Looking good

Nu är vi hemma från fikat med våra nya rumskompisar. Att man va nervös innan va juh inte så konstigt, men fy faan vilka sköna brudar alltså. Vi klickade verkligen på en gång och de kändes verkligen som att vi skulle passa sjukt bra ihop. Blev inga pinsamma tystnader, utan vi surrade på precis som att vi hade träffats förut och de blev en massa skratt. Grymt att dom också va norrlänningar alltså, vi kan vi ! Så förhoppningsvis så flyttar vi ihop med dom här brudarna i mitten på april, känns riktigt kul och spännande må ja säga :)

Btw, dom hade helt plötsligt bytt ut vårat traditionsenliga Wallanderkos mot Irene Huss igår, så idag är istället dagen för Wallanderkos tydligen. Ska även få besök av Dj som ska kirra frippen på Majsor - ja vill också ! Men han verka bli lite sen, tur vi är lediga imorn alltså. Eller ja och Lyddis är ledig och Majsor ha sovmorron :)


Ciao

New roomies ?

Juste, kom precis på att ja glömde bort en liten detalj i denna underbara dag ! Som ni vet är vi på jakt efter en ny lägenhet, eftersom vi bara ha den här fram till 15e april. Och sen the big skam ha vi väl inte riktigt hitta nån passande lägenhet. Ha väl i och försig inte kikat så mycke heller, vi tappa som lite suget efter va som hände ! Men nu är vi väl lite halvt på G igen. Ha tage kontakt med två brudar från Huddik, som också är på jakt efter ny bostad, och tänkte att vi ska se om vi kan hitta nåt tillsammans med dom. Vore sjukt kul att få bli ett femmannakollektiv ! Men eftersom vi inte vet nåt om dom här brudarna så ha vi bestämt möte med dom ikväll, scary. Näe, men vi ska träffas på Wayne's och ta oss en köpp för att få se hur pass bra vi klickar, så de ska bli superduperspännande :) Wish us good luck people !


Ciao


Smiling from ear to ear

And a big day it is ! Oj oj vilken underbar underbar dag de här är, universum ha verkligen varit på min sida idag. Solen skiner, underbart väder, en två timmars intervju med min nya chef och ett viktigt samtal med Majken. Intervjun gick otroligt bra och hon vill verkligen att jag ska börja där, så de känns otroligt skönt. Hon hade med sig en annan tjej som hon redan anställt så att vi skulle få träffas och se om vi gick ihop, vilket vi gjorde. Supersöt tjej verkligen ! Sen var de dags för my big fear, men va verkligen inte farligt alls. Vi hade ett väldigt ärligt samtal och ja sa precis hur ja kände och tyckte att hon behandlar mig dåligt osv. Hon va så sjukt förstående och sa att hon hade tänkt mycke på mig på slutet och bad tillome om ursäkt, de ni. Hon ville absolut inte att ja skulle säga upp mig, eftersom hon tydligen är så nöjd med mig, hon sa tillome att hon skulle vilja avskeda en annan tjej för att ge mig mer plats, men de kunde hon såklart inte göra. Men de kändes bra att hon sa de i alla fall :) Så vi bestämde helt enkelt att ja skulle fortsätta på Chantal, men att mina dagar där skulle anpassas efter mitt nya schema (Y) Lovely lovely day ! Ni kan juh gissa vem som skuttade hem med ett stort fånigt flin på läpparna idag !


Ciao


I'm gonna smile, cause I deserve to :D

Big day tomorrow

Eller de känns som att de blir en sån dag imorn i alla fall. Stora steg ska tas och beslut måste fattas, ja är dödsnervös alltså. Men de värsta som kan hända är att ja åker på stryk av en 50årig satkärring och att ja står helt utan jobb, but no biggie liksom ! Ska i alla fall träffa chefen för Tilbords imorn runt 10 för en andra intervju eller nåt sånt, sen runt 13 ska ja träffa Majken och få spö (Y)

Idag ha ja och Lyddis antagit soffläge exakt hela dan. Sutte och smede framtidsplaner som vanligt, men riktigt riktigt bra denna gång. Fasligt dyra planer, men nåt måste vi juh göra för dom feta pengarna vi tjänar här borta. Skäämt, här tjänas inga feta pengar inte, ja är juh för faan hemmafru, men dyra planer smids ändå. Supertaggad tjej här alltså, ja behöver nåt att se fram emot :)

Snart kommer Majsor hem, duktiga hon som är och jobbar en sönda alltså. Hon tjänar feta pengar ;) Men ja, snart kommer hon i alla fall och så vitt jag vet så betyder de att de snart är dags för träning, awsome dude. Sen bli de väl Wallanderkos enligt tradition hoppas ja. Tro faan ja måste koka lite nudlar efter vi ha träna också, är sjukt hungrig, igen !! Är de lov att äta nudlar såhär sent ?! Hoppas de, för kvinnan är hungrig och hon ha slut på hårdbrö.


