The Ark

Idag ha solen verkligen stekt alltså, riktigt brände på huden efter bara 10 minuter, awsome ! Men ha inte sutte ute så mycke ändå, ha som haft annat för mig. Stekt pannkaka bland annat, vilket ja tro ha bleve min nya specialitet, ja är grym alltså. Sen ha ja veke lite tvätt och slängt in en maskin med sängkläder. Vad mer ?! Näe, ha nog inte gjort så mycke annat, poppa musik och hoppa runt och sjönge typ. Nu är fruarna hemma igen och vi ha nyss käka midda. Men shit vilken beslutsångest ja fick när ja skulle välja pålägg till mina pannkakor ! Slutade med att ja fick dela upp de i tre högar och ha socker och kanel på ena, smultronsylt på den andra och nutella på den tredje. Blev som midda och efterrätt i ett (Y)

Imorn är de dags för LYXTORSDA ! Först ska vi på Big Horn och käka midda, kött, och kosa oss, sen efter de ska vi iväg och kika på The Ark. Kommer bli så jäkla underbart, dom är verkligen grymma alltså. Synd att dom ska lägga av bara, dom är juh typ de enda man vill se på Gatufesten. Men tur i alla fall att dom kör några spelningar till och att en blev just här i Oslo, thumbs up !


Ciao


Ett extra stort plus är juh att karln är så sjukt snygg också :D

I am Switzerland

Ha härmed sagt mitt och är nu neutral i frågan ! Be inte om min åsikt och fråga inte va ja tyck om saken, för ja vill inte bli inblandad ! Enkelt, don't talk to me about it.

Ha i alla fall haft en riktigt trevlans dag. Tog lite sovmorron, sen drog ja och Majsor in på byn för att uträtta lite shopping. Majsor hade en himla lång lista med sig, men tro inte hon fick med sig en enda sak hem. Vi va helt enkelt inte på humör för shopping idag, men ja klaga inte, bra för plånboken minnsann ! Vi spatsera mest bara runt och kika i butiker och hade de koseligt.

Väl hemma blev de lyxmidda ! Blev enchiladas, guca och FP-cola :) Meget meget gött va de och kändes riktigt lyxigt på en tisda. Efter de ha vi sutte och spela lite kort och surra på som vanligt, så vi ha haft riktigt tisdaskos, love it. Så nu sitt vi bänkade framför Paradise, som vanligt :)


Ciao


Fist pumping

Oj oj va sent de blev igår. Kvällen startade i alla fall med mig och Lyddis på tu man hand, en romantisk dejt med carbonara och vin. Sen spela vi Hej Knekt och kan juh säga att ja inte ha skratta så mycke på länge alltså, vilket fantastiskt spel och vilka fantastiskt spelare :) Blev i alla fall en grym start på kvällen, sen kom även fru no2 hem och då blev juh kvällen helt plötsligt ännu grymmare. Dom två fruarna och jag, en oslagbar kombination !

Drog i alla fall vidare in på byn och gick på Yatzy. Hade riktigt roligt, mycke dans blev de och massa fist pumping (Y) Alltså vi är juh för sköna ibland, Jersey Shore gänget skulle ha vare meget stolta ! Eftersom de va dags för sommartid inatt så stängde juh stället en timme för tidigt, men vi kände oss nog relativt nöjda. Drog på Donken så att Majsor skulle få sig nån Chicken Salsa, sen skulle vi juh på Narvesen för att kirra baconpölse till mig och Lyddis, men ikke ! Gick till bussen istället, fick vänta hur länge som helst och sen stå som nå packade sillar tills vi äntligen var hemma, typ halv fem.

