A bit of an energyboozt

Senaste veckan har gått ovanligt fort och varit ovanligt bra. Mami och papi kom juh hit på besök en sväng. Blev en heldag tillsammans då vi strosade runt på stan och bara koste oss och åt en massa. Sen dagen innan dom skulle åka hem hann vi även med en middag i Gamla stan, så vi hade det verkligen supermysigt tillsammans. Jag har dock varit dyngförkyld med feber, hosta och massa snor, men fick mig en liten extra energiboozt av att ha mami och papi här i alla fall.
 
I övrigt har det i vanlig ordning varit jobb som stått på schemat. Vi är fortfarande underbemannade och får slita arslet av oss, men det går bättre och bättre. Känns som att jag har börjat acceptera situationen lite mer !! Kommit igång med beredningen och känner att jag har mer koll på läget nu mera. Så nånting positivt i alla fall !!
 
Igår fick jag en supertrevlig överraskning. Var egentligen inte en överraskning, eftersom jag redan visste om det, men hade helt enkelt glömt bort att Helene skulle komma på övernattning. Det gjorde verkligen min dag !! Vi hade en supermysig kväll med massa dösurr, vin, godis och idol. I sure needed that !! 
 
 
PUSS
 
 
 
 
 
 

Same old same old

Ja, vad ska jag säga ?! De händer juh inte speciellt mycket i mitt liv just för tillfället. Är bara en jävla massa jobb hela tiden. Hinner som inte direkt med nåt annat, eller orkar. 
 
Igår tyckte i alla fall jag och chefen att vi hade gjort oss förtjänta av en liten AW, så vi drog på Bara Enkelt och drack några öl. Välbehövligt och riktigt mysigt !! Älskar Bara Enkelt, så jäkla mysigt ställe och ett STORT plus är den billiga ölen. 
 
Idag har jag varit ledig, så har mestadels bara tagit de jävligt lugnt. Tänkte ta en sovmorron så ställde klockan på 10 imorse, men är alldeles för inställd på work-mood så jag var klarvaken runt 8. Var väl egentligen lika bra, fick lite extra energi för att vika massa tvätt och städa lägenheten inför mami och papis besök. Åh, ska bli så underbart att få träffa dom igen, kramas och bara få rå om varann en hel lång dag. I need some love !! 
 
 
PUSS
 
 
 
 
 

Enjoying my day off

Kroppen värker och jag hade bestämt mig för att inte kliva ur sängen idag. Kände att jag bara ville vila vila vila och samla krafterna lite, but no. Trots att kvinna känner sig helt utarbetade i både kropp och sinne så är hon allt för rastlös för att kunna ligga still i sängen en hel dag. Dessutom bjöds det på sol utanför fönstret, så jag bestämde mig för att kliva upp och ta mig en härlig prommis här i fina Hornstull. Tro lite frisk luft gjorde underverk för min lilla hjärna. Eller så va de islatten jag svepte på hemvägen ?! 
 
Augusti kommer bli en tung månad, jobbmässigt, men har några besök att se fram emot i alla fall. Nästa vecka kommer mina kära föräldrar hit, dock på grund av jobb, but still !! De tråkiga är att dom har bokat att komma hit en dag tidigare för att kunna spendera en heldag med lilla mig, men verkar inte som att jag kommer ifrån jobbet tyvärr. Hinner förhoppningsvis träffa dom en sväng på kvällen i alla fall. 
 
Veckan därpå får jag först övernattningsbesök av Helene och i slutet av veckan kommer Majs & Denise, kanske även Fikan. Som jag längtar alltså !! Det kommer bli ett riktigt halleluja moment att få träffa mina fina fina vänner, I sure need it. 
 
 
PUSS
 
 

Human or machine

Känner mig helt och hållet tömd på kraft ocg energi ikväll. Har väl egentligen gjort det ända sedan jag kom tillbaka från semestern. Jobbar och står i, springer hit och dit för att serva otacksamma människor. Egentligen jobbar jag väl inte mycket mer än nån annan, men ofta känns det som att de är allt för mycket slit för att de ska vara värt de. Känner mig helt radiostyrd och tom i huvet, dessutom börjar jag bli otrevlig och det måste jag sätta stopp för. 
 
