OMG

Grym helg med mina bästa brudar ! Några få störande moment som hade kunnat skippas, men vi gjorde de bästa av situationen och hade riktigt trevligt :) Kommer sakna brudarna så sjukt mycket, men jag hoppas att dom kommer och hälsar på nåt snart !

För från och med imorn blir jag, Lyddis och Pats Oslobor. Ikväll har vi proppat in våra liv i bilen, så imorn runt 8 bär det av mot grannlandet och vår nya bostad. Känns lite både och faktiskt. Självklart känns det sjukt bra att äntligen få ta sig härifrån och skaffa sig ett riktigt liv med riktigt toppensällskap, men samtidigt känns de sjukt konstigt att lämna allt här hemma. Men de kommer gå bra och jag är så sjukt förväntansfull, life starts now girls :D Hoppas jag hinner med nån road-update imorn innan vi passerar gränsen !


Ciao


Girls night

Har nu börjat packa ner mitt liv i väskor. Hittills har jag nästan fyllt två stora bagar med kläder, packat alla accecoarer i en liten väska, valt utfem par skor jag ska ha med, tagit fram tre handväskor som ska få följa med och lagt fram lite hårgrejer, så har kommit en bra bit påväg nu. Känns riktigt bra, men sjukt jävla läskigt ! Men de är dags att lämna tryggheten här hemma i Ramsele och ge sig ut i världen för att testa stå på egna ben.

Nu har jag fixat mig lite för kvällen, så nu är jag redo för en redig tjejkväll. Ska bli underbart att få ta sig ett glas vin tillsammans med mina absolut bästa och finaste vänner och bara sitta och surra bort kvällen. I love you guys <3


Ciao


Såhär blev håret, mycket nöjd :)


Friday I'm in love

Var juh som sagt och fixade håret igår och jag är sjukt nöjd. Känns så himla skönt med långt tjockt hår igen. Kanske slänger in en bild senare !

Ska i alla fall snart åka och plocka upp Lyddis, sen ska vi ner på affärn och skriva ut några fler CVn och handla. Jag ska vara en duktig dotter idag och bjuda mina kära föräldrar på tacos, snäll jag är. Så alla tacos ingredienser ska inhandlas, plus ost och kex. För ikväll ska jag och brudarna ha en riktig myskväll med ost, kex, vin och massa skvaller :) De här blir juh vår sista helg tillsammans på ett tag, så tänkte att vi skulle lyxa till de lite. Så myskväll ikväll och tjejmiddag imorn, wonderbar.

Dags att hämta Lyddis - next destination - Ica och Systemet !


Ciao

Time to let go

Ja nu får de faktiskt vara nog. Hur många gånger har jag inte sagt att "idag gjorde jag min sista dag på Ica" ?! Alldeles för många om ni frågar mig. Har juh insett att jag aldrig nånsin kommer få riktigt göra min sista dag där, men har juh trott många gånger att de varit så i alla fall. Som ni kanske förstår så åkte jag på mer jobb, tisdag och onsdag. Men nu tror jag faktiskt att jag kan få säga att - Nu HAR jag gjort min sista dag på Ica för en väldigt lång tid framöver. Puuh, så skönt de känns att äntligen få komma därifrån och få sig lite miljöombyte och lite nya erfarenheter :) Egentligen tycker jag att Ica är ett väldigt roligt jobb, men har varit så fruktansvärt less på de där stället nu på slutet, så äntligen äntligen ska jag få göra nåt annat !

Imorn är det dags att kirra frippen, finally ! Har äcklig utväxt och varit hårlös i en vecka, så har känt mig lite som en pojke, men nu är de dags att göra nåt åt de. Åker till stan imorn och har en tid bokad på Style It, älskar verkligen de stället och är alltid supernöjd när jag kommer därifrån. Så imorn blir jag långhårig igen och de känns grymt :D Hoppas bara de slutar snöa/regna så de inte är så jävla halt på vägen. Hatar verkligen när man inte kan gasa på, utan måste ligga och puttra som en jävla kärring på vägarna !


Ciao


 
Kort tunt pojkhår vs. långt underbart hår
Ni kan juh gissa vad jag föredrar ;)


Mohombi ft. Nicki Minaj & Gyptian - Hold yuh (Remix)

Seriöst - jag har aldrig varit kär, men damn, när jag hör den här låten så känner jag mig verkligen kär. Helt otrolig låt och jag kan inte sluta lyssna på den. Har gått på repeat exakt hela dan och jag känner mig alldeles bubblig och fnittrig, haha ! Helt sjukt egentligen vad musik kan framkalla för känslor !