Kan bara säga att kvinnan va meget trölli imorse alltså, men nu är hon på topp igen :)


Ciao




Oslagbar kombination, love you guys <3

I'm coming home

Då va de klappat och klart med hemresa, lovely ! Blir så ja åker hem till Naturskøna den 23e april och åker tillbaka till Oslo den 2a maj. Ha inte hunne boka nån biljett æn, men de ska ja minnsann kirra så fort ja få tid. Glædjer mig så sjukt mycke till att få komma hem en svæng och krama om alla mina ælskade dær hemma. Ha i och førsig en hel del ja måste kirra medans ja ær hemma, men att umgås och kosa mig med alla ær førsta prio :)

Ær i alla fall på jobbet nu, ska kolla øver lite bestællningar och leta reda på en høg med papper som Oddrun tydligen tappat bort. Ælskar nær ja få fria hænder øver bestællningarna, så sjukt kul att gå igenom massa kataloger och bara bestælla hem de jag tycker ær fint ! Så nu ska ja återgå till de så længe :)


Ciao


Springtime

Helt underbart jävla väder de varit dom senaste dagarna. Strålande solsken och varmt och skönt ! Ha varit ledig både igår och idag och kan meddela att ja inte ha lyckas åstadkomma ett dyft under min ledighet. Ha mest bara sutte ute på verandan och schtekt. Meget meget underbart !

Idag hade vi bestämt att vi skulle käka pannkaka, eftersom de va våffeldagen idag, men som vanligt när de gäll sånadär traditioner så tog vi fel även denna gång. Våffeldagen är tydligen imorn ! Men ja ställde mig i alla fall och stekte pannkaka mitt i dan nångång så den skulle hinna bli kall så vi kunde steka upp den när fruarna kom hem :) Lyxade även till de och tog fram vår absolut sista syltburk ur frysen, mormors hemmagjorda smultronsylt ! Usch va gott de va, mormor hon kan hon :)

För övrigt börjar vårat skafferi, kyl och frys se förjävla tråkigt ut. Men vi håll som på tömma lite inför flytten ! Är juh inte alls länge kvar tills vi få börja flytta in nu, lovely ! Se så mycke fram emot en ny lägenhet, då kanske rastlösheten lägg sig ett tag i alla fall :)


Ciao


Schteek ..


Älskar solen :D


Passade på att måla tåssingarna :)


Ohja, pannkaksmästarn lyckades även denna gång :)

Finally I'm free

Efter nattens ångest lyckades ja æntligen komma fram till vad ja skulle gøra, about time ! Så nær ja kom fram till Linderud va de bara att samla mod till sig før att sen gå och møta satan. Som tur va var juh Nina dær, så surra lite med henne først før att lugna ner mig, sen fick de bæra eller brista. Men de va faktiskt inte så farligt som ja hade førvænta mig, som tur va. Va helt ærlig och førklarade hur ja kænde de, plus att ja smøra på som en gris om føretagets bæsta, men de va ja tvungen att gøra ;) Men gick i alla fall bra och Majken førstog precis hur ja kænde med allting ! Så ska bara jobba mina sista lørdagar på schemat nu, sen ær ja æntligen fri. Vilken jækla lættnad de kænns som, kænn mig helt befriad ! Men sa till hon att om de nån gång skulle krisa så vet hon att de bara ær att ringa, så de verka hon meget nøjd med :)

Så nær ja kom ner till Tilbords før att børja dagens arbetspass så fick ja helt pløtsligt løneførhøjning ! Ja som inte ens ha børja få løn från de hær stællet æn, men tydligen ha ja gjort nåt rætt. Den hær dagen kan inte bli mycke bættre (Y)

Børjade æven dagen med att steka ute på verandan med Majsor. Fortsatte med skottningen som Lyddis hade påbørjat, så nu ær verandan snart snøfri och redo før festligheter :D


Ciao

I'm going crazy

Satt ute i solen och bara njöt idag, slöt ögonen för en stund och drömde mig bort. Bort till sol och värme, bort till festligheter och nytt folk, nya miljöer, nya kulturer ! Öppnade ögonen och insåg att ja fortfarande var kvar i Oslo.