Ciao

Eldorado

Börjar med att säga bra jobbat till Mallan och Ninis som tog sig igenom tjejvasan med riktigt bra tider igår, grattis brudar :)

Blev jobb för min del, 10-18, och jag försova mig som en gris, men hann ändå dit i tid som tur va. Sen va de bara jag och Line igår, så hade inte vare hela världen om ja komme lite sent. Fick lunchsälle av mina fruar och efter de gick dagen sjukt sakta. Men tog mig i alla fall hem i snöovädret, middan stog på bordet och sen bar de av in till byn för kino. Sjukt längesen ja va på bio alltså, men oj så värt de va, meget koseligt ! Såg på den där nya filmen, Just go with it, med Adam Sandler och Jennifer Aniston. Kan inte mer än säga att Tomten är far till alla barnen ha fått tuff konkurrens. De här va nog den bästa och roligaste komedin jag sett på länge, helt grym film verkligen. Den må ni gå och se om ni ha chansen :)


Ciao


Underbar film helt enkelt ! Lite sådär första dejten film :)


Never leave me

Nu är äntligen mina fina fina fruar hemma, lovely ! Blir en lugn koselig fredagskväll för oss idag. Ska käka sambal oelek kyckling till midda, så ha precis blanda ihop de och slängt in de i ugnen. Så ska väl snart börja hacka lite sallad och koka ris eller nåt. Skulle faan sitta sjukt fint med ett glas vitt till de också ! Kvinnan ha juh faktiskt en box Black Tower på kylning, så kanske ska höra va Lyddis säg om den idén ;) Annars ska vi nog inte göra så mycke, kanske spela lite spel och surra bara. Vi ha juh som bara skitfilmer känns de som och på tvn är de juh alltid bara massa skit, så vore faktiskt mysigt att tända lite ljus och spela lite spel. Men få höra va mina chicelitos säg om den saken :) Ååh, idag känn ja bara massa kärlek till mina fruar ! Lämna mig aldrig och bo alltid med mig <3


Ciao



Crash and burn

För övrigt så är min dator härmed stendö ! Att internet inte ha vela funka, eller funka när de känn för de ha ja lärt mig att leva med. Ha juh mina fina roomies som så snällt lånar ut sina datorer till mig när ja behöver en. Men nu funkar i alla fall inte min dator över huvudtaget, blev en totalcrash igår. Skulle gissa på att de är en spricka eller nåt i displayen, för den starta, men skärmen är liksom vit med lite flimmer i regnbågens alla färger. Så ha sutte och kikat på lite nya datorer idag. Hittat en superduperfin som uppfyller alla mina krav :) Så få se hur de bli, måste väl kolla upp va de skulle kosta att laga den ja ha nu, men kan gissa på att de nästan är billigare att köpa en ny. Ååh, ja känn inte alls att ja ha råd med en sån investering just nu, men en dator måste ja juh ha !


Ciao


Asus Eee PC 1008P-KR med rosa seshell design. Pretty pretty pretty in pink :D

When's the time for new adventures ?

Jaha, då va de helg igen. Eller ja, helg för brudarna och en arbetsdag väntar för mig, verkligen skitkul ! Dagen fördrivs som alla andra lediga dagar. Har skurat toan i alla fall, den började se riktigt snuskig ut så tänkte att de kunde behövas. Annars ha ja mest sutte och fundera över min arbetssituation, ringde även pappsen för lite goda råd, men vet inte om ja blev så mycke klokare. Allt alla säger vet ja juh att ja borde göra ! Dags att skaffa sig lite skinn på näsan helt enkelt, typiskt.

I brist på annat ha ja även börjat kika på lite olika utbildningar. Känn mig så fruktansvärt rastlös nu för tiden, så ha sutte och kika en massa på studier utomlands idag. Skulle verkligen vilja göra nåt drastiskt just nu, ut och uppleva världen eller göra nå nyttigt. Kanske plugga ?! Skulle bara vilja läsa nån kurs eller så till att börja med, men ja vet som inte om de är läge för de än. We'll see what the future has to offer ! Men nåt ja i alla fall är säker på är att ja inte kommer plugga i Sverige. För de första vill ja läsa en utbildning på engelska och för de andra så vill ja ut på äventyr, så de så :)


