Baby fucking pounds

Jajemen, då va de helg igen. Veckan har ¨hittills bestått av träning och plugg (Y) Trodde där ett tag att jag började känna av feber och grejer, men jag trotsade sjukdomssymptomen och drog mig ner på gymmet istället för att känna efter så noga. Antagligen min bästa idé på länge, för efter de passet mådde jag supert igen ! Ett tecken på att man inte ska känna efter så jävla noga jämt ;)

Fick för övrigt utbrott idag när jag insåg att det enda som har hänt med mig och min kropp sen jag började träna är 1. Bättre kondition !! (är supernöjd över det såklart), men så kommer vi till nummer 2. Mina vadmuskler har växt ;o Ni kan inte förstå va fruktansvärt frustrerad jag är över det. Har alltid hatat mina fotbollsvader och nu går dom och växer sig större, what the fuck ;( Märker ingen skillnad i övrigt, inga kilon försvinner och inga mått blir mindre, enbart vadmåttet som ökar, buhu ! Så nån som har nåt tips på hur jag kan träna kondition utan att träna vaderna ? 

Över till nåt mycket roligare, ikväll vankas det ost och kex hemma hos Kajjan och Kim. Fy fader va underbart, har längtat efter en sån kväll så sjukt länge nu, so finally ! Ska dela en vinare med Fikis till det hade jag tänkt, MUMS ! Vet inte när jag drack vin senast ?! Måste ha varit på nyår kanske ;o Libbiya min vinbiatch var är du ?! Kom hem så vi kan dricka govine, hyvla i oss fett med ädelost och dricka islatte !

Ja, och imorn drar jag och Sofie till Övik för att gå på nåt slags event som Mimmis skola håller i. Ska bli riktigt roligt att få se och bli (?!) stylad. Tro de är det som är tanken om jag inte har fattat helt fel. Men vi får som sagt se imorn :)  


Ciao


Charmig som man är, osminkad och utan löshår, men efter att ha dela en vinare med Libbiya så kände man sig rent som en fotomodell ;)

I only miss you when I'm breathing

Helgen har varit g-rym ! Började lördan med en prommi med Fikan, sen var det bara att hoppa in i duschen, packa och slänga sig i bilen för att hämta upp Babyman och Orre :) Va framme i Sundsvall runt halv 2, så vi hann med en hel del shopping. Fick äntligen tillbaka min Iphone :D Eller ja, fick juh inte tillbaka min gamla direkt, men fick pengar från försäkringsbolaget så jag kunde köpa mig en ny. Tänkte att jag skulle måste lägga några hundralappar emellan för att uppgradera mig till en 4s, men hade ett så sjukt generöst försäkringsbolag, så jag fick till och med 100 spänn över ;o De kallar jag niiiice !

Dagen fortsatte med att Majsor kom hem ;D Vi fixade oss och drog ner till Wowjocke på förfest. Där hade alla superkul genom att totalt grundlura mig rakt igenom ett helt spel, haha ! Alltså vissa dagar känner jag mig verkligen helt genomblond. Men va faan, man ska väl kunna bjuda på sig själv ibland ?!

Vi hade i alla fall en grym lördagkväll och söndan började bra för min del, men dåligt för Babyman. Men helt plötsligt runt halv 3 ungefär så blev det ombytta roller. Jag som hade mått oförskämt bra hela dagen fick byta plats med Denna och lägga mig på badrumsgolvet och hoppas att jag hellre vore död. Fy faan, kvinnan blev dödsbakis alltså.

De var väl i korta drag hur helgen såg ut. Nu är det ny vecka och nya möjligheter :) Har precis gjort sista inbetalningen till LA-resan, så nu är så gott som allt kirrat. Enbart visum som jag måste fixa, men de ska juh inte vara nåt problem :)


Ciao

Feel so fine

Vaknade 07.18 idag och kände mig helt utvilad. Drog i mig en köpp, sen körde jag lite intervallöpning på bandet. Tog en snabb dusch, sen drog jag ner på gymmet och tränade en timme med Babyman. Han körde stenhårt med mina armar alltså, biceps och triceps ;o Så jag straffa han lite med att köra coreball övningar innan vi gav oss :)

Grymt skön dag idag. Solen strålar och det är typ 8 grader, blåser dock en aning, but who cares ?! Våren verkar vara här för att stanna och det är en så härlig årstid. Det blir ljust, varmt och energin bara byggs på automatiskt !

