Home is where your heart is

Dålig update från min sida märker ja, men ha väl inte hänt nå speciellt sen sist tro ja. Brudarna drog hem till Huddik i torsdas, så ja och Majsor ha varit här på tu man hand. Inte gjort speciellt mycke den tiden vi ha vare tillsammans heller, eller ja, igår va vi ut en sväng. Drog på Hard Rock först, sen skulle vi dra vidare på Yatzi, men vi lyckas inte hitta de. Så vi gick tillbaka på Hard Rock, mötte upp Dj och Murat där sen drog vi vidare och avslutade kvällen på Friday's. Rätt dåligt med folk ut faktiskt, men vi hade kul ändå :) Va väl hemma runt tre kanske och sen va de bara till att kliva upp och pallra sig iväg på jobb imorse. Tog emot att kliva upp kan ja lova, men så fort ja hade fått i mig lite köffe så kändes de mycke bättre och dan ha gått rätt fort faktiskt.

Blev en liten nap när ja kom hem, eller lite och liten, sov bra länge. Så ha ja packa de mest nu också tro ja, för imorn kl. 07.45 flyger ja från Gardemoen och ska äntligen få komma hem. Efter nästan fyra månader så ska ja äntligen äntligen äntligen få återse Natursköna och alla godingar där hemma igen. Som ja ha längtat ! Kommer bli en helt underbar vecka hemma och ja ska bara kose mig massa :)

Nu vill ja att Majsor ska komma hem från jobbe så vi kan äta midda nån gång, I'm starving. Hört ryktas om att de är nåt riktigt smarrigt som stå på menyn ikväll nämligen !


Ciao


Oh no he didn't ?!

Kanske världens mest udda grej hände påväg till jobbet idag. För de första va min buss full med utvecklingsstörda/förståndshandikappade och alltså ja vet att de inte är deras fel, men ja hata verkligen männsikor som glo. Ja bli så fruktansvärt nervös. Men självklart vänd sig en av dom åt mitt håll och sitter och verkligen råglo hela jävla vägen !

Sen när ja hoppa av och är påväg ner till sentret så se ja att de stå en kille längst ner i backen, inte för att de är ovanligt att de stå folk där. Men gick i alla fall nerför och när ja kommer nära den där killen så börja han liksom hoppa fram och tillbaka framför mig så ja inte kan gå förbi. Då dra ja ur en av mina hörlurar och fråga va han vill, och kan ni gissa va karln gör ?! Han ta tag i mig och riktigt hångla upp mig. Ja bara, whaat ?! Sånt händ juh bara inte på riktigt ! Men de hände i alla fall och han sa att han va tvungen att göra så för att ja va typ den vackraste han sett och hade han fråga hade han aldrig fått nån puss, så han tyckte att han kunde ta chansen. Jävla blockmongo alltså ! Tur för han att han såg rätt bra ut i alla fall :)


Ciao


Fucking bitch

Blev jobb 10-15 idag, meget chill dag. Så kom Majsor på Linderud och mötte upp mig när ja sluta. Blev lunch/midda på Sazan och sen lite shopping. Äntligen hitta ett par gladiatorskor, fötterna kommer juh dö i vanliga skor om den här värmen ska hålla i sig.

Sen skulle vi juh dra bort på Slettelökka och ta den sista diskussionen med äckelkärringen, men tro ni hon va där eller ?! Ikke sa nicke, hon va juh hos sin jävla unge som vanligt. Ååh, bli så jäkla less, vill ha tillbaka alla pengar juh ! Men nu myta hon juh om att de fattas grejer också. Hon ha juh för faan inte ens bott i lägenheten sen hon kom hem !!

Nu bli de filmkos och sen sängen :)


Ciao


Världens gulligaste chef som är på påskeferie hade lämna varsitt påskägg till mig och Steph :)

Shake it shake it baby

Uff vilken sen kväll de blev igår ! Började med förferre här hemma, satt mest bara och surrade och hade de trevligt. Sen drog jag, Majsor och Emmi vidare ner på byn. Mötte upp Murat och Dj och drog på Hard Rock. Va rätt mycke folk, men dåligt med material. Eller jag och Emmi fick span på ett gäng gobitar, övervägde att följa efter dom när de stängde, men vi ville juh inte verka allt för desperata. Iställe vinka Majsor åt sig nå andra gobitar, eller ja, en av dom va i alla fall en riktig gobit, så vi följde med dom hem på efterfest. Blev väl inget vidare drag där, plus att Majsor skulle upp och jobba så vi drog vidare hem. Va hemma runt halv 6 kanske och då blev de korv, mos och lomper innan vi kröp till kojs :)