Dröm, verklighet, verklighet, dröm ?! Ha alltid sagt att man ska följa sina drömmar och bara leva livet, men sen då ?! Oslo va min dröm och är nu min verklighet, är jag nöjd ? Långt ifrån .. Blir galen av alla tankar, att veta men samtidigt inte ha en aning, att trivas men inte vara nöjd, att alltid känna sig rastlös och felplacerad. Missförstå mig inte, jag trivs verkligen i Oslo och jag trivs med mina fruar, men ja vet inte riktigt om de va de här ja hade tänkt mig.

Ja ha alltså uppnåt en av många drömmar, men när ja väl lyckas med de så känn ja mig redo för nästa äventyr, nästa destination. De här är bara en av många hållplatser, men varför ?! Att trivas är en sak, men varför kan man inte bara känns sig nöjd, även om de bara skulle vara för en kort stund ! Ja vill kunna stanna upp, ta ett djupt andetag, andas och bara känna livet just nu, kunna leva livet för stunden utan att behöva tänka framåt. Men de är helt enkelt omöjligt, ja är alltför rastlös och vill för mycke. Ja få panik i hela kroppen av alla tankar. Ja som trodde att de va i den här åldern livet började på riktigt, nu va tiden för massa kul, men istället sitter man här och försöker komma på meningen med livet, meningen med mitt liv.

Drömma, planera, kontrollera, utföra, mål, drömma, planera, kontrollera, utföra, mål osv. Kedjan ta liksom aldrig slut och allt känns så avlägset. Vill ha allt och göra allt just nu, men när ska allt hinnas med ?! Ja blir helt galen alltså, tankar hit och tankar dit, kan man inte bara få stänga av ett tag !

Jag och mina fruar är allt för bra på att trigga igång varandras tankar och funderingar ! Alltid djupa diskusioner, men aldrig några svar. Always clueless, never satisfied !


Ciao


Känner mig allmänt förvirrad och ofokuserad - give me some clarity !

Party like a rockstar

Att vi gör, vi är grym på fest ! Blev att kuta hem från jobbet igår för att hinna fixa mig tills ja skulle möta upp Majsor på byn. Lyddis och Mackan hade laga mat så allt va klart när ja kom hem, meget schysst ! Sen va de bara till att springa bort till t-banan och möta upp Majsor på sentralen och sen vidare därifrån till Emmi och Helene. Hade de riktigt trevligt där hemma, satt och surra och spela lite spel och så, sen drog vi på Onkel Donald och mötte upp Dj och Murat.

Måste säga att ja hade en meget trevlig kväll igår. Tycker fortfarande att Onkel Donald är ett skitställe, men igår hitta vi trevligt sällskap så de va kul. Majsor lyckas även skälla ut en bartender för att hon inte kunde servera oss sexor, vilket de är lag på att man inte få göra i Norge. Men den där bruden blev så jäkla skraj så vi fick varsitt stort glas med turkisk, och då menar ja ett vanligt drickesglas ! Behövde även bara betala för de som att vi hade köpt en fyra, haha ! Den där Majsor, hon kan hon (Y)

Blev en sjukt sen kväll, men den va lyckad så ja är riktigt nöjd :)


Ciao


Nån fyr som vi satt och surra en massa med !


Ingen aning om vem de där är, men antagligen nån typ som satt vid vårt bord !


Kvällens outfit :)

So so tired

Oj va kvinnan är trött ikväll. Ja som haft så mycke energi idag, men så fort man kommer hem och sätter sig så försvinner den plötsligt. Jobbade i alla fall till åtta och när ja kom hem stog maten på bordet, sånt jävla vardagslyx de är att ha roomies ibland alltså ! Blev i alla fall burgare, strips och lite grönisar, thumbs up.