Ciao

Cozy cozy times, me like

Drog juh på intervju idag, tro ja sa de i förra inlägget. Kom i alla fall 35 minuter för tidigt, så fick stå utanför i typ 20 minuter för att inte verka för angelägen. Men kändes i alla fall som att intervjun gick bra ! Men hade även fått mail från Tilbords och verkar typ som att ja skulle kunna få de jobbet om ja vill, men problemet är att hon vill att ja ska jobba varannan lördag och lördagar ha ja juh redan jobb på Chantal. Är så sjukt kluven nu över huvudtaget hur ja ska göra med jobb alltså, nån som har nåt tips ?! Vet inte om ja ska säga upp mig på de jobbe ja redan ha och hoppas på nåt annat eller om ja ska ha kvar de i väntan på nåt annat, näe ja vet inte alls va ja ska göra. Behöver lite goda råd från pappsen, så få bli ett samtal hem imorn :)

För övrigt så drog vi på Stovner senter ikväll efter middan. Blev lite shopping för min del, ikke bra ikke bra ! Men blev en skinnjacka, ett par pjuks, tre linnen, en jeansblus och en body. Haha, bra där för att inte ha nåt jobb ;) Sen efter vi gått runt och kikat ett tag blev de en fika på Samson. Eftersom vi missade fettisdan så tog vi igen de idag. Brudarna tog en vanlig hederlig svensk semla, men eftersom jag inte gilla dom så testa ja en norsk en. Exakt likadan, förutom att mandelmassan va utbytt av hallonsylt, so much better ! Så vi fick oss en riktigt koselig eftermidda minnsann, behövligt :)


Ciao

Second interview

Yepp, nu hoppas jag att Björne bara ha sagt bra grejer om mig, för idag är de dags för intervju nummer två, på Joker. De är där Majsor jobba, så är hon som ha kirrat en intervju åt mig, så känns som att ja ha två fina referenser i alla fall. Fast egentligen vill ja inte alls ha de jobbet, haha ! Egentligen få ja inte va så petig, utan borde ta de jobb som serveras, men känn juh verkligen att ja vill skaffa mig lite ny erfarenhet just nu. Joker är juh en matbutik, så de ha ja juh redan testat på i en massa år, så vi få se. Inget som säger att ja ens kommer få jobbet, men vi få se ! Wish me good luck anyway ;)


Ciao

To good to be true

It was just a skam baby ! Synd så synd att världen är full av så sjukt mycke idioter. Värt att försöka lura nån på 5000 spänn liksom, jävla noob. Meget synd för han att de va smarta svenskor han hade att göra med, där blev de inga pengar minnsann. Men måste säga att jag blev sjukt besviken, för de där va verkligen lägenheternas lägenhet, så jäkla fin. But life goes on, så nu är de bara att börja leta på nytt !

Jag och Majsor fick oss i alla fall en redig en tur idag. Åkte först till Sköyen och skämde ut oss, sen vidare in till byn. Gick förbi slottet och fick se marcherande slottssoldater, eller va dom nu kallas. Dom såg sjukt löjliga ut i alla fall ! Sen gick vi vidare upp efter Karl Johan som var fullsmockad av folk, snöskulpturer och norgemössor. Alltså norrmän bli faan helt tokiga när de är VM, my god ! Men de va himla mysigt med så mycke folk faktiskt. Vi drog in på Kondomeriet en sväng och sen drog vi vidare till Oslo City och drog en fika på La Baguette, sen vidare hem ! Blev stekta pärer, köttbullar och vitlöksdressing till midda, så nu ligg vi och jäser i soffan och ska väl snart dra igenom träningsprogrammet :)


Ciao


Down to business

Woop wopp, nu slipp jag Majken i nie hela dagar ! Känns helt jävla underbart, plus att jag riktigt förvåna hon igår med att sälja för cirka 9000 efter hon gått hem. Då va hon nöjd kan ja lova !

Nu är de dags för lite vuxengrejer för vår del igen. Har juh hittat en grym lägenhet som låter helt otroligt bra, almost to good. Så vi är som lite oroliga hur de här ska gå, men vi ska i alla fall åka in till byn och kolla upp våra mellanhänder idag för att se om de hela verkar seriöst. Killen vi ska hyra av bor nämligen i Sheffield och skickar därför nyckel och kontrakt genom ett företag som heter TNT och vi ska sätta in en deposition på Western Union Bank för att få ta ut nyckeln och kontraktet hos TNT. Allt verkar seriöst och vi har kollat igenom företagens hemsidor och de verkar okej, sen låter killen helt seriös också och verkar va väldigt insatt i de han gör. Så förhoppningsvis är de inte en blåsning ! Men vi ska i alla fall gå till TNT och Western Union idag för att höra oss för lite mer och se va dom säger om hela processen, om de låt rimligt eller ej. Sen ska vi försöka hitta lägenheten också för att se om killens namn finns med där. Känns meget spännande må ja säga !