Blev i alla fall en grym kväll med mycke dans, sjukt mycke dans faktiskt, lite för dåligt med gobitar, men ändå en bra kväll liksom. Synd bara att Helene åkte på typ magsjuka eller nåt och inte kunde hänga på, men nästa gång ! Då är förhoppningsvis även Lyddis här, så då bli de juh megabra :)


Ciao


Sånhär kvällar sakna ja verkligen mitt långa hår ;o

Congrats mami

Hipp hipp hurra, för idag är de min mammas dag ! Grattis grattis älskade lilla mamma <3 Ja hoppas ni spara lite tårta tills ja kommer hem ! Eller förresten, tårta gilla ja juh inte ens, så ni kan få spara på nåt annat gott istället :)

Idag ha ja haft en riktig slappardag alltså. Nåt jävla dumhuve som ringde och väckte mig typ kvart i 8, not cool ! Så då blev ja juh superpigg och kunde inte lyckas somna om. Blev frulle framför OTH och sen satt ja och kika lite kläder på Nelly. Efter de så bestämde ja mig för attv pyssla om mig själv lite, i brist på annat att göra liksom. Blev ansiktsmask, hårinpackning, en riktigt lång dusch och BUS på de, skönt som faan. Och, äntligen ha vi fått oss en dusch där man faktiskt kan raka bena utan att behöva utföra massa akrobatiska övningar, så thumbs up för de !

Nu sitt ja mest och vänta på att tiden ska gå så ja kan gå ner på byn och möta upp Majsor när hon sluta. Ska nämligen åka bort till Slettelökka för absolut sista gången. Ska träffa snuskfaan som vi ha bott hos och få tillbaka lite cash. Få hoppas på att de inte bli nå krångel bara, men nog tro ja att de ska gå bra !

Näe, nu ha ja köffe som vänta på att drickas upp !


Ciao


Fjärde köppen idag, skyller min överkonsumtion på Matte och Malin som ha gett mig en så praktisk termosmugg ;)


Apartamento

Tänkte att ni kanske är nyfikna på hur vår nya lägenhet ser ut ?! Vet inte om ja sagt de, men den är i alla fall superfin, aningen steril. Allt är vitt, golv, tak och väggar ! Och i brist på inredning så känns de kanske tillome väldigt sterilt, men de är en sånhär lägenhet som skulle bli megafin om man hade fria händer att inreda precis som man vill. Nu ha vi väl i och försig nästan de, men vi är juh snåla svenskar, så ingen lyxig inredning här inte ! Ni ska få se lite bilder hade ja tänkt :) Men kanske ska förvarna och säga att de är absolut kaos i princip överallt, vi ha juh som inte riktigt komme iordning riktigt än, så ingen få klaga på oredan ! Plus att de är ett rum till där brudarna bo, men de ha ja ingen bild på.


Ciao


Köket


Köket


Vardagsrummet


Toan, där de bli hemskt mycke skönhetsprodukter när man är fem tjejer som delar ;)


Vårat rum


Vårat rum


Äntligen fått ordning på mina grejer :)


Min garderob :)

Rise and shine people

Tog lite sovmorron idag, inte alls speciellt skönt. Tro ja måste börja käka vitaminer eller nåt, för kvinnan är helt utslagen oavsett vilken tid hon vakna. Ligg fortfarande kvar i sängen dessutom, de måste de bli ändring på minnsann.

Igår va brudarna iväg på IKEA och kirrade massa bra grejer till lägenheten. Så Majsor satt och skruva ihop nå hyllor när ja kom hem, sen fick ja hjälpa hon med pallen Bekväm. Shit vilken dryg pall alltså, segt och skruva, plus att vi skruva fast en hel sida fel, så de va bara till att börja om. Men de gjorde inte så mycke för igår fick vi igång tvn, så vi kunde kika på Paradise :D

Idag drog Lyddis iväg svintidigt, hade tidig vakt, och nu få vi inte se henne på superlänge. Hon dra direkt från jobbet till tåget idag och ska hem till Natursköna. Ååh va kul hon kommer ha hemma alltså ! Men som tur är få ja också åka hem snart, känns meget skönt. Men som förra gången så åker ja och Lyddis om varann, ja kommer hem den 24e och hon åk tillaka hit den 25e. Fast vi bo juh i och försig tillsammans, så ja få juh träffa hon bra mycke mer än dom flesta ;)

Dags för frulle !


