The dentist

Ja, senast jag skrev var det dags för shopping och mycket riktigt blev det så. Jag, Mimmi och Putte drog till Östersund för att införskaffa lite nya grejer. Och damn va jag brände pengar ;o Kändes inte som att jag kom hem med allt för mycket saker, men visst syndes det på kontot att jag hade shoppat lös alltid. Blev bl.a. två par skor, en strandväska, glajor, en skinnjacka, en kofta, lite strandkläder, underkläder, ett skärp, smycken, en tunika och en födelsedagspresent till far min. Men det blev i alla fall en mycket lyckad dag som avslutades med hockey på Olearys där även Jonas gjorde oss sällskap.

Helgen har inte bjudit på så mycket. Jag, Lydde och Mimmi har kollat igenom varandras packning och diskuterat lite vad vi ska ha med oss. Annars har det varit rätt lugnt faktiskt. Blev film hos Kim igår, en grymt bra film, Law Abiding Citizen. Den filmen rekommenderar jag verkligen, sjukt bra !

Sen idag blev det en tidig morgon även fast jag är ledig. Tydligen ska vi skaffa oss ett garage här på gården, så vaknade tidigt av massa bankande och fick till min förvåning se tre snickare springa omkring utanför huset, skumt. Men det var dock inte enda anledningen till att jag var tvungen att ta mig ur sängen tidigt, skulle nämligen till tandläkaren för att ta bort tandsten. Har aldrig haft några som helst problem med att gå till tandläkaren, eftersom jag praktiskt taget har varit stammis där fram till det att tandställningen åkte bort, men när jag vet att jag ska dit för att ta bort tandsten så tar det emot lite extra. Det gör så grönjävulskt ont, eller ont gör det väl egentligen inte, men det ilar juh så fruktansvärt i tänderna så man tror juh nästan att man ska dö. Näe usch, nu hoppas jag att jag inte behöver gå dit på ett bra tag. Måste nog börja göra som Pia föreslog, att regelbundet använda plackers och tandstickor.

Jaja, förövrigt ska jag snart dra ner till Anna på kaffe. Och hennes mage har blivit så stor och mysig :D Hoppas att det blir en riktig liten busunge, vilket jag tror, eftersom den verkar röra på sig en hel del. Som jag längtar tills den kommer. Anna och Rikke kommer har fullt hus jämt efter att den lilla är född ! Annars blir det nog bara till att börja packa idag/ikväll. Känns som att det vore skönt att få det gjort så man inte behöver tänka mer på det :)

6 dagar kvar nu, yeeei :D



Bara för att jag saknar gänget i Cambodia så oerhört mycket och för att jag saknar att vara på resande fot :)
Chean, jag och Pats.

Nån som sa shopping ?!

Jag och Mimmi sitter för tillfället ihop. Tror inte vi har lämnat varann ifred sen i lördags, men jag klagar inte. Vi har så hemskt trevligt tillsammans och än har vi inte börjat gå varandra på nerverna som tur är. Har varit i Sollefteå i 2 dagar nu, så man kan nästan säga att jag har börjat plugga på halvtid igen ;) Näe, men vi ska försöka ta oss hem till Ramsele idag och imorn blir det förhoppningsvis shopping, Sundsvall eller Övik är frågan ?!

Känns som att jag verkligen är i behov av att shoppa just nu, dålig tajming bara att jag inte har några pengar, men de löser jag på nåt sätt. Har massa grejer jag måste införskaffa inför Alanyaresan och sen behöver jag en massa kläder i största allmänhet. Sen jag kom hem från Thailand har jag haft tre "outfits" som jag har växlat mellan när jag har varit ledig, så nu är det på tiden att fylla upp garderoben med lite fräscha vår/sommarkläder. Tror även att jag borde ta och rensa ur garderoben, den är full med massa skit som jag aldrig använder ändå, men får se när jag orkar ta tag i detta. Kommer säkerligen sluta med att mammsen får göra det åt mig (A)

Ja, snart ska vi gå ner och fika tydligen, sen bär det av hemåt. Får se vad kvällen har att bjuda på ! Händelserna fortsätter att utvecklas i alla fall och det blir allt rörigare, men det här löser vi galant. Togehter we´ll stand strong (Y)

10 dagar kvar till Alanya, I just can´t wait <3

Jo, det gick juh bra ..