På grund av lite strul imorse, så slutade dagens arbetspass på 10 timmar, vilket inte alls är ovanligt nu mera. Under dessa 10 timmar hann jag, tack vare en underbar kollega, få mig 5 minuters rast då jag kunde slänga i mig en macka för att inte ramla ihop. Detta inte heller så ovanligt nu mera !! 
 
De går juh, ja klarar mig juh och jag står juh fortfarande på benen. Men frågan är hur länge en människa, både psykiskt och fysiskt, orkar streta på i det här tempot ?! ( Mormor, mamma och Elsa räknas inte som människor !! ) 
 
Tiden får helt enkelt visa hur det här slutar. Kroppen får ta lite stryk just nu så får jag hoppas på bättre besked framöver.
 
 
PUSS
 
 

Time to think about me

Igår och idag har varit bra dagar ! Korta pass på jobbet, parkhäng och födelsedagsfirande igår och annat spännande uppdrag idag. Känner mig på bra humör helt enkelt.
 
Trots bra dagar och bra humör så har jag ändå en skum känsla i kroppen. Är fortfarande mycket som känns osäkert och jag är väldigt kluven över vissa beslut som jag måste fatta inom en snar framtid. Jag vet att det bästa jag kan göra för mig själv, och även för alla andra, är att tänka på mig själv först. Jag kan inte fortsätta ta på mig ett ansvar jag egentligen inte ska bära på, men jag är väl bara en sån människa antar jag. Bryr mig lite för mycket i vissa lägen och vill inte se nån sårad. Men vi får se vad framtiden har att bjuda mig, oavsett så tror jag bara att det kan bli bättre härifrån.
 
 
PUSS
 
 
 

No one said it was gonna be easy

Haft två lediga dagar, vilket såklart har varit superskönt. Kände att jag verkligen behövde få vila upp mig och samla nya krafter. Har fått gjort lite nödvändiga måsten, about time !! Annars har dom här dagarna enbart spenderats i min ensamhet med mina tankar, på både gott och ont. 
 
Har i alla fall varit fantastiskt väder den här helgen, så har försökt vara ute lite och njuta av det. Men som vanligt så slår den där oron och rastlösheten till av att vara helt själv. Missförstå mig inte, jag älskar egentid, men på mina egna villkor. Det är skönt att bara kunna bestämma att nej, idag orkar jag inte hitta på nåt, idag vill jag vara för mig själv. But let's face it, det är inte riktigt hur min situation ser ut just för tillfället, har inte direkt saker som radar upp sig för att tackas nej till. Försöker att inte vara bitter över det, tar istället till vara på de tillfällen som ges och tackar ja.
 
Put things in motion,
it just might pay off.
 
 
PUSS
 
 

Venting

Let's see, har ganska precis bott i Stockholm i 8 månader idag, köpt en lägenhet, hunnit läsa en 30p kurs på Universitetet och jobbat en massa. That's about it !! 
 
Jag flyttade hit eftersom jag alltid drömt om att bo i denna vackra stad. Stockholm är verkligen vackert, on the outside. Skämt åsido !! Nej, men Stockholm är inte alls som jg förväntade mig, men som alla sa att det skulle vara. Det är en kall och annonym plats med massa stress och människor som tar sig själv på alldeles för stort ansvar. Självklart har även denna stad sina guldkorn och jag ska väl egentligen inte tala illa om det här stället. Saken är nog den att jag inte riktigt har hittat min plats i allt det här än. 
 
Det har aldrig funnits någon plats där jag har känt att jag inte passar in, eftersom jag är rätt bra på att anpassa mig, men här .. Sen jag flyttade hit har självförtroendet svajat rejält, på alla fronter, och jag känner inte riktigt igen mig själv längre. Motivationen idag är ungefär lika med noll, jag vet inte i vilken ände jag ska börja ta tag i saker helt enkelt. Det jag vet är att jag måste göra nånting nu, i alla fall snart, för att ta mig vidare dit jag vill.
 
I know what I want,
I just don,t know how to get there.
 
 
PUSS
 
 
 
 
 
 

Starting over

Hade tänkt ta upp det här med bloggandet igen. Har för det mesta bara handlat om mina resor so far, men nu hade jag mer tänkt skriva för mig, för att få rensa systemet emellanåt. 
 
Mina inlägg kommer säkert inte bli många, men när jag känner för att ventilera kommer det bli av. Kommer väl främst skriva om hur mitt "nya" liv i Stockholm artar sig, jobb, skola, framtid, ångest typ.
 
 
PUSS
 
 

RSS 2.0