Ciao


We go by bus

Jajemen, då va vi färdigflyttade, finally ! Igår bestog dagen av tunga lass och bussvändor fram och tillbaka, så jäkla drygt. Nu i efterhand känns de som att de hade vare en ypperlig idé att hyra en bil och flytta alla grejerna med, men vi tog bussen istället. Kollektivtrafik is the shit ! Tro sammanlagt att vi ha åkt fem vändor var med bussen och vi ha haft med oss lika mycke grejer varje gång, sängar, väskor, torkställ, diskställ, you name it. Men som sagt, nu är vi äntligen på plats i nya lägenheten och ha hunne sove här två nätter och de känns riktigt bra. Fin lägenhet, bra läge, bra roomies och nära till allt !

Idag drog ja och Emmi på byn en sväng. Skulle gå på Skatteöst och adressändra, men de kunde ja tydligen inte ens göra eftersom ja inte är skriven här, men de lär nog gå bra ändå. Sen ha vi vandra runt på stan och kika i butiker och käka glass. Sen drog hon iväg för att skriva arbetsavtal och ja drog hem.

Så nu är hon hemma igen och vi sitter här med varsinn dator och surrar en massa :) Så ska ja snart dra iväg på jobb och göra lite nytta !


Ciao


En islatte ska ja lätt köpa när ja kommer bort på Linderud :)

I love you














Ciao

Life's beautiful with friends like you

Helt sjukt underbar helg ! Som ja ha njøte av att ha Fikan och Kajsa hær hos oss, så jækla roligt att træffas och bara kunna ha roligt tillsammans och njuta av livet. Livet ær så hærligt nær man ha så sjukt underbara vænner :)

Fredan blev de tacoskos och massa skitsnack. Så hærligt med massa skvaller hemifrån nær de va så længesen man va hemma nu. Sen på lørdan blev de massa kos på verandan. Helt fantastiskt væder, så vi satt ute i och schtekte hela eftermiddan. Spelade några partier Skipbo, pimplade vin och åt årets førsta grillade, lovely ! Blev en riktig lyxlørdag med bæsta tænkbara sællskapet nånsin. Lite senare drog vi in på byn før att dansa arslet av oss, tyværr så hamna vi på værldens kanske sæmsta utestælle nånsin, Opera Bar. Kryllade av småæckel brats och fjortisbrudar, så de blev en tidig kvæll før oss, men lika bra va de. Søndan blev de mest bara soffhæng och imorse så sa brudarna farvæl ;( Tack før en helt g-rym helg brudar, love you <

Idag blev de till att packa en massa på førmiddan, så nu ær ja på jobb fram till klockan 8 och efter de drar vi ivæg med ænnu ett flyttlass. Ska sova førsta kvællen i nya lægenheten inatt, så blir till att ta med så mycke vi bara kan ikvæll, sen tar ja och Majsor resten imorn under dan och på kvællen blir de storstædning. Kænns som att vi har en del vi måste hinna med under veckan, men som tur ær ska vi juh inte va ute førns på freda, så vi ska nog hinna med allt :) 


Ciao

Happy happy happyface

För imorn kommer Fikan och Kajsi hit :D Ååh va kul de ska bli att äntligen få besök av brudarna, som vi ha längtat efter de. Men nu ska dom äntligen komma hit och blir här från imorn mitt på dan tills månda morron, feels awsome. Som ja ska krama om dom, så jäkla underbart ! I helgen kommer de verkligen bli all in med dom bästa :D


Ciao


Lets start a riot

Första flyttalasset gick i tisdas, kändes riktigt bra ! Fick med oss rätt mycke saker och kunde börja hänga in i garderoberna. Känns dock lite konstigt att flytta härifrån, Slettelökka ha juh som vare vårat hem nu i sex månader och helt plötsligt ska vi överge stället. Känns såklart mest kul med flytten, men lite konstigt ! Skönt att få komma så nära stan, eller ja, vi kommer juh bo typ 5 minuter från Karl Johan, så man kan juh säga att vi bo mitt i stan. Ha redan insett att de kommer bli livsfarligt för våra plånböcker, Gina Tricot ligg precis runt hörnet. Nu jäklar gäll de att skaffa sig lite självdiciplin !