Nystart, vem försökte jag lura egntligen ?! Haha ! Näe, men nu ska jag faktiskt ta och ta tag i det här och börja skriva lite mer. I alla fall ett par gånger i veckan.

Helgen har i alla fall bjudit på en hel del. I fredags blev det lite festligheter, damlaget och a-laget. Fattades dock väldigt mycket folk, men det fylldes på från andra håll, så kan väl säga att det blev en vanlig fest istället, men lika trevligt var det. På lördan blev det grillning hemma hos bror och Malin tillsammans med Mimmi, Jennifer, Putte, Kim, Marcus och Magnus. Sen blev det  självklart en omgång Alias, vilket jag och Mimmi kammade hem med hästlängder. Vi är så jäkla mycket grymmare än alla andra ;) Vad kvällen mer hade att bjuda på behöver inte ens nämnas. SKÄMS, är det enda ja tänker skriva ..

Sen igår blev det en massa rännande fram och tillbaka, men dagen avslutades med att kika på grabbarnas första match, vilket dom sopade hem med 4-1. Grattis grabbar ! Sen blev det kafferep framför Svenska Hollywoodfruar hemma hos Nina. Allt som allt var det en hemskt trevlig dag och den kunde inte ha fått ett bättre avslut :)

Idag vet jag inte riktigt vad vi hittar på ?! Jag sällskapar Mimmi i alla fall :)

11 dagar kvar till solen, värmen, festen, stämningen och Alanya, feels good ;D

Nystart

Ja, nu är det väl på tiden att jag tar mig ur hemkomstdepresionen och börjar blogga igen så att älskade lilla Majs har lite koll på vad som händer medans hon är borta i Cypern ;)


Har nog inte hänt något speciellt sen hon for så jag har inte så mycket att skriva om än så länge. Dagarna flyter på som vanligt och att jobba på ica blir inte roligare, men det är bara att härda antar jag. Igårkväll begav jag mig mot Mimmi och Erika i Sundsvall för att umgås några timmar, sen kl. 02.30 bar det av mot Sundsvall för att hämta upp bror och Malin på tågstationen. Så himla roligt att träffa dom igen och få höra om deras äventyr i Brasilien. Har juh faktiskt inte träffat dom på 4 månader nu, så det kändes himla bra och dom är sig lik. Vi var i alla fall hemma i Ramsele runt 06.00 och då blev det någon timmes sömn för min del och sedan blev det lunch på pizzan med bror, Malin och Jennifer. Sen på eftermiddagen har jag och Anna suttit här hemma och surrat massa, druckit kaffe, beställt lite kläder och tagit oss en prommis. Men usch vilket väder det är alltså, blåser svinkallt och har haglat/snöat i princip hela dagen, så tycker att Majs och Denise får ta och sända oss lite värme från Cypern.


För övrigt sitter jag nu här och är allmänt livrädd. Är juh själv hemma eftersom föräldrarna befinner sig i Göteborg och nu har jag verkligen lyckats skrämma upp mig själv, perfekt såhär precis innan läggdags. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas somna faktiskt, bleve så jäkla nojig sen vi såg Paranormal Activity, så just nu sitter jag och är helt övertygad om att det är en mördare nere i min källare. Usch! Jag hoppas verkligen att jag överlever natten, men har juh Pepsi som vaktar utanför mitt rum, så får väl hoppas att han signalerar om någon fara närmar sig.


Näe, nu ska ja försöka mig på att sova i alla fall. Och - när jag känner mig motiverad ska jag försöka ändra designen på bloggen, känns som att temat inte riktigt passar längre.

RSS 2.0