Girlpower to the people

Tog de väldigt väldigt chill från 9 - 3 idag, amazing. Sen drog jag in på byn och gick till Pats som jobbade och efter en liten stund kom både Majsor och Lyddis också dit. Hann träffa Akam och Zakaria en sväng också innan vi drog på Subway och käka middag. Sen blev de en sväng på Oslo city och lite, väldigt lite, shopping och sen vidare hem :)

OCH, alltså att jag och mina brudar blev så jävla grymma ! Hade bestämt att vi skulle ha en storstädardag den här veckan och de blev alltså ikväll. Har verkligen grundstädat exakt hela lägenheten, jag har skrubbat en toastol för första gången i mitt liv, och de är så jäkla fint här. Allt skiner strålande vackert och vi är meget nöjda med vår insats. Om nån vill anlita vår lilla städpatrull är de bara att höra av sig ;)

En mindre kul grej är att Pats har börjat packa ner sig i väskor. Hon tänker verkligen flytta ifrån oss på riktigt och de känns så jäkla tråkigt, verkligen. Kattis kommer på fredag och tar med sig Pats hem redan på söndag. Kommer bli så jäkla tomt här ! Vi som har haft så kul sen vi flytta hit, men ja, trivs man inte så finns de inte så mycke att göra åt saken. Kommer i alla fall att sakna dig massor, and I hope you'll visit your old roomies sometime ?!


Ciao

I love doing nothing

Alltså tjejen är slapp när de gäller bloggen, men har som inte haft nån vidare motivation på slutet. Jobbet rullar på som vanligt och de funkar helt okej. Börjat leta lite smått efter nytt jobb, men äckel Majken är juh så jävla konstig så jag vet inte alls va jag ska göra. Hon har tydligen lovet bort mig till Jessheim vecka 25-28, tackar som frågar kärring. Ååh vill bara spy på den kvinnan just nu alltså, men de går nog över !

I lördas blev de utgång, again. Majsor gjorde enchiladas till middag, sen va de bara till att grogga och spela lite spel tills de blev dags att åka in till byn. Mötte upp nån Martin, som Pats känner, och hans kompis på Karl Johan, sen drog vi på Fridays. Grymt ställe och riktigt kul hade vi ! Jag och Majsor drog några turkisk och dansade järnet. Stötte även på Akam, Dj, Murat och Zakaria, så de va riktigt roligt faktiskt :) Söndan spenderades mestadels i soffläge, meget skönt må jag säga,

Måndag blev de jobb på Storo och hade fått mig en ny kollega minnsann. En annan svensk tjej, Rebekka, som egentligen jobbar på Lambertseter, men som tydligen var utlånad till Storo nu ett tag. Grymt trevlig tjej och sjukt härligt att få jobba med en svensk alltså :)

Idag har jag varit ledig, vilket jag kommer vara imorn också. Så grymt jävla skönt de varit alltså ! Har gjort absolut ingenting idag, har enbart kost mig en massa. Epilator, nagellack, köffe, BUS, mahjong, musik, mjukisdress och lite disk är vad dagen har bestått av och snart ska jag slänga på mig en ansiktsmask. Älskar verkligen att absolut inte göra ett skit och bara få vara en liten livsnjutare ibland. Fick sälle av Lyddis runt halv 5 - 5 och då blev de fiskpinnar och mos, sen bjussa hon på en Power King, PUSS goding ;)

Btw,
nån som har ett fint litet förslag på ett jobb som skulle kunna passa mig ? Tack på förhand :)


Ciao

Way to go

Jajemen, ännu en arbetsdag avklarad. Kände idag att ja trivs så nedrans mycke bättre på Linderud alltså. Är nog mest tack vare Nina skulle ja tro, och Line litegrann, och såklart Majken när hon är på bra humör. Tog i alla fall upp idag att jag kommer måsta söka ett till jobb, Majken ogillar som faan ! Men jag är juh så illa tvungen, eftersom jag bara kommer ha lördagar som fast dag, annars behövs jag bara om nån är sjuk eller ska på ferie, men vi få se vad som händer. För tydligen vill Majken ha kvar mig till varje pris som de verkar, vilket på ett sätt är positivt, but I need money biatches ! Har i alla fall rätt mycke jobb fram till första veckan i februari och sen är de bara lördagar ända fram till 9e mars, som tydligen är en onsda ?!

Imorn lämnar Lyddis paradiset här med oss och åker till Mackan i Gnesta. Kommer sakna henne som vanligt, men som tur är kommer hon juh tillbaka på månda :) Nu blir de filmkos med brudsen, love it !


Ciao


Denna är de vi ska se, hoppas på att den är bra bara :)

It's a beautiful beautiful life

Månda och Tisda har varit dom äckligaste dagarna i mitt liv. Har varit på dåligt humör, varit less och haft ett sjukt dåligt liv och en dålig start på veckan. Jag måste sluta va så snäll och rar hela tiden, folk är juh ändå inte de tillbaka, so what's the point ?! Har i alla fall kommit fram till att jag behöver ett nytt/ett till jobb.