Nån som vet nåt om TNT eller Western Union ?

Ciao


Yepp, idag ha vi två de vi gör minnsann ! Time to grow up ..


Schizophrenia

Oh my god, jag ær livrædd før Majken ! Helt seriøst, hon kan va den mest obehagliga mænniskan jag nånsin i hela mitt liv støtt på, no joke. Kærringfaan ær juh totalt rubbad och lider av schizofreni, vilket gør att jag inte ha en aning om vart jag ha henne. Dan børja med massa gulligull som vanligt, sen helt pløtsligt blev hon vansinnig och før vad ha jag ingen aning om. Fick gå och væxla pengar också och saåklart glømde jag ta kvittot, vilket ær dødsiktigt, men de ha jag inte våga sagt nåt om. Hoppas hon inte mærker de førns på onsda, før då ær inte jag hær :) Jobbar juh helt sjælv med henne idag och imorn, så de gæll att jag ær på min vakt och tippar på tå runt fanskapet. Gaaah, jag måste verkligen ha ett nytt jobb pronto !


Ciao

Sweet sweet sunday

Oj vilken chillardag jag haft idag. Fick sova ut riktigt imorse, eller ja, vaknade väl runt halv 10 - 10 i alla fall. Men vi gick och la oss drittidigt igår, så vi fick bra många timmars sömn. Så de blev lite morronkos i soffan innan de blev dags för brunch. Majsor skulle juh iväg och jobba, så vi gjorde burgare till brunch. Burgare i pitabrö med ost, salsa och majo (Y) Riktigt gott blev de faktiskt ! Sen drog Majsor på jobbet och lämnade mig själv, as usual !

Så dagen ha inte bjöde på mycke spänning. Lite superduperhyperpersiellhet imorse innan Majsor drog dock, men de ska vi inte tala om här inte. Annars ha ja tage de riktigt lungt idag. Tog tag i diskberget, diskade tillome Majas äckeltallrik som var full med fasttorkad ketchup, helt utan skyddshandkar, kvinnan gör enorma framsteg här i grannlande. Efter disken pysslade jag om mig själv lite, jordgubbsansiktsmask och målade finger och tånaglar. Annars har ja mest bara poppa massa musik och kost mig. Sitter just nu och kikar på Big Daddy och inväntar Majsor, som kommer hem om typ två timmar ! 

Ska väl ta och tända lite ljus och göra lite koseligt här tills hon kommer, för då är de dags för den vanliga söndastraditionen Wallander


Ciao 


Ååh va ja önska att ja hade en sånhär goding att kosa mig med just nu ;o

Me love old people

Jobbat 9 - 16 idag, fett chill dag. Jobba med Salma och Line, vilket betyder att de mest blev massa surr, men vi sålde bra ändå. Såna här dagar älskar jag verkligen mitt jobb och jag älskar alla knäppa gamla människor. Kom in en tant på 82 år idag som jag expiderade och vilken jävla sköning. Hon tyckte de va så himla trevligt att höra svenska, så hon ville mest bara att jag skulle surra på. Sen när hon handlat klart och ska gå så ville hon ha hjälp att få upp ryggsäcken på ryggen. Visst tänkte jag, hon är gammal och inte så spänstig längre, så självklart hjälpte jag till. Men fy faan, knappt att jag orka lyfta upp säcken från golvet ! Så jag var juh bara tvungen att fråga va hon hade där i, och ni kan aldrig gissa vad hon fyllt ryggsäcken med ?! Jo, där i låg sju tegelstenar minnsann, haha ! Hennes förklaring var att även gamla människor måste hålla sig i form, så den ryggsäcken följde alltid med när hon gick på tur ! Typiskt nåt som min mormor skulle kunna hitta på alltså ;)

Just nu sitt jag och väntar på att Majsor ska sluta och komma hem, för jag har fett tråkigt och håll på somna här i min ensamhet !


Ciao

Taco night

Pallrade mig iväg bort till Linderud för intervjun och måste säga att de kändes riktigt bra alltså. Supertrevlig kvinna som inte hade en aning om vad hon höll på med. Hon hade aldrig jobbat i butik och hade aldrig stått i kassan nånsin, men hennes man hade pushat henne till att starta den här butiken tydligen. Även fast hon verkade lite förvirrad, lite halvstressad och satt där med sina fusklappar, så var hon sjukt trevlig och väldigt öppen. De va faktiskt rätt skönt att hon var lite virrig för då blev de inte en såndär stel och nervös intervju, utan den var väldigt avslappnad och ja skröt upp mig själv riktigt rejält. Fick även en privatvisning av butiken, som är far from ready. Där höll dom på lägga golv och spackla och massa, men butiken öppnar juh inte förns den 15e mars, så de hinner förhoppningsvis bli klart tills dess. Ja få i alla fall veta efter helgen nån gång hur de gick, men fortfarande inga höga förväntningar. Hon hade haft intervjuer igår och hade 10 idag, så hon ha juh många att välja mellan minnsann !

