En trevlig overraskning

Bangkokvistelsen blev betydligt battre an vad vi kunnat hoppas pa. Fick oss en mycket trevlig overrasking i Lordags nar vi strosade runt pa Khao San Road. Pats stod och prutade for fullt nar jag hor att nan ropar vara namn, vander mig om, och gissa vem det var?! JAMES :D Han forsvann ganska plotsligt fran Nap House, sa att stota pa han har var juh toppen. Sa vi har haft 3 superroliga dagar med den mest arroganta kanadensaren genom tiderna, men han ar kung. Eftersom han akte hem idag sa tog vi en shoppingkvall igar, han pekade pa vad han ville ha och jag och Pats prutade. Hemskt tur for han att vi var med alltsa, for han tankte ge sig pa thailandarnas forsta bud direkt, pffft, sa overpris. I alla fall, det var hemskt roligt att traffa han igen och far se om han kommer och besoker oss nat nasta ar.


Nu kan man saga att vi har 1,5 dagar kvar har i Bangkok. Ikvall och imorgon, sen drar vi till flygplatsen runt 13.00 pa torsdag, sa nu ar det verkligen nara slutet. Tror inte riktigt vi har fattat an att vi har varit borta i 3 manader, men tydligen sa har vi juh det. Vi aker hem med blandade kanslor, men vi ar nog mest glada for vi har haft en underbar resa och nu saknar vi er dar hemma sa mycket sa det borjar bli lite jobbigt faktiskt.


Yepp, nu ska vi snart ut och skaffa oss nan gatumat, mumms ;D

Mindre an en vecka nu

Dagarna flyter pa ratt bra har i Bangkok. Egentligen ar Bangkok inget stalle man ska stanna pa mer an nagon natt, men va hade som inte sa mycket annat att valja pa. Vi hittade juh i alla fall ett hotell med pool, D&D Inn, som ligger mitt pa Khao San Road, sa det ar vi nojda over. Vi vaknar runt 09.00, gar ner och ater frukost, lagger oss vid poolen och steker fram till kl. 14.00, gar ner till rummet och sover fram till kl. 17.00, gar ut och ater och strosar runt standen fram till kl. 20.00, sen gar vi hem och spelar kort och kollar pa thaitv. Ungefar sa ser livet ut i Bangkok, javligt langtrakigt, men samtidigt sa jakla chill som det bara kan bli.


Vi har i alla fall kommit fram till att vi har tankt baglanges hela resan, for det ar nu som vi borjar forsta vad backpacking gar ut pa. Till en borjan hade vi inte sa stor koll pa pengarna, vi at ute flera ganger om dan och bodde fint. Nu nar vi ar har och resan borjar lida mot sitt slut sa inser vi hur mycket pengar vi hade kunnat spara till annat om vi bara hade levt ungefar som vi gor nu. Nog for att hotellet ar ratt dyrt nu, men frukosten ingar och vi ater middag for ca. 30-50 bath (ca. 7,50-12,50 kronor). Att vi inte kom pa det lite tidigare, att ata pa gatan ar fett billigt och det smakar hemskt bra. Det ar sa en backpacker ska leva! Nog for att vi borjar bli javligt less pa pad thai nu, men det ar sa jakla vart det. Verkligen nat att tanka pa till nasta gang.


For ovrigt forsoker vi hinna med den sista shoppingen och allt vi ska dona med innan hemfard. Inte for att vi har daligt med tid, men vi borjar bli ratt bekvama av oss, plus att vi ar sa forbannat less pa att masta pruta pa allt. Men maste saga att vi har blivit riktigt duktiga pa det nu. Om det vore en lagsport skulle jag och Pats latt kunna kamma hem guldmedalj. Vi har som kommit pa en perfekt taktik som for det mesta fungerar. Vi inleder med att fraga om priset, nar svaret kommer sa borjar vi skratta (efetersom det alltid ar pa tok for mycket), sen blir Pats allvarlig och borjar forhandla medans jag star pa sidan om och ler och flortar vilt med forsaljaren. Som sagt, det funkar for det mesta ;)


Annars da, imorn tror jag att vi ska ta oss ivag och se en Ping Pong Show, och som jag gruvar mig. Vet inte riktigt hur bra vi kommer hantera det, men vi kanner anda att det ar nagot vi maste gora nar vi liks ar har. Sen sa har jag varit och surrat med en tatuerar som har ritat upp en jattefin tatuering till mig, sa pa onsdag kl. 13.00 blir det en ny gadd, spannande!


Ja gott folk, om 7 dagar ses vi och jag langtar sa otroligt efter er alla :D

RSS 2.0