Nu ligg vi och jäs i soffan hela högen, ska väl kanske se om vi orka spela nå kort/spel lite senare. För både ja och Majsor ha sovis imorn, fast de ha ja juh i och försig alltid. Men ja, vi få se va vi hitta på ikväll. Kanske bara bli en chillkväll när vi inte gör nåt alls. Känns som att ja och Majsor måste samla krafterna om vi ska orka gå ut imorn ;)


Ciao


Min meget snygga arbetsoutfit (Y)

Where's the sun when you need it ?

Jävla äckelskitväder alltså ! Nu ha man kunna gått med skinnjacka och solglajjor i ett par dagar och bara njöte, men idag är vintern tillbaka. Kan väl nästan säga att de ha snöa konstant sen ja klev upp halv 9, fucking shit ! Ja som hade tänkt att ja skulle sitta ute på verandan och steka tills de var dags för jobb, men ikke. Ha bleve en massa köffe och lek med min nya dator istället, ja kommer så kissa på mig på jobbet idag. Ska i och försig bara va själv i fyra timmar idag, men köffe är så sjukt vätskedrivande, haha. Förutom köffe och lek så ha ja även hunne med att ta hand om disken och veke kläderna som ja tvätta i förrgår. Så skönt när man får undan torkställen, dom ta juh liksom upp halva vardagsrumme !

Näe gott folk, fortfarande 1½ timme kvar till jobb, hatar att bara sitta och vänta på att få gå iväg och jobba. Skulle mycke hellre jobba från morron och sluta normal tid. Men men, ska väl försöka torka av våra glasbord i väntan på jobb kanske. Dom se förjävliga ut som vanligt, men de är juh så sjukt svårt att hålla dom rena och fina !

Btw, va tycker ni mina kära vänner, ska ja säga upp mig imorn eller inte ?! Vore kul med nån utomstående åsikt :)


Ciao


Nån som känn för att bidra till ett solkort ?! Ja är snuskigt fetblek, and I hate it !

My new pink friend

Finally it's mine, min rosa fina fina dator ! Pappsen fick hjälpa mig att beställa hem min nyfunna kärlek och sen fick han skicka den hit till mig i Oslo. Och igår anlände min lilla skönhet, thanks papi ! Den är så rosa och fin och nu tro ja att ja ha lyckas installera allt så den ska funka. Tänk att ja lyckas med de helt själv, kanske börjar inta rollen som teknikgeni ?! Men nu ha ja i alla fall en egen dator igen, som internet funkar på. Så nu ska ja förhoppningsvis kunna lägga upp lite mer bilder här på bloggen, bli juh som så tråkigt utan bilder, men ha juh som inte haft så mycke val nu under en period. Men nu ska ja tamigtusan försöka va duktig med kameran/mobilen så att de bli lite liv här i bloggen :)

Tänkte att ja skulle slänga in lite bilder på Tilbords så ni får se hur butiken ser ut. Inga toppenbilder, men bli som en liten tjuvtitt tills ni kan komma hit och se den IRL ;)


Ciao










Tillsist - vår meget fina brudekjole :D


Min nya rosa vän :)


Love it :)

What a wonderful morning

Vakna tidigt och låg och drog mig bra länge, lovely ! Sen blev de en morronköpp med Lyddis och efter de en morronprommi med Majsor. Riktigt skönt att komma ut en sväng sådär på morron. När vi kom hem starta vi lite musik och dansade runt som nå jävla mongon i lägenheten medans vi försökte göra oss iordning för jobb. Sen drog Majsor iväg på jobb och jag blev sittandes här själv med mina kalaspuffar. Så nu bli de väl bara till att chilla fram till typ halv 3 då ja springer iväg på jobb :)