Efter intervjun vandra ja vidare bort till Veitvet för att handla till min och Majsors taco/koskväll. Dom hade kyllingkjöttdeg för 15 kronor, så ja passa på att köpa nåra förpackningar, sen blev de bara de vanliga tacosingredienserna. Så nu ha ja hacka lite grönsaker och sitter och väntar på att Majsor ska sluta så hon kan komma hem nån gång. Sen hoppas ja att kvällen bjuder på massa kos, I need it :)


Ciao


Yummie :D


Retail future

Drog juh som sagt in till byn med Majsor för att möta upp Ewo i onsdas och faan va trevligt de va. Ha juh inte sett den kvinnan på år och dar känns de som, så de va riktigt kul. Vi gick på Egon och käka pizzabuffé och satt och surra massa, riktigt riktigt koseligt ! Sen bar de av till Storo för min del och 4,5 timmes jobb.

Igår blev en sjukt lång dag. Skulle juh på kurs hos Retail Future med jobbet, så pallrade mig iväg till Linderud runt halv 11 för att möta upp Nina. Så fick vi skjuts därifrån, av hennes man, till Metro sentret som låg typ 100 mil bort kändes de som. Kom i alla fall in i kurslokalen och fick träffa cirka en tredjedel av alla ansatta i företaget, typ bara massa kärringar, men de va trevligt ändå. Massa gofika hade dom duka upp också, så de va fett nice. Så satt vi där i ett par timmar och fick lära oss en massa om hur man blir en bra säljare och hur vi ska kunna höja våra siffror ännu ett snäpp till. Mer salg är tydligen de vi främst ska inrikta oss på, vilket är de värsta jag vet, haha ! Men aja, tycker i alla fall att kursen va rätt givande och de är juh bara en fördel för min del, så de tackar jag för.  Efter kursen blev de buss tillbaka till Linderud för att jobba till klockan 22.00 (Y) Kan säga så mycke som att jag va schleten när dan va över !

Nu bär de snart iväg på Linderud igen, såhär på morronkvisten ! Ska juh nämligen på intervju klockan 9, så gäll att va upp i tid. Plus att ja ha måsta sutte och gjort lite research nu på morron för att ta reda på va de är för jobb ja ha sökt. Måste juh va förberedd på alla sorts frågor liksom ;)


Ciao

Keep your fingers crossed

Tikka masalan var helt underbar igår och efter de avslutades kvällen med träning och en av mina absoluta favoritfilmer, We were soldiers. Så igårkväll va en mycke koselig kväll, me like a lot !

Idag är en såndär halvt ovärd dag. Är typ ledig kan man säga, så ska dra in på byn me Majsor och möta upp Ewo för lunch. Kul att få träffa henne en sväng ! Sen må jag dra på Storo och jobba 17 - 21, så jävla ovärt. Ja vet att jag inte borde klaga när ja få jobba, men fyra timmar liksom.

För övrigt hade jag fått mail av Tilbords som ska öppna på Linderud sentret. Egentligen sökte dom folk från 25 år och uppåt, men ja tänkte att ja kunde testsöka de ändå. Och tur va väl de, för nu ska ja få komma på intervju på fredag. Hoppas hoppas hoppas verkligen att ja kan få ett till jobb alltså, vore så jäkla skönt att slippa sitta hemma som ett fån. Men jag ha bestämt mig för att inte ha för höga förväntningar kring detta, I just keep my fingers crossed ! Vilket jag hoppas att ni också gör, för de kan ja verkligen behöva just nu. Alla som känn mig vet att ja verkligen inte passa som hemmafru ;)


Ciao

Chicken tikka baby

Ja, med tanke på att jag inte har nåt liv och aldrig har nåt vettigt för mig när mina kära roomies är och jobbar, så tänkte jag att vi idag ska ha lite vardagslyx och fira att de är lillörda. I min karriär som halvtidshemmafru lyckas jag inte åstadkomma mycke, mest för att jag hatar hushållssysslor. Men idag ska jag minnsann bju me lovers på min absoluta favoriträtt i hela världen - Chicken Tikka Masala. Alltså mums, jag kommer dö när de är dags för mat, love it ! Har även denna gång bytt ut naanbrödet mot pitabröd, eftersom jag tycker att de är mycke lättare om man kan röra ihop allt och stoppa in i brödet. Har i alla fall förberett lite, sköre kyllingen och mätt upp ris och vatten, så när mina kära börjar droppa in är de bara att sätta igång.