Mohombi ft. Nicki Minaj & Gyptian - Hold yuh (Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=1398fKeMjHg
Listen and you'll love it ;)


Ciao


Wonderbar

Oj vilken underbar dag ! Gick juh som sagt och solade, hur skönt som helst, även om solariet hade sina små "skönhetsfel" och man drabbades lite smått av cellskräck, men de va grymt. De blir definitivt en repris imorn efter jobbet. När jag kom hem var det dags att börja slita ut grejer ur garderoben och riktigt tänka igenom vad jag ska ha med mig till Oslo. Gick bra till en början, men jees va grejer de blev till slut. Börjar starkt tvivla på att jag kommer kunna packa ner mitt liv i ett par resväskor alltså. Vet att jag måste tänka praktiskt och inte dra med massa onödigt skit, men jag är juh så hemskt dålig på att prioritera och vill juh helst att allt ska följa med. Men jag har juh 1 vecka på mig att få iordning på allting, så förhoppningsvis lyckas jag. Om inte annat får Lydia komma hit och plocka bort saker, hon vet hur man prioriterar och är ganska säker på att jag skulle kunna lita på hennes omdöme :)

Efter några långa timmars stök, blev de dags för lite vardagslyx. Tog med mig Pepsi på en långprommis, sen blev de lite hemma-spa. Kirrade mina lurviga labbar med min kära epilator och kan bara säga en sak - SMÄRTA ! Brukar vanligtvis gå rätt bra, men idag var de riktigt smärtsamt vill jag lova. Samtidigt som jag pysslade med detta så la jag på en chocolate mud-mask och hårinpackning. Sen blev det en helkroppspeeling och avslutade de hela med att smörja in mig med mitt underbara kakao bodybutter :D Helt perfekt avslut på denna dag !


Ciao


Chocolate mud-mask + total repair hårinpackning resulterar i en väldigt sexig bild ;)
Smög även med en bild på min underbara piercing, som faktiskt börjar läka nu !

Rise and shine

Vilken härlig dag att vakna upp till, känner mig på strålande humör :) Varit och lämnat in bilen, sen promenerade jag hem. Riktigt skönt även fast det är typ 4 minus idag, men de va riktigt uppfriskande. Älskar prommisar på morron, man blir så jäkla pigg och känner sig riktigt fräsch. Var i alla fall upp på Aktus, men där var de ingen som ville öppna, får helt enkelt försöka igen senare för mina jeans måste bli klara innan freda. Gick även förbi hos Mona, men var nån som precis lagt sig för att sola, så jag gick hem så länge och åker väl ner om en halvtimme kanske. Älskar att sola och älska att vara brun ! Såklart föredras riktig sol och värme, men är juh som lite dåligt med de såhär års, tyvärr. Nu ska ja ta mig en köpp innan jag drar ner på byn och sen hoppas jag att jag kan få nån färg på de här bleka arslet :)


Ciao


Skönt att få lägga sig en halvtimme och få upp värmen lite i denna vinterkyla :)

Gonna get busy

Insåg precis att morgondagen kommer bli fullspäckad ! Dock bara av roliga saker, eller övervägande roliga saker i alla fall. Har planerat att kliva upp i väldigt god tid imorn och de första jag ska göra är att åka upp på Aktus en sväng. Började nämligen sprätta i ett par jeans idag, men insåg rätt snabbt att jag varken kan sy upp eller in dom själv, så tänkte lämna dom åt ödet och hoppas på att nån uppe på Aktus kan kirra de åt mig istället. När jag har gjort de så är de dags att lämna in bilen hos Johannesson och därifrån blir de en lagom lång prommis hem. Men hade tänkt stanna till på vägen och springa in till Mona och sola, hoppas hoppas hon har öppet när jag vandrar förbi. Sen börjas de, ska nämligen börja sortera upp mitt liv som senare ska packa ner i väskor och skeppas till Oslo ;) Näe, men hade tänkt att jag ska försöka gräva mig igenom garderoben och lägga fram allt jag ska ha med mig så de blir lätt att pricka av från listan sen och desto lättare att bara lägga ner allt senare. Så de kommer ta upp en hel del tid av dagen ! På eftermiddan, om jag inte är för trött, ska jag lyxa till de med lite hemma-spa :) Kan juh aldrig vara för trött för de, eller ?!

Efterlängtade lilla Lydia kommer även hem imorn, finally :D Som jag har saknat henne den här helgen alltså ! Hoppas jag hinner träffa henne lite och planera inför flytten, eftersom resten av veckan tydligen kommer bjuda på en hel del jobb. Känner inte alls att jag har tid att jobba, men pengar behövs alltid och måste juh ställa upp för föräldrarna och vara extra söt nu innan jag drar :)


Ciao


Let's get busy tonight babe ..