Ciao

Walking on sunshine baby

Underbara underbara vårväder, I love it ! Va tydligen 10 minus imorse när Majsor pallra sig iväg på jobbet, men sen ja klev upp ha solen skene och de ha vare riktigt varmt och koseligt. Eftersom ja fick fri idag så tog ja på mig att ta tag i tvätten, så ha tvätta/hängt tvätt i princip hela dan. Men i väntan mellan maskinerna ha ja sutte ute på verandan med en stor köpp och njutit av solen. Hann även med en lite prommi på ca. 45 minuter, så de va riktigt skönt. Skinnjacka och solbriller på (Y)

Ikväll ska vi möta upp Emmi och Helene ute på IKEA. Finns inge kjökkenutstyr i vår nya lägenhet, så ska väl börja kika lite på vad som behöver inhandlas, sen bli de nog en fika på de. Få se va vi hittar på och få se om vi över huvudtaget hamnar på samma IKEA !

Näe, dags för att hänga lite mer tvätt och slänga in sista maskinen :)


Ciao

Lunch at Fridays

Hade juh fetaste sovmorron idag, eftersom ja inte børja førns klockan 3. Så ja och Majsor bestæmde oss før att kliva upp relativt tidigt før att hinna med en runda plus lunch inne i byn. Blev inte speciellt mycke shopping, utan bara lite kikning i ett par butiker, sen begav vi oss till Fridays Karl Johan. Meget god lunch blev de med en stor køpp som avslut, så de va riktigt koseligt. Så himla trevlans med lite vardagskos ! Ønskar att vi kunde va gjorda av pengar så vi skulle kunna hitta på sånt varenda dag, sitta och njuta av livet som alla stekare gør.

Efter lunch blev de t-banan till Linderud før ett arbetspass på Tilbords. Førsta dan jag ær helt sjælv, så de kænns spænnande som tusan. Ha vare rætt stilla sen ja kom hit, men hade en del varor att ta hand om i børjan i alla fall. Sen ha ja fått servat nåra kunder också och de ha gått riktigt bra. Æven om ja ær lite osæker på priser och så, men ja testar mig fram så gott ja kan. Sen upptæckte ja att vi ha internet på kassan, awsome dude ! Så hær stå ja och facebookar och bloggar i brist på annat :) Ha faktiskt dammat hela butiken också, så de ær inte så att ja bara slappar på jobbet ! Men två timmar kvar till stængning och jag vet fortfarande inte om ja ska stænga helt sjælv eller inte, men lær væl visa sig om Oddrun dyker upp eller inte !

Psyk-Majken ringde æven idag och sa att nu hade hon flytta øver en ansatt till Storo før att ge mer plats till mig. Så då erbjød hon mig två fasta dagar i veckan och varannan lørdag, men ja sa att ja behøvde tænka på de. Fortfarande inte skrivit nåt kontrakt på Tilbords æn, så vet som inte hur mitt schema kommer se ut heller. Sen, som ja sa igår, så ær ja vældigt sugen på att sæga upp mig faktiskt. Kænner att de inte riktigt funkar helt som ja vill och ær ganska sæker på att de kommer gå åt helvete på nåt sætt. Men sa i alla fall till Majken att ja skulle tænka på erbjudandet fram till lørdag och bestæmmer ja mig før att tacka ja så gør ja de, annars sæger ja upp mig då :)


Ciao

Love my new job

Hard work bitches ! Njäe, är de väl egentligen inte, eftersom ja tyck att allt är så kul, men känns lite ovanligt att få så mycke ansvar. Fått beställa varor helt på egen hand idag, sånt gilla vi ! Känn mig så vuxen när Oddrun säg att hon lita på mig och mitt omdöme, så lika bra att ja beställer som vet hur man gör. Ha även organiserat lite papper och grejer idag så att vi få lite ordning och reda på jobbet, sköönt :)

Ååh vilket psyk Majken är alltså. Nu är ja så förbannat trött på henne så funderar starkt på en uppsägning nu alltså. Står inte ut med den jävla kärringen för hon fatta juh faan inte ett skit, baaah !