Med tanke på att Lyddis sushidebut blev totallyckad, så hoppas jag att även denna rätt fångar brudarnas hjärtan. För de betyder att vi kan gå ut och spise indisk mat tillsammans, and me looove indian food !


Ciao


Time to get ripped

Hell yeah, nu ha vi satt igång. Jag och Lyddis skrev juh ett träningsprogram förra söndan, som vi skulle försöka köra varje dag, men på grund av sjukdom så ha vi liksom fått skjuta på de. Men idag, finally, körde vi igång, mest tack vare Lyddis. Hon kan verkligen va en liten tyrann ibland alltså, men bara på ett bra sätt, för hon tagga juh alltid igång oss andra latgrisar (Y) Men nu ha vi i alla fall tage oss igenom programmet en gång, tog cirka 30 min, så de va ett alldeles lämpligt program vi hade gjort. Armarna känns lite spaghetti, men va kan man förvänta sig av ett par helt omuskliga, svaga, slappa lemmar som bara hänger efter sidorna dagarna i ända. But it's about to change, it's time to get ripped for real !

För övrigt känner jag mig fortfarande som en lynnig surkärring utan mening. Varit ensam med mina tankar även idag, vilket verkligen inte är bra alltså. Måste skaffa mig ett jobb, komma på fötter igen och fundera ut va jag vill ha ut av livet !


Ciao

Pretty girls always fall with style

Blev juh fiesta igår, en liten spontanutgång kan man säga. Blev midda och öl här hemma, sen mötte vi upp Dj och drog till nån av hans kompisar. Hade riktigt trevligt, dock var där en tequila-tokig som helt plötsligt, helt utan anledning drog fram snoppen och kissade lite på mina vänner, not cool ! Han förstörde stämningen en aning, men han körde i säng och vi tagga om. Drog vidare ut på byn, mötte upp Robin och Ari, sen vidare till Onkel Donald. Dom spela fett dålig musik, jag och Lyddis blev tillfrågade om vi ville va med på en trekant, tackade dock nej, eftersom vi inte kände för de just igår, men vi försökte göra de bästa av kvällen ändå och dansade arslet av oss. Lyddis kan ha vare världens bästa wingman på dansgolvet igår i alla fall, så tummen upp för henne ! När vi kände oss nöjd, så blev de en baconpölse och sen en taxi hem :)

Måste även berätta att jag med stolthet bjöd på världens mest graciösa vurpa igår. Fy faan, jag riktigt grisstöp alltså ! Vi har juh en mördarbacke som vi måste ner för för att ta oss till t-banan och igår var den helt oskottad och såg i princip ut som en isbana. Detta underlag i kombination med ett par höga kilklackar var alltså inget att föredra igår. Dom sista tie metrarna kände jag att de gick skitbra att hålla i räcket och bara glida med, så jag körde på. Fick dock upp en alldeles för snabb speed i kombination med att räcket tog slut, så jag såg ingen annan utväg än att göra en störtdykning rakt ner i en snöhög. Kan lätt säga att jag bjöd på kvällens goaste skrattanfall i alla fall ;)


Ciao

I just had sex ..

.. är helt besatt av den låten. Den har gått i högtalarna exakt hela dan, varvat med Turn around, som också råka vara en av mina många favoriter nu för tiden. Tyckte först att I just had sex va skitdålig, men gav den ett par chanser till och nu är jag fast, love it !

Har som ni förstå vare ledig även idag och ha komme fram till att de verkligen inte är min grej. Visst kan de va asskönt att vara ledig lite då och då, men inte om bo i Oslo och inte när me roomies jobbar. Har som inge att fördriva tiden med, eller de ha ja väl egentligen, men känner inte för att göra de ja borde just för tillfälle. Bli som lätt att ja fastnar i tankar när ja sitt såhär själv, vilket kan va skönt ibland, men just nu är ja dödsle mina tankar, de gå faan runt i huve på mig och ja lyckas då inte komma fram till nå vettigt.

Snart sluta i alla fall mina lovers så då ska vi kirra gomidda. Ja ha förberett lite och sköre upp pärer och lite morötter. För på meny ikväll står - hemmagjorda klyftpärer, rådjursstek och nån slags sås. Kommer bli lovely med lite kött för en gångs skull. Annars vet ja som inte vad som händer idag. Funderade lite på att dra och åka skriller, men har som vare snöstorm ute idag, så få se va brudsen säger om de, börjar faktiskt se lite bättre ut ute, men vi få se.