The Event

En helt otrolig serie som jag fastnat för. Den är mystisk och oerhört komplicerad med massa onaturliga inslag och jag fastnade direkt. Det är en serie i 22 delar och den visas en gång i veckan. Så familjen Nordins nya söndsgstradition är att kolla på The Event. Eller de är snarare min och pappas tradition, eftersom mor alltid lyckas somna och vaknar när de är 10 minuter kvar och ber oss förklara vad som hänt, vilket absolut inte är de lättaste. De är de som är så härligt med den här serien, den går helt enkelt inte att förklara för nån som inte har sett den, eftersom man knappt hänger med och förstår den själv, men måste säga att de är väldigt intressant :)

Ikväll visas 5 delen, så klockan 21.15 föreslår jag att ni slår på Svt 1 och ger programmet en ärlig chans, you will love it ;)


Ciao


Good old friend

Varit och hälsa på min gamla dagmamma idag som har haft permis från sjukan nu i helgen. Tänk att hon har legat på sjukhuset i snart nio veckor. Kändes otroligt konstigt att se henne så himla svag och trött ! Ingrid som alltid har funnits där och som jag praktiskt taget växt upp hos, hon som alltid varit så stark och stabil är nu sjuk. Det känns alltid lika konstigt när någon nära blir sjuk, man är som aldrig beredd på de och de är inte förns nån blir riktigt sjuk som man faktiskt inser att ingen lever förevigt. Men goa lilla Ingrid får juh inte försvinna än, hon ska juh finnas kvar länge till. För vart ska vi annars samlas på julafton om hon inte finns ?! Nej fy, jag hoppas att allt är påväg åt rätt håll nu och att hon blir pigg och kry snart :) Citerar hennes man Åke - "Men lilla älskade Ingrid, de här kommer lösa sig, de här löser vi tillsammans". Åke är juh bara för go han också och som han pysslade om Ingrid nu när vi var där. Tycker de är så gulligt när gamla människor är kära :)

Även fast de känns jobbigt att hälsa på nu när Ingrid är sjuk så måste jag bara säga att jag älskar att vara hemma hos Ingrid och Åke. Det känns alltid så tryggt att vara där och man är alltid omgiven av massa kärlek. Men de bästa är ändå alla minnen, oj va nostalgisk man blir. Hon har juh en massa bilder på alla gamla dagbarn och en massa bilder sen vi var små och jag älskar att gå runt och kika på dom och drömma mig tillbaka. Åren hos Ingrid och Åke är något som verkligen betyder mycket för mig och jag har mycket att tacka dom för. Så tack för att ni alltid har funnits där :)


Ciao


Ingrid :)

Åke :) Grym bild, haha !

I´m done

Åkte juh på att jobba på Ica idag. Kändes faktiskt rätt kul att få en sista dag där, sådär lagom lång också. Eller sista och sista, lär juh säkert hamna där nån gång igen, men inte än på ett tag. Blev ett bra avslut i alla fall, fick äntligen sätta Mr G.H på plats och jäklar va skönt de kändes, tji fick han ! Gick rätt bra att jobba även fast jag har lite talsvårigheter, hoppas ingen hörde de bara för jag känner mig verkligen helt efterbliven när jag inte kan tala riktigt, haha.

Slutade klockan 2 och då åkte jag hem och tog med mig Pepsi på en långprommis. Underbart väder idag ! Sen hjälpte jag pappsen med maten och sen tro jag bestämt att jag somnade på soffan. Till min förvåning var mor och far borta när jag vakna, så jag drog ner på affärn och köpte chokladpudding. Rörde ihop de, vispade lite grädde och kokade kaffe så jag kunde överraska föräldrarna när dom kom hem igen. Tro dom blev rätt överraskade och trodde som vanligt att jag hade nå jävulskap på gång, men icke. Jag har bara känt att jag måste vara lite snällare än vanligt nu när jag olovligt gick och piercade mig och för att jag ska flytta. Mammsen och pappsen kommer sakna mig så himla mycket ;)

Kul att dom blev glada för min lilla överraskning i alla fall. Även kul att min pappa är så jäkla dryg att han utbrister - "Vem faan har skete på min tallrik ?" när jag ställer fram allting. Ska bli riktigt skönt att komma hemifrån och skaffa sig ett riktigt liv snart, thumbs up for me !


Ciao


Mums ..

Yes we did

Varit dålig uppdatering från min sida nu, men har som inte hänt så mycket. Jobbat rätt mycket borta på hem och annars bara tagit de lugnt och försökt samla tankarna inför flytten. Men guess what ?! Jag, Sara och Lyddis drog juh till Sundsvall i onsdags för att shoppa lite, hälsa på Majs och ? Ja, vad mer var de vi skulle göra där ?! Jo ni, de blev en hel del shopping på onsdan, dock inte för min del. Sen hade vi en riktig myskväll med tacos, marängschwiss och spel. Sen blev de en rätt tidig morgon och frulle på Max, sen drog vi på stan OCH piercade tungan :D Äntligen sitter den där, känns sjukt bra ! Eller kanske att de kommer kännas bättre när svullnaden har börjat lagt sig, men har kunnat äta lite idag i alla fall, tror säkert att de är bra imorn. Men jag fick min piercing tillslut. Dock var mor och far riktigt argar över de innan, men när jag väl kom hem och hade gjort de så tyckte dom nog nästan att de va lika kul som jag.