Mestadelen av gårdagen spenderades nere hos Anna. Hon har juh varit sjuk så har inte hunnit träffa henne så mycke, men de tog vi igen igår. Fick mysa och leka en massa med lilla Novalisan dessutom, vilken fantastisk liten skapelse alltså. Underbara unge :) Sen har vi börjat planera hur Annas födelsedag ska firas, WoopWoop !! Var faan snart ett år sedan jag var ute och svira med Anabanana.

Nu hoppas jag att jag snart hör nåt ifrån Fikan så att vi kan hitta på nåt. Har juh fortfarande inte hunne setts nånting, så idag hoppas jag verkligen att vi han klämma in en liten dejt !


Ciao



Förra påsken när vi lyckades dra ut mor anna på lite galej :D



It's amazing, you just have to go there

Idag har varit en bra dag. Pluggat lite på förmiddan, sen drog jag och lunchade med Anna, Kajjan och Kim runt halv 2. Efter det blev det hälsade jag på Mallan HoF en sväng och sen blev de hem och plugga lite mer. Kan juh bara säga att jag kommer garanterat bli underkänd på mattedelen, hur mycke jag än försöker så kommer jag aldrig att bli ett mattegeni !

Halv 7 drog jag ner på gymmet. Körde 1 timmes styrka med Annelie först och sen 1 timmes spinningpass med Emilie på det. Kan nog redan konstatera att jag inte kommer kunna gå imorn, puuh ! Efter gymemt var det bara att slänga sig in i duschen för att hinna se en snutt av Desse. Hänger juh egentligen inte med på nån serie nu för tiden, men är alltid skönt att ha nån avkoppling :)

And guess what ?! Idag har jag skickat in min ansökan till Polishögskolan ;o Känner verkligen jag blir skakis när jag tänker på de, haha. Kan inte fatta att kvinnan har skickat in sin allra första skolansökan. Men kan inte annat än säga att de känns så jävla g-rymt :D


Ciao


Skööön känsla, idag så bara må jag :D

And I'm almost there

Klev upp i tid idag för att köra en sväng intervaller från morron, så jäkla skönt sätt att starta dagen på. Sen har jag tagit det relativt lugnt. Lagat lunch till mammsen och pappsen, varit ner på byn och hämtat ut ett paket från Nelly, skrivit klart mitt personliga brev och nu har jag sjunkit ner i soffan med en stor köpp. Får se till så att pappsen läser igenom brevet innan jag bifogar det i min ansökan :)

Hade nu tänkt att jag ska försöka tvinga i mig nåt mellanmål. Lite extra protein innan jag drar ner på gymmet ! Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på mer, antagligen inget speciellt skulle jag tippa på.


Ciao

Rise and shine

Tog mig en rejäl sovmorron idag, tyckte att jag gjort mig förtjänt av det faktiskt ! Sen ha jag ätit en riktig brakfrukost, eftersom ja bara hinner ta nåt litet på jobbet och när jag slutar ska jag rusa direkt på träning. Så har verkligen laddat upp med proteiner nu på morronen :) Känner mig piggare och på bättre humör idag faktiskt, vet inte om det beror på att jag kunde ta sovmorron eller om det är för att jag vet att jag får träna ikväll. Kanske båda ?!

Björn ringde nyss och han ligger i feber och halsont. Ni kan juh gissa vem som har pepprat med C-vitamin efter det samtalet. Shiit alltså, jag har varken tid eller ork att åka på nån sjukdom och speciellt inte den där jävla influensan som går. Bara att fortsätta kötta i sig C-vitamin och hoppas på det bästa (Y)

Efter träning är det dags att pyssla ihop de sista på mitt persolniga brev till polisansökan, känner mig rätt så nöjd med det jag hittills skrivit faktiskt, so far so good !


Ciao

Euphoria

Ha juh som sagt jobbat i veckan och åkte även på att jobba långhelg. Bra för kassan, men dåligt för humöret ! Näe, har nog egentligen inte med jobbet att göra, eftersom jag har tyckt att de varit roligt att jobba dom senaste dagarna, men känt mig ovanligt låg den här veckan. Helt saknat energi och motivation ! Tränat dåligt har jag också gjort, så måste verkligen rycka upp mig i veckan.