Ciao

Yatzy and new roomies

Blev juh jobb på Chantal igår, 10-17. Gick riktigt bra och Majken hade fri så de va hur skönt som helst. Vet inte riktigt hur ja ska göra alltså, vill juh ha så mycke jobb som möjligt, men nu känn ja verkligen att de där stället inte är nåt för mig. Känn mig rätt färdig med den butiken helt enkelt !

Efter jobbet blev de i alla fall till att fixa sig för ferre och laga midda. Blev nån slags kycklinggryta med ris, riktigt gott. Sen va de bara till att börja pimpla vin och hemmagjord fisherman. Sen runt åtta kom Emmi och Helene, våra nya roomies, hit och de blev en massa surr, skratt och lite spel. Hade riktigt trevligt och de känns så kul att vi ska flytta ihop :)

Sen va de bara till att bege sig in till byn. Vandrade upp för Karl Johan och kolla på nå gatumusikanter, koseligt koseligt. Sen av nån anledning så vare en estlänning som ville följa med oss på Yatzy. Han dök upp från ingenstans och följde efter oss hela kvällen, men tur va väl de, annars kanske Lyddis inte hade komme in. Han kände tydligen folk i dörrn eller nåt. Men vi hade i alla fall riktigt kul, fram till de att nån jävla äckelsvensk inte ville släppa in mig igen, haha ! Men en meget trevlig kväll i alla fall, tråkigt att Majsor skulle jobba så hon inte kunde följa med bara, men de få bli en annan helg :)

Idag ha kvinnan vare otroligt schleten. Alltså ja som alltid bruka må oförskämt bra ha nog fått känna på min första riktiga bakfylla. Helvete vilken dag de ha vare alltså, legat i soffan och önskat att ja vore död. Men nu efter lite Big One och Cola som Majsor köpt med sig hem så är kvinnan på topp igen ;)


Ciao

It's hard to be Sheldon

Alltså nog för att ja tyck att de är sjukt kul att leka Sheldon ibland, men i längden bli de slitsamt. Speciellt när man verkligen är den enda Sheldon i rummet. Ja är verkligen inte van att vara hjärnan i gänget, så nu den senaste tiden ha ja verkligen fått visa mig själv att ja inte är så dum som ja ibland tror. Talar såklart om mitt nya jobb. Ja är faan översmart jämfört med Steffanie och de irriterar mig. Alltid kul att kunna briljera, men ja ha inte nog med tålamod för att lära nån nåt när dom verkligen inte fatta ett skit. Va ja än säger till den kvinnan så se hon ut som ett stort jävla frågetecken och när hon se att ja bli lite irriterad så låtsas hon fatta och då bli ja bara ännu mer irriterad. Sen att Oddrun inte är så teknisk, de är en sak ja kan ta, men att hon tro att ja är nåt slags teknikgeni fatta ja inte riktigt. Allt tekniskt hamnar på mig och ja är den som fått upplärning av Lena från huvudkontoret och nu ska ja alltså lära dom andra tre hur allt funkar (Y)

Skulle visa Steffanie hur man tog oppgjöret idag och ni kan juh gissa va kvinnan gör. När ja be hon räkna alla pengar i kassan så plockar hon ut allt och slänger de i en hög på kassadisken. Sen börja hon plocka och räkna därifrån. Ja kunde inte göra annat än att skratta ! Tog oss en timme att ta oppgjöret idag, nåt som ja gjorde på 10 minuter igår (Y)

Undra hur de kommer gå för brudarna imorn när Sheldon inte är på plats ?! Tur ja befinn mig i samma byggnad i alla fall ;)