Efter vi hade piercat oss så skulle juh Lyddis med bussen till Gävle, men på grund av lite missförstånd så missade hon den och vi fick köra ikapp den och följa efter den till Gnarp som var första stoppet. Tur min lilla pärla går så fort ;) När vi hade släppt av henne drog jag och Sara på Birsta en sväng, sen vidare hem.


Ciao 

Bara för att jag är grym

Alltså de är nåt fel på människorna i de här huset. Blir så otroligt less på att de aldrig är nån som väcker mig på morron. Jag ställer klockan på 9 varje morgon och är övertygad om att både mamsmen och pappsen hör den, men inte kommer dom in och ser till så jag kliver upp inte. Om ingen väcker mig så skulle jag garanterat kunna sova förevigt, precis som idag, tog mig ur sängen runt 12 kanske. Hann kliva upp och få i mig en köpp, sen ringde en väldigt bakis storebror och sa att de var dags för däckbyte. Så de var bara att hoppa i kläderna och pallra sig ut ! Malin var redan i full gång med att byta sina däck så jag fick lov att rulla ut mina och sätta igång jag också. OCH, måste säga att jag är grym på att byta däck. Klara de nästan helt själv, bror hjälpte mest bara till att loss på skruvarna och dra åt dom när jag var klar.

Efter däckbyte blev de en köpp med Lydia. Vi satt i ett par timmar och skrev listor inför Norge. Blev en hel hög med olika kategorier och vi kom på en massa grejer som vi inte ens hade tänkt på tidigare. Som tur är har jag flörtat lite med mor min, så hon har lovat att vi ska få låna deras bil och takboxen för att få med oss allt, awsome dude ! De börjar verkligen närma sig nu och vi har en massa som ska planeras innan. Ååh vad jag längtar, de här kommer bli så jäkla grymt :)

Nu ska jag sätta mig och kika på The Hills och The City :D


Ciao


Stood out

Jag som skulle bli väckt av bror och Mallan idag för däckbyte, men ikke. Vaknade runt halv 12 av att mamma kom och väckte mig istället. Var helt säker på att Matte och Malin skulle sitta i köket och vänta, men inte de heller. Har inte sett röken av dom på hela dan, så här har inga däck blivit bytta. Antar att dom kommer förbi imorn istället och överraskar mig, yippie !

Dagen har inte haft mycket att bjuda på vill jag lova. Klockan har gått ovanligt fort, så jag har knappt hunnit vakna och de är redan kväll ?! Hatar verkligen såna här dagar när man verkligen inte har hunnit med nånting eller knappt varit utanför dörrn. De enda jag har gjort idag var att åka ner på affärn och handla, sen lagade jag mat tillsammans med pappa. Ja, de var väl i princip hur min dag sett ut. Ska snart springa ut med Pepsi en sväng hade jag tänkt, men är juh så fruktansvärt mörkrädd. Får se om jag tar mig ut nåt eller om jag skickar iväg pappa istället :)


Ciao


My baby :)

Hem & FRITID

Idag blev de en heldag på Hem. Åkte dit vid 9 och började pricka av de varor som va kvar, sen satt vi till kl 18.00 för att programera in allt i datorn. De tar en jäkla tid när man ska lägga in varje liten artikel i systemet alltså. Vi hann med tre märken utav 19, men tycker ändå att vi jobbade på bra. Är såklart väldigt mycket kvar att göra och har inte allt för mycket tid kvar innan stället öppnar, men de ska nog hinnas med. Förhoppningsvis kommer resten av inredningen i början av nästa vecka, så då får vi äntligen börja plocka in i butiken och få lite struktur på de hela. Just nu är de bara tomma hyllor och kartonger överallt, men de kommer bli grymt bra när allt äntligen står klart.

Förövrigt så bjöds de på smörgåstårta här hemma när vi slutade. Farfars, mormor, Matte och Malin kom hit så vi fikade lite tillsammans innan jag drog ner till Kajjan för Idolmys. Bror flyttar juh upp till Arvidsjaur nästa vecka för att börja sitt nya jobb, så är kul att man får träffa han lite nu innan han far och innan jag flyttar. Vette tusan om jag hinner träffa han nåt mer efter helgen, osäker på om han hinner komma hem nåt innan vi drar, men vi får se. Imorn ska i alla fall han och Malin komma hit eftersom både jag och Mallan måste byta till vinterdäck på våra  bilar. Så gissar på att bror kommer stå och skratta medans vi skitar ner oss, haha ! Men de är juh bra att man får lära sig ifall man skulle råka ut för en punktering nån gång :)


Ciao


Väldigt gammal bild på Matte, men ungefär såhär kommer han väl se ut framöver då hans nya jobb är inom de militära :)