Hoppas alla ni där hemma såg på Uppdrag granskning i onsdas, meget intressant !

Bare jobber og sover i sina åttamanskollektiv,
jag är inte sjuk, jag är partysvensk !


Ciao


A day downtown

Ja, universum ville inte riktigt sammarbeta med mig, as usual. Igår kände jag mig mer död än levande, feber, frossa, hosta, huvudvärk, ryggvärk och massa snor. Men tog mig i alla fall iväg på jobbet och jobbade 12 - 20, behöver verkligen dom få slantar jag kan få tag i. Sen var de bara att kosa ner sig i soffan när man kom hem.

Kände mig dock en aning bättre imorse när jag vaknade, inte samma tryck i huvet, but still sick. Skönt att Libbiya också var ledig idag så jag inte behövde sitta göralös. Hon börjar också känna av lite sjukdomssymtom, men hon är alltid i full gång oavsett, vilket är riktigt bra för då hinn en själv inte känna efter så mycke. Blev i alla fall så vi tog de ganska lugnt imorse, sen drog vi in mot byn runt 12 och spatserade runt bra länge faktiskt. Hittade till Aker Brygge så nu har vi sett de också. Hittade en askonstig galleria som vi vandra runt i ett bra tag, sen tog vi oss en fika på Deli de Luca. Gick och köpte lite grönisar på Joker och sen t-banan hem igen.

Hade bestämt att vi skulle käka pannkaka idag, eftersom vi ha bleve riktiga pannkaksproffs och för att vi hade så mycke mjölk kvar. Så när vi kom hem ställde vi oss och stekte lite pannisar, men mitt i allt så kände vi att vi inte alls va sugen på de. Så nu stå Lyddis och ska laga fiskpinnar och mos iställe. Fast de gjorde juh inte så mycke, för då ha vi juh midda klart till imorn, plus att uppstekt pannkaka är så mycke goare än nystekt :)


Ciao

Give me some sunshine baby

Blev en sjukt koslig eftermidda/kväll igår. Vi låg helt utslagna i soffan alla tre hela kvällen, men de va så jäkla skönt att bara vara och ta de lugnt en helg. De tro ja vi behövde allihop ! Sen fick vi riktigt sova ut imorse, eller hade kunna sove mycke längre, men 11 fick räcka.

Majsor drog på jobb runt halv två, så Lyddis kom med den smarta idén att vi skulle ta ss ut på en prommi i de härliga vädret, totally awsome dude ! Drog på oss underställ och vandrade iväg mot Kalbakken och gud så skönt de var. Saknade dock solen, men de va två plusgrader och vindstilla, så de va juh bra väder ändå. Riktigt skönt att få komma ut i friska luften en sväng också.

Nu är de ungkaren som gäller, g-ryyyyymt ! Sen har vi hela tv kvällen planerad med Fångarna på fortet och Mr Beans ferie (Y) Där emellan nån gång ska vi hinna käka lite pölser med langlomper och mos :D


Ciao

Golden Dragon

Blev jobb til fem idag, sen möttes jag av Lyddis på Linderud eftersom vi hade bestämt oss för en dejt ikväll. Majsor jobbade sent, så då tänkte vi att Lyddis skulle få göra sin premiär i sushins underbara värld. Drog in på stan, spatserade runt ett tag, sen hitta vi Golden Dragon. G-rym sushi och Lyddis tyckte att de va riktigt gott. Äntligen ha jag nån att käka råfisken med, it´s awsome ! Blev även så vi tog oss ett glas vin till maten och sen satt vi bara där och surra en massa. Yes it´s true, vi är verkligen så sofistikerade och vuxna som vi låter, and I love it :D

Nu är vi hemma igen. Har kost ner oss i soffan med massa göttans och Walk the line går på tvn. Kan inte bli mycke bättre än såhär. Riktigt riktigt underbar eftermidda/kväll må jag säga ! I love you roomies <3

För övrigt har Majsor åkt på fetförkylning, tro hon ha feber och skit. Ber till universum att jag och Lyddis klara oss från detta helvete !


Ciao


Feel the pain, Love the ink

Mina och Lyddis tatueringsplaner börjar verkligen ta form nu. Suttit och skissat och haft oss hela morron. Ååh, vill bara boka tid nu så jag har nåt att se fram emot. Bilden i mitt huvud, som jag hoppas att jag kan förklara för en tatuerare, är så jäkla snygg. Skissen däremot, inte helt okej, men den får duga. Är juh verkligen sämst på att rita, så kan nog inte bli så mycke bättre än såhär. Vill verkligen göra de nu nu nu ! Måste ta tag i de här ordentligt, leta upp en tatuerare, ringa och dra iväg och gadda oss, awsome. De här kan inte bli annat än bra alltså :)


Ciao


Let the needle sting and enjoy the pain ..