Ciao

The grand opening

Jajemen, då ha vi haft premiär för butiken och kan inte säga annat än att de gick supert. Massa folk hela dagen, de bjöds på kaffe och godis och alla kunder var nöjda och glada. Skulle egentligen börja jobba 15.00, men Oddrun ringde lite tidigare och hörde om ja inte kunde komma till 13.30 istället. Så de va bara till att slänga på sig kläderna och springa dit. Men de blev som sagt en mycke lyckad dag och vi är supernöjda, kassan stannade på 43400NOK. Efter stängning fick ja lära resten av gänget hur man räknar kassan och tar oppgjöret, så de kändes kul och efter de blev de till att trösta Oddrun för andra gången den här veckan. I måndas hitta ja hon gråtandes på lagre, då för att hon va så sjukt stressad och arg. Igår börja hon gråta av lycka och hon sa att hon var superförnöjd med sina val av medarbetare och att hon aldrig hade klara de utan oss ! Hon är för söt den där Oddrun :)

Igår var även en stor dag på annat vis. We signed the lease ! Yepp yepp, så Majsor va iväg och mötte upp Emmi och Helene för att gå och skriva på lägenhetskontrakt, så nu är de gjort och den 1a april får vi börja flytta in :D Åh de roligaste är att varken ja, Majsor eller Lyddis ha sett lägenheten ! Bara Huddiksbrudarna som vare och kollat på den, men vi litar på dom. Så de här kommer bli hur grymt som helst, kul och spännande med nya roomies :)

Har även Ante och Lajsan på besök, så koseligt ! Blev så avis igår när Lyddis och Lajsan satt och koste sig i soffan. Ja vill också ha min mami här !


Ciao

Explosive shit

Yepp yepp, här gå de undan vill jag lova. Blev ett 11 timmars arbetspass igår och 9 timmar idag, därav dålig uppdatering. Men de gå i alla fall supert på mitt nya jobb och ja trivs sjukt bra ihop med mina kollegor. Butiken börjar ta form nu, nästan allt är klart och de känns helt sjukt att vi ha hunne med allt de där jobbet på bara fem dagar. Så imorn bli de till att kika lite på kassafunktioner och finslipa de sista, plus att ja tänker organisera lagret, eftersom norrmän inte verkar ha nån struktur på nånting. Sen på torsda är de grand opening och de ska bli så sjukt spännande :)

Ha i alla fall förstört min första grej på jobbet idag. Medans dom andra ha lyckas tappa en vas eller typ en kopp, så lyckas ja spränga en glashylla (Y) Hyllplanen i inredningen är gjorda av glas och jag fick i uppdrag att flytta på ett par såna. Lyckades med kanske tie stycken, men när ja kom till den sista hände de. Måste ha bleve nån spänning i själva glasskivan, för precis när ja skulle lägga den på plats så small de till och hela skiten explodera i händerna på mig. Ja blev överöst av splitter och skärvor, men lyckades klara mig från större skador. Tro mest bara ja fick in lite småflisor i fingrar och armar, men de är som lite svårt att få ut dom så dom få sitta där dom sitt så länge. Ja överlevde i alla fall :)


Ciao

I wish the world could join us

Jag och Lyddis hade en riktigt trevlans kväll igår även fast vi inte gjorde nåt speciellt. Vi trotsade våra penisionärskroppar och va uppe rätt länge, skönt med lite spänning i vardan liksom och få känna sig som en ungdom igen :)

Idag ha de vare strålande fint väder. Så jag och Lyddis tog oss en liten prommi till Joker i Kalbakken. Blev juh inte en superlång runda, men va riktigt skönt att få komma ut och få lite frisk luft. Sen är de juh så himla roligt att va ute när de är fint väder också, jag blir på så sjukt bra humör när ja ser solen skina. Efter vi kommit hem så slog ja en pling till mami och sen ramla Majsor och Denise in genom dörrn. Blev lite panikmatlagning så att Denise skulle hinna få i sig nån mat innan hon skulle med flyget. Men gött blev de, just gotta love tacos !