Bakisdag

Alltså tjejen har varit oerhört bakis idag. Jag som typ aldrig blir bakis, utan mår alltid oförskämt bra, men idag har jag faan varit riktigt bakis. Har känts som att huvet har varit påväg att explodera typ hela dan, varit asskakis och slö som ett as. Att köra hem från Sundsvall var verkligen ingen höjdare i detta tillstånd. Poppade ashög musik för att hålla mig vaken, vilket bara gjorde huvudvärken värre och de kändes som att jag aldrig skulle ta mig hem alltså. Men hem tog jag mig tillslut och hann precis hem till de traditionsenliga kl. 6 fikat hos familjen Nordin. Blev surdegsbröd med kräftstjärtar, ägg och citronmajo, plus en rejäl en köpp kaffe :) Efter de tog jag pappsen med mig på en långprommis och efter lite frisk luft och ännu en köpp så började kvinnan känna sig normal igen. Så jäkla underbart när allt bakis bara släpper och man får må bra igen.

Annars hade de inte hänt mycket idag. Lyddis kom och plockade upp mig så vi drog en byragg och sen hängde hon på hit hem och kikade igenom mina inköp från gårdagen. Måste säga att jag är sjukt nöjd med allt jag kom över igår. Liiite ångest för att jag brände så mycket pengar, men de var lätt värt varenda liten slant och nu behöver jag inte shoppa nåt mer på ett tag.

Imorn blir de lite jobb tillsammans med Mallan på Hem & FRITID.


Ciao

Dötrött tjej

Blev en helt grym kväll igår. Shots blev kvällen tema, och de slank ner bra många fisherman och turkiska. Vi drog juh i alla fall på Memento som planerat. Var inte allt för mycket folk ute, men vi hade jättetrevligt ändå, satt och surrade massa mellan shotsen. Sen av nån knepig anledning anmäldes jag till en modelltävling nästa vecka, haha ! Ska tydligen bara stå på scen och se söt ut och då har man chansen att vinna en resa till Milano, så va faan, de är väl bara att köra ;) Blev lite smått förälskad igår med, sikken snygging alltså. Han hoppas jag jobbar nästa vecka också för han var en riktig goding alltså. Helt säker på att han va turk, men ikke, han kom tydligen från Irak, haha ! Men riktigt stilig alltså.

Fy faan va trött kvinnan är just nu alltså. Och Majs börjar jobba om ungefär en timme, så då ska väl jag börja bege mig hemåt till skogen igen. Ska poppa som tusan i bilen, annars kommer jag garanterat somna.


Ciao

Vare nån som sa utgång ?

Jo, nämligen Maja ! Satt och spelade lite kort och så då Majs helt från ingenstans börjar tjata om att vi ska gå ut ikväll. Tog lite längre tid än vanligt att övertala mig, men ja gav upp tillslut. Kan juh faktiskt vara roligt att komma ut bland lite okänt folk ibland. Ha nyss käkat pizza, så ska väl snart inviga kvällen med en fisherman och sen är de dags att fixa sig :) Få se vart de bär av, men låter som att de lutar mot Memento just nu i alla fall.

Har förresten haft världens shoppingdag idag. Jäklar vad kvinnan har bränt pengar ! Jag som egentligen borde spara lite pengar, men idag fanns de ingen hejd. Birsta hade alldeles för mycket att erbjuda just idag. Ska fixa bilder senare så ni få se allt fint jag har fydat idag :)


Ciao


Jag vill vill vill

Oj vad jag plötsligt kände mig i behov av en ny tatuering. Vill verkligen göra nåt av min stjärna, den är så jäkla tråkig. Suttit och kikat lite på bilder nu för att få lite inspiration, men de är faan svårt. Synd att jag inte är speciellt bra på att rita, annars hade jag juh bara kunnat skissa upp nåt själv. Vet i alla fall att jag vill göra en halv sleeve, nu är de bara motivet som fattas. Men jag har juh lite idéer i alla fall, så får se när de blir av. Vill även pierca tungan, jag vill jag vill jag vill ! Varför ska jag vara en sån jäkla mes för. Piercade juh tungan precis när jag fyllt 18, men den åkte ut efter nån dag bara för att jag inte våga visa de för mor och far. Dom är juh fortfarande väldigt emot de, men jag är ändå 20 år och borde väl kunna göra de ändå. Mitt liv liksom ! Men jag är faan rädd för vad dom skulle säga. Tro jag måste ta och bearbeta mor min lite, far få säga vad han vill, men mammsen vill jag allt ha på min sida ;)

Blir i alla fall Sundsvall imorn. Så dagen kommer väl inledas med ett besök på Birst, eftersom jag är i stort behov av lite höstshopping. Sen får vi se vad som händer :)


Ciao




Jag vill vill vill ..