Just gotta love these mood-swings

Underbar morron och underbar start på dagen. Sov lite längre än vanligt idag, så kände mig riktigt pigg när jag bestämde mig för att kliva upp. Drack en morronköpp och knapra i mig lite hårdbrö, poppa massa skön musik och gjorde mig iordning. När jag var helt klar var de ändå tre timmar kvar tills jag skulle iväg på jobb, lovely ! Så tog de mest bara lugnt, kikade efter lite fler jobb och så och drog i mig nåra köppar till innan jag vandra iväg på jobbet. OCH, idag var en sånt där snuskigt grymt väder ute. Fem plusgrader och solsken, riktigt härligt ssommarväder må jag säga. Så blev på grymt bra humör när jag kom ut och tänkte att de här kommer bli en grym dag, men ack så fel jag hade !

Just nu känner jag för att göra nåt sjukt dumt så jag får sparken. Majken är en sinnesförvirrad klimakteriekossa och jag står faan inte ut med kärringen länge till alltså. Kände bara för att lägga mig ner på golvet och grina idag när jag jobba, men de kunde jag juh såklart inte göra, kanske gör de imorn. Tur jag har lillrasisten i alla fall, annars hade jag aldrig tage mig iväg på jobbet, hon gör så mina dagar på Linderud :)

Nu ska jag krypa till kojs och fundera på livets stora frågor. Ska även be till universum om en bättre dag imorn och att mitt jävla cphumör kan bli normalt igen. Känner mig rakt igenom bitter och de stör mig, för vem faan vill gå runt och va bitter ?! Inte jag i alla fall. Måste försöka gå till botten med vad de är som händer med mig !


Ciao

Jobs for sale, anyone ?

Blev morronkos med Majsor imorse, var verkligen behövligt. Klev upp runt nio, gjorde frulle och satt oss och kika på Tomten är far till alla barnen. Alltså den filmen, amazing ! Efter de så slog vi på skön musik och satte igång med tvätten och jobbsök för min del såklart. Har sökt typ 17 jobb idag, så hoppas att man hör nåt från nåt ställe, but no high hopes people. I övrigt har dagen inte bjöde på så mycke spännande, mest bara sutte och fundera på livet.

Lyddis slutade i alla fall tidigt idag, så då blev de stuvade mackisar och köttbullar till middag. Inte ofta vi äter tillsammans allihop nu för tiden, så de var väl dagens höjdpunkt. Efter middan drog Majsor in till byn för lite dejting och jag och Lyddis sitter i soffan med varsinn dator och kikar på 16 and pregnant.

Imorn bli de i alla fall jobb på Linderud, hoppas Majken är på bra humör, för ja palla inte en sur chef alltså. Dessutom ska jag väl försöka surra med hon igen om att skaffa ett till jobb, håll tummarna för mig gott folk !


Ciao

It's wicked

Helgen som var hemskt efterlängtad slutade inte alls som planerat, eller började inte alls som planerat kanske man ska säga. Vet inte alls vad som hände, men konstigt blev allt i alla fall. Känner mig sjukt besviken om jag ska vara riktigt ärlig, nån slags förklaring hade juh suttit fint, men ikke ! Har som inte så mycke mer att säga om de hela, enbart besvikelse !

Fredakväll stövlade i alla fall två fyllon in i vår hall, Mackan och Robin. Vi hann som inte göra så mycke, slog på en film, men vi somnade. Sen lördan blev de till att fira Majsor. Käkade smörgåstårta, grogga och spela lite spel, sen drog vi ner till Lyddis arbetskompis Line och sen vidare därifrån in till byn och krogen. Helt okej kväll :) OCH, jag och Lyddis fick äntligen smaka baconpölse, så jävla värt !

För övrigt är jag typ arbetslös nu för dom som undrar. Jobbar torsda - lörda, sen har jag enbart lördagar framöver. Så morrondan ska spenderas med att söka nytt jobb. Men de är väl ingen, som vanligt, som ha nåt förslag på vad jag ska söka för jobb ?!

Kvinnan är lite halvless på livet just för tillfället, orkar som inte bry mig. Jag vet som inte va de är med mig, men man hamna väl i små svackor lite då och då anta jag ! Jag vill vara på resande fot och aldrig stilla, så känns de.


Ciao


RSS 2.0