Very merry christmas

Julafton är här, eller ja, den är snart över vid det här laget, men ändå !! Blev inga julkänslor för fem öre i år faktiskt. December brukar alltid vara så mysigt och de brukar ändå kännas i kroppen att det är jul, men inte i år. Ingen snö, ingen kyla, ingen gran, inget pynt, ingenting !! När jag klev upp imorse spöregnade de dessutom ute och det kändes som en riktigt jävla tråkig höstdag. 

I övrigt har det varit en helt okej dag. Bror med familj ringde och väckte mig imorse så hann surra av mig lite innan jag gatt dra på jobbet. Varit extremt lugnt på jobbet, så dan ha gått aningen långsamt, men ändå gått bra liksom. Känns skönt att allt är preppat inför morgondagen i alla fall.
 
Har just smällt i mig mina julköttbullar och en Zeunerts julmust, så nu ligger jag helt utslagen i soffan med världens paltkoma. Tänkte nog ligga här ikväll faktiskt !! Kanske blir ett litet telefonsamtal hem till familjen senare. Är väl vid det här laget ingen hemlighet att jag saknar dom extremt mycket, dessutom lite extra just idag såklart.
 
 
PUSS
 
 

Broke and stranded

Fuck my life .. 
 
Jävla skit alltså, som att de inte räcker med att jag faller in i en "får-inte-åka-hem-över-jul-depression" , nu har jag blivit av med plånboken också. Har inga pengar, inga kort och ingen legitiomation !! Polisanmälde skiten, eftersom jag blivit utsatt för en jävla ficktjuv, igen. Sen tänkte jag att det bara vara att pallra sig upp på banken för att ta ut nån slant, men tji fick jag. Mitt pass, som just nu är min enda legitimation, gick ut i juli och därför kan det inte styrka att jag är jag. Dessutom har båda mina banker påpekat att jag har väldigt tur om jag hinner få både kort och koder innan jul. Lovin' life today <3 
 
När sånt här händer och man har långt till både familj och vänner så känner man sig helt plötsligt väldigt väldigt liten och ynklig.
 
Inte nog med att jag ska sitta själv på jul, kanske rent utav blir så att jag sitter här själv utan mat också !! (jag är positiv) 
 
 
PUSS

Time´s passing

Herregud vad tiden springer iväg !! Caféet är ett minne blott, eller jag tänker väldigt mycket på det och alla fina kollegor som jag inte alls träffar lika ofta nu, men känns som att jag slutade där för evigheter sen. Jobbet på Ica har kickat igång ordentligt också. Känns som att jag blivit inkastad i ett totalt kaos och tiden räcker som vanligt inte riktigt till för att jg ska kunna styra upp det, men trots det så trivs jag fruktansvärt bra. Härliga kollegor som jag klickat med direkt !! 
 
Även fast jag har bytt jobb så ligger jobbstressen som ett ok på mina axlar. Även på detta jobb är det alldeles för mycket att göra, alldeles för lite tid och för lite folk. Som den engagerade person jag är, ibland lite för engagerad, så blir det lite raster och mycket övertid. Men när julen är över så hoppas jag att det lugnar ner sig lite och att jag får landa i min roll lite mer. 
 
För en vecka sen åkte jag hem till underbara Natursköna och familjen för att hälsa på vår nyaste lilla familjemedlem. Vilken liten skatt alltså, fasterhjärtat smälte direkt jag såg henne <3 En väldigt speciell känsla att få träffa och hålla i sin första lilla brorsdotter. Kroppen fylldes av lycka och stolthet !! Magiskt. 
 
 
PUSS
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0