Ikväll vet ja inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske baka äppelpaj i alla fall ! Sen bli de antagligen Irene Huss, eller kanske Masjävlar, eller kanske båda :) Haha, alltså ja älskar våra interna skämt ! Ibland önska ja att hela världen fick se oss, eller va säger ni brudar ?! ;)


Ciao


No action

Här händer de inte mycke kan ja lova. Denise är juh på besök i helgen, men ha knappt hunne träffa kvinnan känns de som. Ha juh som jobba hela tiden och sen när ja väl är hemma så drar hon och Majsor ut på byn och svirar runt. Så jag och Lyddis ha mest bara tage de lungt ännu en helg, pretty sweet ! Igår bestämde vi oss för att kika på Armagedon, men ni kan juh gissa va som hände ?! Efter max en kvart så låg Lyddis helt däckad i soffan och ja fick sitta och grina helt själv, haha ! Så typiskt att hon inte kan hålla sig vaken alltså, but I love her anyway :)

Ikväll ha vi bara sutte framför varsin och kikat lite olika grejer. Lägenhet, jobb, hemresor och liknande ! Hoppas verkligen att ja ska kunna va ledig så ja an åka hem i påsk, ha sån sjuk hemlängtan nu alltså. Eller hemlängtan å hemlängtan, saknar alla mina godingar där hemma. Vill bara åka hem och umgås och kosa mig med er allihop !

Btw, ha råkat satt mig själv i en rätt knivig sitts ! Vet inte riktigt hur ja ska lösa detta alltså, men nåt litet jävligt knep måste ja juh kunna komma på för att ta mig ur detta. Ååh, ja vill inte ljuga, men en pytteliten liten vit lögn har väl aldrig skadat nån ?!


Ciao

First day at work, check

Woop woop, första dan på nya jobbet avklarad och kan inte mer än säga att de känns sjukt bra. Känns så himla spännande att få vara med att öppna upp en sån här butik från grunden. Ojojoj va förväntansfull ja är alltså, de här kommer bli hur bra som helst och känner att de här kommer passa mig riktigt bra. Trivs också sjukt bra med både Oddrun och Steffani :)

Så idag blev de jobb på Tilbords 9-15 och sen direkt efter de blev de jobb på Chantal 15-20. Morrondagen kommer se i princip likadan ut, förutom att ja börjar 08.30, så de känns bra att ta igen lite förlorade arbetstimmar sen mitt hemmafruliv :)

Idag kommer även Denisé hit, supermegaskoj alltså ! Älskar när vi har besök här i lägenheten, vill ha massa liv och folk runt omkring mig jämt nu för tiden :D


Ciao

And I'm able to breathe again

Min och Lyddis lediga dag har spenderats som våra flesta lediga dagar, soffläge. Med ett litet undantag dock ! Är juh 10kronorsvecka på Ica, så vi va självklart tvungen att dra iväg på en liten shoppingrunda. Blev en massa nödvändigt göttans, eller okej, mina kalaspuffar va kanske inte så nödvändiga, men dom 15 burkar med yoghurt som vi fick med oss hem var de absolut. Kan juh bara säga att 10kronorsveckan kan ha medfört skador på både mig och Lyddis. Satan alltså, konkade hem sex kassar med mat, mestadels yoghurt, och kan inte säga annat än att våra armar dog halvvägs hem. Ingen vidare idé att storhandla när man inte ha bil alltså !

Fick också precis ett samtal från Tilbords, and guess what ?! JOBBET ÄR MITT ! Ååh va glad ja blev när hon ringde alltså. Blev juh lite oväntat strul igår, men nu hade hon fått tänka igenom de och fattat ett beslut. Hon bestämde sig för att lita på mig och ger mig en chans, lovely ! Så nu ska ja tydligen göra en helomvändning från halvtids hemmafru till halvtids interiörexpert (Y) Meget meget spännande gott folk ! Börjar jobba kl. 09.00 på torsda, så de här känns riktigt riktigt bra :)


Ciao

RSS 2.0