Nu är de nåt allvarligt fel

Herregud, nu börjar jag nästan bli rädd för mig själv. Jag är så jäkla förslöad av att vara arbetslös så de är skrämmande, men nu för ett litet tag sen fick jag världens sug för att städa och pyssla. JAG fick ett sug efter städ och pyssel ?! Näe, nu är det nåt allvarligt fel på kvinnan. Städa är nåt jag i princip aldrig gör, de gör juh mamma, och jag är alldeles för lat för att pyssla, så vad tusan är det frågan om. Ska väl egentligen vara glad för de kanske, för när vi flyttar till Oslo så kommer jag minnsann inte ha nån mamma som går och plockar upp och städar efter mig, så kanske är dags att träna lite nu under dom här tre veckorna.

Angående imorn så blir de antagligen Sundsvall. Vill verkligen åka dit och hälsa på Majsor, men får se om hon svarar på mitt sms och vill ha nå besök :)

Näe, nu ska jag gå och röja på mitt rum medans jag fortfarande känner för att städa. Kanske ska försöka få mitt söta lilla flickrum att bli lite mer vuxet ?! Dags att tänka på de nu när jag ska flytta om tre veckor, haha. Men måste faktiskt ta tag i de nån gång om jag nånsin ska våga ta hem nån hit. Så de är bara att sätta igång, nu ryker affischerna på mina forna idoler.


Ciao


Fick även ett otroligt utlandssug just nu. En booze cruise med buckets skulle inte sitta helt fel just nu ;)

Sundsvall ?!

Snackat lite med Majsor ikväll och fick ett riktigt Maja-sug. Oj va jag saknar den tjejen alltså ! Så jäkla tråkigt att hon bor i Sundsvall och inte här hemma med oss, men that's life I guess. Men tror bestämt att vi måste ta och styra upp en dejt. Tänkte juh egentligen följa med Pats till Sundsvall imorn, men åkte juh på matlagning och hundpassning. Tro om jag ska ta och dra till Sundsvall på onsdag istället och stanna där tills på torsdag ?! Få umgås lite med Majsor och shoppa lite ?! Ja, de få nog faktiskt bli så. Eller, ja bestämmer mig nog imorn, men är väldigt sugen på att åka och hälsa på :)


   





Ciao

Underbara barn

Åkte juh som sagt och hälsade på Anna idag och fick träffa lilla Nova-Lee för första gången. Kan bara säga att det var kärlek vid första ögonkastet. Den lilla tjejen kan vara den absolut sötaste unge jag nånsin sett ! Dom är så overkliga när dom är så små, allt är så litet, fingrar, tår, näsan, ja allt är litet och dom är juh bara för söta. Nästan så man blir sugen på en egen ;) Men de är juh som lite svårt när man inte har nån karl, haha ! Näe, barn får vänta än ett par år, jag har alldeles för mycket drömmar och planer för framtiden där barn verkligen inte passar in i bilden. Men de betyder inte att man inte får längta till en egen liten krabat och en egen liten familj !

Kvällen har spenderats framför datorn, chocking ! I min arbetslösa tillvaro har datorn på nåt sätt börjat förvandlas till en av mina bästa vänner, vilket är sjukt deprimerande, men de blir de snart ändring på. För 1 NOVEMBER drar jag och brudarna åter till Oslo och blir kvar där i i alla fall 6 månader. Helt amazing känns de !


Ciao


Hemma i Natursköna

Vi tog oss hem från grannlandet tillslut, men är snart tillbaka igen. Vi lyckades kirra en lägenhet, så skrev på ett kontrakt för 6 månader och lägenheten är fullt möblerad. Så från och med den 1 november kan vi kalla oss för Oslobor. De känns helt underbart att äntligen få ta sig härifrån, men vi går verkligen all in. 6 månaders hyra att betala, men ännu inget jobb, men de löser sig !

Skönt att va hemma just nu, men snart blir de till att börja packa ner sitt liv i väskor. Njäe, kanske inte hela livet, men delar av de i alla fall. Ska bli mycket spännande att se hur man lyckas med de.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen så jag hinner laga mat till mor och far, och sen bär det av mot Backe för att hälsa på Anna och lilltjejen. Ska bli sjukt kul att träffa lilla Nova-Lee, kanske att man börjar förstå då att en av mina bästa vänenr faktiskt är mamma :)


Ciao

Uppdatering från Norge

Resan hit var otroligt lång och dryg, men vi tog oss fram efter många om och men. Stannade juh i Östersund för att Pats skulle på intervju, tog en aning längre tid än va vi räknat med. Men sen fortsatte vi vår resa mot Oslo. Mellan Östersund och Särna fastnade vi bakom ett hus och fick köra 20 km/h i ca. 5 mil, meget drygt. Då kröp de i kroppen på mig kan jag lova ! Sen tog vi oss över Särnafjälle, genom renflockar och nästa stopp blev i Sälen, för en burgare. Sen körde vi non stop resten av vägen. I Norge bjöds vi på spöregn och vägarna såg ut som sjöar, men de klararde vi galant, tog bara lite längre tid. Väl framme i Oslo började vi självklart virra runt bland alla gator och GPS-Doris va då faan inte till nån större hjälp. Enda vägen hon kunde för oss på va nog den enda vägen i hela Oslo som var avstängd, så vi fick på egen hand lotsa oss fram till vandrarhemmet. Men hör och häpna, när vi kommer fram till vandrarhemmet så har dom tydligen inget rum till oss där, så dom uppgraderar oss till sitt hotell istället. Kan säga att vi sov som kungar i våra mjuka fluffiga hotellsängar ;)