Ikväll bänkade vi oss framför Melodifestivalen. Måste säga att jag blev riktigt förvånad över hur många skapligt bra bidrag som var med. Har juh inte alls hängt med under kvalet ! Men tycker i alla fall att helt rätt låt vann, känns som att den kan ha en rätt stor chans i Eurovision faktiskt. En riktigt bra låt, helt i min smak :)

För övrigt är jag fett jävla cpirriterad på både Telia och Skatteöst. Har talat med tre olika idioter på telias kundtjänst och även mailat med två stycken, varav alla fem har lovat att skicka ett spärrintyg på min telefon på direkten. Har hållit på nu sen jag kom hem från Oslo, men har jag fått nåt spärrintyg ?! Knappast ! Jävla idioter ! Sen har jag även ringt Skatteöst i Oslo för att höra vart mitt skattekort tagit vägen, skulle som behöva min lön typ nu. Fick tala mad en supertrevlig dam som sa att hon skulle skicka ett nytt på direkten, eftersom det hade blivit något fel och det hade blivit liggandes där. Tror ni jag har fått det ?! Åååååh ... Kommer antagligen aldrig få ut mina försäkringspengar och kunna hämta ut en ny Iphone och kommer antagligen aldrig få nåt nytt skattekort så ja kan få min lön. PUSS !!


Ciao


Grey so grey

Haft fullt upp dom senaste dagarna. Åkte på att jobba två dagar, så det som jag hade planlagt att göra har jag fått skjuta på tills idag. Har faktiskt varit kul att jobba, även fast man är spyless på många människor, men jag måste faktiskt medge att jag trivs rätt bra där på Ica :)

Idag vaknade jag runt 07.30, heeelt utvilad ! Jag som hade ställt klockan på 08.30 och hoppades på en liten sovmorron, men nejnej, såklart när man kan sova ut så ska man vakna astidigt. Men men, var juh faktiskt rätt skönt att vara helt utvilad för en gångs skull. Hade egentligen tänkt att jag skulle börja dagen med en långprommi, men för de första så hann päronen före mig och kidnappade med sig Pepsi ut på prommi och för de andra så är det dödstråkigt väder, grått, trist och regnigt (Y) Så jag skjuter lite på den promenaden, ha de inte blivit bättre väder tills i eftermidda så får jag helt enkelt ta mig en löptur istället !

Nu ska jag istället gå ner och slå på bryggarn så jag och Sofie får oss nåt köffe till pluggandet. Hon kommer väl hit om ca. 10 minuter skulle jag tippa på. Och som vanligt på våra pluggdejter så kan jag nästan gissa på att 75% av tiden kommer vi sitta å snacka massa skit och skvallra, haha ! Vi två verkligen suger på att plugga, men tycker det låter lite sofistikerat att få säga till folk att - "Jag har tyvärr inte tid, ska nämligen plugga ikväll". Älskar att låta som att jag har nåt viktigt för mig :D

Hoppas även på att hinna träffa Fikan en sväng idag. Vi har som gått om varann sen hon kom hem, eftersom vi båda två har åkt på jobb :)


Ciao

Sweating my ass off

Perfekt start på dagen ! Mammsen fick lov att väcka mig innan hon åkte på jobbet. Klev upp, svepte i mig nån köpp för att vakna till liv, sen fick de bli 30 minuter intervallträning. Skulle egentligen ha kört 2 toppar till, men råkade av misstag rycka ur nödstoppsgrejen och då blev jag så jäkla less så fick bli lite lättare styrka för att kompletera de istället :) Helt fantastiskt att jag tycker att styrka har blivit så kul, så kul när man märker att man klarar mer och mer för varje gång också ! De enda jobbiga med att träna är juh mina klimakteriesvettningar, helt sjukt vad kvinnan kan svettas alltså. Självklart tycker jag att det är skönt att svettas och verkligen känna att jag tar ut mig, men när svetten börja rinna in i ögonen och man får svårt att se så är det faan inte skönt längre, haha ! Näe, men egentligen är det väl bara bra att svettas mycke och få ut skiten, men jag tycker som att de kan bli lite jobbigt bland folk. Ännu en fobi jag måste försöka övervinna.