För övrigt skulle ja egentligen ha fri idag, men bli jobb 4-8. Bli en liten extra slant i alla fall ! Så ja klev i alla fall upp så ja hann med att ta en morronköpp med Lyddis, va så sjukt längesen vi gjorde de nu. Men hon drog juh typ precis efter de, så nu sitt ja här i min pyjamas och funderar på va ja ska fördriva tiden med fram till 4 ?! Lyddis hade juh vare så duktig igår och städa, så de kan ja inte göra. Få se va ja hitta på :)


Ciao


Morrontrött tjej ;o

Can't get you out of my mind

Ær på jobbet och poppar sønder Summerjam. Den ha gått på repeat sen ja kom hit, bli på så himla bra humør nær jag hør den. Kænns næstan som man sitter på Lambada och njuter av livet i bubblan ! Lite underbart de vore just nu, sol, værme, hav och underbart doftande turkar ;)

Slutar tidigt idag i alla fall, så då ska førsta flyttlasset gå. Ska væl førsøka få med oss så mycke som møjligt hade vi tænkt, men vissa grejer kommer vi såklart behøva fram tills den dan vi flyttar ut på riktigt. Så bli væl till att konka ivæg klæder och sånt idag, så få vi se va som bli kvar ! Men kænns otroligt skønt att vi kan børja flytta redan nu, før næsta vecka ska vi va ute ur leiligheten på Sletteløkka, så de ær bara till att stå på så vi hinn stæda ur och bæra tillbaka alla grejer som vi slængt ner i førrådet. Kommer bli drygt som faan !

Næe, nu måste ja væl återgå till jobbet !


Ciao


Hard rock

Oj, dålig update från min sida ! Men i fredas efter jobbet drog vi i alla fall in till byn och kikade på vår nya lägenhet för första gången. Sjukt fin och ja längta så mycke tills vi flyttar in ! Brudarna ha redan hunne flytta dit, men eftersom vi få besök i helgen, så väntar vi tills början på nästa vecka. Efter vi hade kika på den så drog vi på sentralen och plockade upp Mackan, sen vidare hem för lite soffhäng :)

Lördan startade med jobb för både mig och Majsor, sen va de bara att svira om till lite festligare kläder. Körde en tvåmans förferre i köket, sen drog vi in på byn och mötte upp Dj, Akam, Murat och nåra av deras kompisar. Blev discobowling med grabbarna, sjukt kul. Sen drog ja och Majs vidare på Hard Rock. Kan nog säga att de lätt är bästa stället ja vare på hittills, hade en sjukt kul kväll (Y)

Söndan va man rätt seg, eller ja, Majs drog iväg på jobb, Lyddis hade fett med överskottsenergi och ja va seg. Slutade i alla fall med att Lyddis fick mig till att börja flyttpacka. Så vi lyckas slänga massa skit och sen ha vi packa nästan alla kläder, allt förutom de vi ska tänkas använda i veckan. Känns rätt skönt att ha de gjort, för nästa vecka kommer nog bli lite stressig. Men ska förhoppningsvis börja flytta över grejerna imorn, packa in oss i de nya garderoberna och så, meget spännande !


Ciao


The Ark :D


Jeppson, en riktig läckerbit alltså ;)


Ola Salo, damn vilken karl ;o

It takes a fool to remain sane

The Ark gjorde de igen, levererade och gav oss en fantastisk show ! Och vilken karl Ola Salo är alltså, råsnygg oavsett utstyrsel, grym sångare och otroligt klok. Var nästan så man blev lite tårögd när han höll sina små tal och berättade att de här antagligen va deras sista spelning i Oslo, eftersom bandet lägger ner nu efter 20 år. Är så jäkla glad att vi bestämde oss för att gå dit och lyssna, totally worth it !

Rare, rar, rar -
" De är våra ovanligheter och konstigheter som gör oss älskvärda "

För övrigt hade vi innan spelningen riktigt trevligt. Hade bokat bord på Big Horn så vi gick dit runt halv 6 och koste oss. Äntligen fick vi oss en redig en köttbit alltså, oh my god vilket kött säg ja bara ! Skitotrevlig servitör, men ack så underbar mat :) Efter maten blev de en sväng på Oslo City och sen vidare mot spelningen. Gick och ställde oss i kö och när vi kom fram till biljettluckan så säg han där att vi ha gått till helt fel ställe, typiskt oss. Som tur va så låg Rockafeller bara runt hörnet, så de gick juh bra ändå. Väl där så va Tove Styrke från Idol förband, duktig tjej alltså !


Ciao

RSS 2.0