inte ha dom två vid min sida :) Men snart ses vi igen, lovely !


Ciao

I just wanna make you sweat

My oh my, faan så skönt de är att få vara i värmen. Resan hade minst sagt en händelserik start. Började med att mitt plan från Oslo till Arlanda var inställt, gick ett flyg till klockan 12, men de var fullt. Hamnade på standby tillsammans med 13 andra. Trodde helt seriöst att resan va över redan innan den hade börja, men ja blev en av 7 lyckliga vinnare på standby-lotteriet. Redan här kan ni juh förstå att mami hade börja bryta ihop !

Väl på Arlanda gick allt smidigt, stötte ihop med Micke och Hampus från klassen, lyckliga dom skulle iväg till CENTRALAMERIKA i 6 månader. Men dagen flöt i alla fall på, mami däcka så fort vi satt oss på planet. Sen kom vi fram till Lisabon där de blev nåra timmars väntan. Då börja mamis kort krångla och hon höll än en gång på bryta ihop, men de löste ja genom att bju på lite Ben & Jerry's. Kom fram till Algarve rätt sent, så de va bara att vissla till sig en taxi och han konstaterade att vi inte alls skulle till Albufeira, som vi trott hela tiden, utan vi skulle till Alvors. Så han körde oss dit och vi fick leta hotellet ett bra tag, stackars gamla taxigubbe som fick springa fram och tillbaka med våra väskor. Men vi hittade tillslut rätt, checkade in och fick nyckeln till våran lägenhet som låg på 1a våningen. Simpelt tänkte vi, men ack så fel vi hade ! Tog oss till 1a våningen och lägenhet A, men ingen av våra 3 nycklar verkade passa. Stog väl där i säkert 10-15 minuter och försökte bryta upp dörrn, då helt plötsligt flyger dörrn upp, från insidan, och där står en nyvaken stor halvnaken karl och undrar va faan vi håller på med. Vi sa såklart att vi hade bleve skickade dit av dom i receptionen, lägenhet A på första våningen. Till svar får vi "American first floor, this floor doesn't count". Perfekt, vi fick ta oss en våning upp och äntligen var vi framme.

Ha tage de väldigt lugnt sen vi kom hit, solat och ätit gott. Sjukt varmt om dagarna, men svalt och blåsigt på kvällarna. Första dagen spenderades vid poolen och resulterade i en uppbränd mamma. Andra dagen startade vi tidigt med 1,5 timme tennis, en simtur i poolen och sen låg vi där hela dan. Idag tog vi faktiskt ner till havet, riktigt riktigt härligt, men kallt som satan i vattnet. Ikväll blir de lite shopping och efterlängtad paella

Återkommer med mer uppdateringar när de hänt nåt mer spännande :) Hoppas ni har de bra där hemma också med massa sol och värme ! OCH, än en gång ett stort tack till Lydia som hjälpte mig i söndas <3


Ciao


Avnjuter en iskall kiwishake såhär i skrivande stund medans mami skriver vykort :) 

For a long time

Ja suger riktigt hårt på de här med bloggandet nu för tiden. Tänkte skylla på att ja aldrig ha tid, men de enda ja ha är väl tid. Men grejen är att de händer så sjukt mycke i livet just nu, massa kul gör vi hela tiden och vi har ett liv. Känns sjukt bra faktiskt ! Men sen ha de även vare många dystra tankar som ha cirkulerat, därför ha ja valt att hålla mig borta ett tag, så ja inte ska tråka ut er liksom. Tro nu att de mesta ha löst sig, eller i alla fall nästan, så nu håller vi tummarna för att dom sista bitarna ska falla på plats (Y)

I alla fall, orkar inte gå igenom allt som ha hänt medans ja ha vare helt off, men vi ha i alla fall skaka massa rumpa på Yatsi. Vi ha bleve g-rymma på att spendera dessutom, farligt farligt ! Men hur som haver, ikväll bli de till att skaka ännu mer rumpa, sen bli de tidig morron för att ta mig till Gardemoen - Arlanda - Portugal. Ska bli så jäkla skönt att få komma iväg till värmen och solen i en vecka, love it ! För så mycke kan ja juh berätta, att här i Oslo ha himlen öppnat sig och verkar inte finnas nå slut i detta elände. Regnet ha praktiskt taget öst ner i en veckas tid och nästa vecka verka inte ska bli nå bättre, sucks.

Just nu ha ja inte så mycke mer att komma med, men ska försöka blogga lite ifrån utlandet i alla fall :)


Ciao

RSS 2.0