Ciao


Kik svetten i pannan, skööönt ;)

Sunny sunday

Haft en riktig chillardag idag kan man säga. Sov till halv 10 ungefär, då pappsen skicka sms från köket och fråga om jag ville ha frulle. Klev upp och smackade i mig lite blåbäryoghurt med blåbär och banan i, sen bänkade jag mig i soffan men Högskoleprovsboken framför Vasaloppet. Blev lite halvt rastlös efter ett tag så då tog jag med vovsen ut på en långprommi i de underbara vårvädret. Fy faan vilket grymt väder de har varit den senaste veckan alltså, varmt och soligt. De mest positiva är att all den här jävla snön äntligen tinar bort, de lite mindre positiva är dock att de har blivit svinhalt ute och man får gå på helspänn hela tiden för att inte ramla och knäcka lårbenshalsen. Men gött är det med vår i alla fall :)

Efter prommi drog jag ner och hämtade pizza, som fick bli dagens middag då ingen av oss hade nån ork att laga mat. Sen bänka jag mig än en gång i soffan, denna gång framför skidskytte. Efter de var det äntligen dags för träning, så då var det bara att svira om till träningskläder för att dra ner på gymmet och köra lite mixed moves med Susanne. Grymt skönt pass, men går verkligen igenom hela kroppen, kondition och styrka !

Imorn ska jag försöka ta mig upp runt 8 för att köra lite löpning här hemma, sen träffa Sofie för att plugga. Vi är verkligen helt värdelösa pluggkompisar, haha ! Då vi väl tar oss tid för att plugga har vi juh så mycke annat att surra om, så de blir inte så mycke pluggande gjort. Men imorn måste vi, provet börjar närma sig och mina mattekunskaper ha juh inte precis förbättrats på senare dar. Efter plugg ska jag dra med Malin Coreball :)

Ett glädjebesked jag fick häromdan är att Fikan kommer hem, YEEEEEIII !!! Hon kommer hem nu i veckan och blir hemma ett tag som de låter. Glädjer mig :D


Ciao


Fresh start

Ja, då är jag igång igen och mycke har hänt sen sist. En kort update:

- Fetgrymt nyårsfirande i underbara Åre med underbara människor.
- 4 helt fantastiska veckor i Oslo.
- Gjort klar min fin fina tatuering på armen (nästan).
- Blivit av med min Iphone (vilket har lett till ett smärre handikapp).
- Anmält mig och börjat plugga inför Högskoleprovet.
- Börjat umgås med Sofie igen, kulkulkul.
- Börjat träna på allvar.
- Bokat BARCA-RESA tillsammans med Lydia, meget meget FANTASTICO !! (9-13 april)
- Bokat engelskakurs/praktik i LA i 8 veckor (åker 6e maj).
- Börjat på min ansökan till Polishögskolan.
- Flyttat hem till Natursköna igen för att hinna med livet som de ser ut just nu (Y)

Jajemen, där har ni en liten kort sammanfattning om vad jag hållit på med, och håller på med, sedan jag kom hem från resan. Känns som att jag har kommit in i ett flow och livet känns rätt gött om jag ska vara helt ärlig. Det enda som fortfarande känns väldigt nytt och konstigt är att jag flyttat ifrån mina två allra bästa vänner, vi som suttit ihop konstant dom senaste åren. Saknar att ha dom nära, även fast jag vet att dom alltid bara är ett telefonsamtal bort ! Antar att de är den negativa sidan av att bli vuxen, att man inte alltid kan göra de ens vänner gör eller vara där ens vänner befinner sig. Men inget att hänga läpp för, de känns tungt och väldigt annorlunda just nu, men de är inget som kommer förändra våran vänskap. Vi är inte såna som glider ifrån varann bara för att vi inte befinner oss på samma ställe, vi kommer alltid att ha varann nära även om vi är långt ifrån <3

Ja har egentligen ingenting att gnälla över, för om 2 weeks kommer Majsi hem och vi ska dra en riktig röjarhelg i Sundsvall. Sen har jag juh faktiskt en helt fantastisk resa tillsammans med Lydia att se fram emot. Så de så :)


Ciao



Saknar min extrafamilj en kjempemassa <3


I miss me chicas a lot <3


Soon, very soon we will be married <3


Lets start over

Yees folks, I'm back .. again !

Senaste inlägget är väl skrivet i Mexico eller nåt liknande, men jag fann som inget bra avslut där och juh längre tid de tog desto svårare blev det att komma på vad jag skulle skriva. Men Vi hade 10 helt fantastiskt obeskrivligt underbara veckor i Centralamerika. Hela resan ägde fetröv från början till slut helt enkelt.

Nu startar vi på ny kula med nya äventyr :)


Ciao


RSS 2.0