Idag har vi varit sjukt effektiva, som planerat. Virrat runt en massa har vi också gjort, men måste juh få säga att vi är rätt grymma som alltid lyckas komma rätt på nåt vis. Vi började i alla fall dagen med att gå på Skattekontoret för att kirra våra D-nummer, men tydligen var vi tvungna att ha ett jobb innan vi kunde ansöka om de, stro besvikelse. Men sen ryckte vi upp oss och kontaktade mäklaren och ringde på en till lägenhet för att ordna visningar, gick toppen. Sen bar det av ut på stan för att leta jobb ! Var inte alls lika farligt som jag hade föreställt mig att de skulle vara. Vi träffade även en svensk tjej som vi fick lite tips av, så imorn blir det en heldag med jobbsök och på kvällen ska vi åka och kika på en lägenhet.

Kom precis hem från en lägenhetsvisning och besvikelsen är stor. Näe, men lägenheten var helt okej, men den var ganska skabbig, inte möblerat som vi trodde och de luktade konstigt. Så den blir de nog inte !


Ciao

Congrats babe

Congrats Lyddis, skrivningen gick juh hur bra som helst för min vän, så nu har även hon körkort och vi har en extra chaufför till Norge ;) Självklart fick hon köra pärlan hela vägen hem och jag måste juh säga att jag kände mig väldigt trygg där i passagerarsätet. Så STORT grattis till Lydia :D

Blev en heldag i den lilla staden Kramfors. Började med att hämta upp Ida och sen mötte vi upp Erikas kompis och gick på Bakfickan och fikade. Eftersom vi hade så mycket tid innan Lyddes skrivning så blev de så att vi fastnade där på Bakfickan i några timmar och sen passade vi på att strosa runt i de affärer som finns. Jag lyckades dock inte hitta nåt, eller hittade egentligen en tisha jag ville ha, men som vanligt blev jag för lat när det kom till att prova den, plus att jag inte har ekonomi till impulsgrejer just för tillfället. Måste juh spara så mycket som möjligt till Norge nu. Men dagen flöt i alla fall på riktigt bra och avslutades med en oxfilérulle på Sylos. Kan inte mer än säga att den satt förjävla fint !

Hör och häpna gott folk, imorn bär de av ! Måste erkänna att jag börjar känna mig en aning nervös inför dom kommande dagarna, men samtidigt ska de bli så grymt kul och sjukt spännande. Har i alla fall packat de mesta nu och resten åker ner imorn när jag är klar, sen kl. halv 9 bär de av mot första stoppet, Östersund, och sen vidare hela vägen till Oslo. Brudar, de här kommer bli grymt :D Norway, here we come !

Ska även passa på och säga ett stort grattis till min farfar som idag fyller 88 år <3


Ciao


Drar till Kramfors med brudarna

Jajemen, om ca. 20 min så drar jag, Lydde och Fikan till Kramfors. Är juh dags för Lydde att skriva om sitt teoriprov och idag känner jag att de kommer gå bra, så hoppas hoppas. Vi ska även passa på att träffa Ida en sväng och Fikan ska träffa nån gammal klasskompis, så de blir nog bra. Dagen kommer självklart att avslutas med middag på Sylos :D Ååh, ja bli hungrig redan nu bara ja tänker på de, haha !

Kvällen kommer att ägnas åt packning inför Norgeresan, puuh. Finns de nåt jag verkligen tycker är drygt så är det att packa. Har i och försig bleve rätt bra på de, men de är så jobbigt innan man ha bestämt vad man ska ha med sig och sen när man väl har packat ner allt så känns det ändå som att man ha glömt nåt. Men ja, jag får ta lite expertråd från Lydia ;)



Kramfors nästa brudar (Y)


Ciao

Måndag

Fick ett mycket trevligt samtal av Anna idag :) Ååh va roligt de var att få tala me henne och höra att allt va bra och att dom mådde bra alla tre. Fick lite detaljer kring förlossningen, vilket alltid är lika spännande, och allt verkar gå jättebra för dom nyblivna föräldrarna. Längtar så tills jag får träffa dom :)

För övrigt blev jag väckt väldigt tidigt för att fara och däckshoppa. Bror ringde och väckte mig och sen var det bara att köra ner bilen på verkstan och kika på lite däck. Matte hade redan valt ut däck till mig som tur va, för ja fatta juh ingenting av sånt där. Så de va bara att lämna bilen där och promenera hem ! Förhoppningsvis är den snart klar, för jag blir lite smått panikslagen över att vara billös. Inte för att jag ska åka nånstans eller så idag, men bara tanken på att jag inte kan ta bilen nånstans stör mig.

Snart kommer i alla fall Lydia hit, tro ja ?! Bli väl till att bju henne på en köpp och sen få vi se vad vi hittar på. Ska juh i alla fall ta oss an den tekniska aspekten i våra liv, får se hur de slutar. Sen kanske vi kikar förbi Hem & FRITD och ser hur de går med bygget och kollar lite på grejerna som ha kommit hem.


Ciao

Oh brother

Åkte juh som sagt ner till Ovanmo för att färga håret på Malin. De gick rätt bra, men får nog ta och färga de en gång till för att täcka dom ljusaste partierna. Men i alla fall, måste juh bara säga att jag har en hemskt festlig bror ! Alltså han är bara så himla konstig så va han än gör eller säger så börjar jag och Malin att tokskratta och de ha vi gjort mest hela kvällen, haha. De mest roliga på hela kvällen var när jag skulle hjälpa dom att boka spa-behandlingar på Holiday Club i Åre. Alltså jag skratta så jag nästan dog ! Jag hoppas av hela mitt hjärta att Malin spelar in samtalet när han ska ringa och boka allt vad dom bestämde att dom skulle göra. För de första är han juh jävligt seg, talar juh sakta som fan, sen ha han juh ganska grov dialekt och på de så när de kommer till att boka spa-behandlingar och grejer är han juh helt ovetandes. De här kan inte bli annat än skitkul !

Men min bror är inte bara kul, han är sjysst också ! Imorn ska han följa med mig och köpa nya sommardäck, eftersom mina tydligen är helt slut. Kul att ingen har sagt det tidigare, tydligen hade jag lätt åkt på böter om jag blivit stoppad av polisen. Som tur är har jag juh inte blivit de, men imorn är det i alla fall däckshopping med min käre bror :) Efter de ska jag nog svänga förbi Hem & FRITID och se om Malin behöver nån hjälp, dvs. om hon får några varor imorn eller inte. Sen ska jag och Lydia ta fighten med de tekniska och försöka få ut våra CVn och personliga brev på papper. Och, när Fikan har slutat jobbat och är klar har vi bokat in en dejt. Imorn kommer bli en bra dag :)


Ciao

Skön helg

Helgen har varit väldigt lugn och skön. Bara tage de chill och umgåtts med vännerna. Fredag var de juh som sagt Idolmys med Lyddis och Mackan, lördag blev det lite spel och mys hos Kajsa med massa folk och idag kom Lydde och Mackan hit på en kopp kaffe. Riktigt riktigt underbart med en nykter helg ! Under kafferepet idag hann jag och Lydde också med att finslipa våra CVn och personliga brev, så nu är det bara ett problem kvar, att skriva ut dom?! Alltså helt seriöst, hur svårt ska de vara att skriva ut nå jävla papper ! Men ja, vi lyckas juh i alla fall inte, haha ;)

Ja, ja skjutsade i alla fall hem Lydde och Mackan, sen drog jag ner till Ramsele hem & FRITID. Mamma, pappa, Matte, Malin och mormor har varit där och städat hela dan, eftersom inredningen och inredningsföretaget kommer imorn ?! Ja, i alla fall så börjar bygget under nästa vecka och varorna börjar rulla in då, så de ska bli riktigt spännande. Jag hjälpte i alla fall till att skrubba ur kylskåpet, skruva fast nån skylt och duka fram fika idag, duktiga jag :) Så snart ska jag dra ner till bror och Malin och hjälpa henne färga håret !

OCH, stort grattis till Anna och Rikke som idag fick sin lilla bebis :D Blev en liten tös och dom verkar må så bra alla tre, helt underbart ! Nu längtar jag som tusan tills jag får träffa den lilla söta och tills jag får krama om mamma Anna <3


Ciao


Friday

Jajemen, nu är vi verkligen påväg nånstans i livet. Sen sist har det kanske inte hänt så mycket, men vi har hunnit med en hel del angående Norgeplanerna. Vi åker juh som sagt på onsdag, så har juh inte kunnat lega på latsidan precis. CV, personligt brev, packlista, visningar, ja det mesta är ordnat. Idag har jag och Lyddis registrerat oss på Jobzone också, så våra CVn och personliga brev syns nu på företagets hemsida :) Vi, eller rättare sagt jag, ringde till en mäklare eller nåt också, så vi skulle höra av oss på onsdag när vi kommer till Norge för att bestämma tid för visningar på tre lägenheter. Just nu har jag en väldigt bra magkänsla, life starts now ;D

Snart kommer Lyddis och Mackan hit för lite Idolmys. Idol har verkligen blivit vår kvällstradition och vi måste alltid se de tillsammans, but I like it :)


Ciao

RSS 2.0