Idag är jag dock på mycke bättre humör. Har varit ledig, så började med att kliva upp tidigt. Åkte med Majsor in till byn och gick med henne på Skattekontoret. När hon åkte iväg för att jobba så drog jag in på Oslo city och shoppade lite. Blev bara två par byxor och ett linne, men man får juh inte lyxa till de allt för mycke. Men när jag var färdigshoppad drog jag till Pats och höll henne sällskap ett tag, surrade en massa och testade massa skor. Efter de var de bara till att ta t-banan hem till Lyddis som var i full fart med att laga midda. Hon bjöd på pastaskruvar, köttkaker och brunsås, lovely !

Just nu sitter vi och smider en massa planer, eller de är väl önsetänkande än så länge, men som förhoppningsvis blir verklighet. Kanske redan i oktober ?! ;) Näe, men vi sitter mest och funderar kring framtiden och så, and it's looking good !


Ciao


Värme och sol nu tack !

No joke

Men ååh, bli man nå less eller ! Alltså varför jobbar jag bara med dumhuven ?! Skulle egentligen öppna på Storo idag, vilket jag var helt och hållet inställd på. Klev upp 06.30 för att jag skulle hinna duscha och göra mig klar i tid. Så när klockan är 08.30 och jag och Majsor är påväg till t-banan får jag sms av chefen som frågar om jag har nyckel, vilket hon vet att jag inte har eftersom hon alltid måste lämna in den på Kremmerhuset när jag ska jobba. Så i alla fall tyckte juh hon såklart att de var lättast om vi bytte vakt ! Så kvinnan börjar inte förns 13 idag och måste jobba till 21 (Y) IDIOT ! Även att jag är helt övertygad om att hon ha sutte och planerat de här hela helgen, bara för att hon ska slippa stänga. Hon kan juh fethaja att vi ska byta vakt imorn också, för jag pallar inte två niekvällar på rad, så de så.


Ciao


Baaaaah ..

Picture perfect

Var tydligen inte lika flitig med kameran som jag ville minnas, men blev ett par bilder i alla fall så tänkte att jag skulle slänga in dom. Nåt måste ni juh ha och roa er med ! Ååh då tänker jag främst Anders och Björn när ni står och nördar framför arbetsdatorn ;)


Ciao


Gomidda :D


Blev lite Alias innan grabbarna dök upp :)


Snykka brudar ;)


Glajjorna gick laget runt under kvällen :)


Haha, brudarna satt och prickade in platser på deras osynliga karta ;)


Akam och Pats :)


Majsor, Murat och Lyddis :)


Me och Pats :)


Ooh sexy lady, you drive me crazy ;)


Lyddis lacka ur och då va de minnsann inte kul att heta Zakaria ;o

Party like a rockstar

Alltså de enda jag bad universum om igår var att de inte skulle snö när jag skulle gå hem från jobbet. Men vad tro ni de gör ?! Den där förbannade blötsnön bara vräker ner som aldrig förr (Y) Imorn ska jag önska mig evig vinterkyla och snörusk ! Vem vet, kanske att somarn helt plötsligt dyker upp då ?!

För övrigt blev de en riktigt trevlig kväll. Brudarna låg lite efter i schemat, så för en gångs skull kunde vi fixa oss tillsammans och jag fick hjälpa till med maten. Känns så dumt att dom alltid fixar så jag har maten på bordet när jag kommer hem och jag aldrig kan göra de för dom typ. Men i alla fall så käka vi gomidda och sen blev de bullshot för hela slanten. Spelade lite spel och så, sen kom Akam, Dj, Zakaria och Murat hit. Dom försökte lära oss nån kurdisk dans, men ja tro inte riktigt att ja hängde med, haha ! Men efter lite förferre här så blev de taxi in till byn och Onkel Donald. Drog en turkisk de första vi gjorde, jag och Lyddis fick tvinga i Majsor en för den tråken tänkte minnsann beställa vatten ?! ;o Tjii fick hon och de var bara till att svepa ! Efter nån timmes dansande på stolarna blev de fyllemat på Burger King, sen taxi tillbaka hem hit. Tro Murat och Akam drog runt 5 nån gång och Dj och Zakaria somnade på varsin soffa. Vi hade i alla fall en riktigt kul kväll :)

Idag har vi också haft sjukt kul. Eller Majsor har legat som ett lik i princip hela dan, men vi andra har haft en såndär sjukt rolig bakisdag. Älskar verkligen bakisdagar och mina roomies, vi har så sjukt kul ihop :D

Bilder kommer imorn !


Ciao

Do you ever shut up ?

Fick sällskap till jobbet även idag, så himla mycke trevligare än att gå förbi alla dessa betonghyddor helt själv. Sen har de rullat på helt okej på jobbet. Sjukt lite folk, men Nina tror att alla går och väntar på elräkningen tydligen ?! Ja, norskar är bra konstiga faktiskt. Men när jag hade pause så kom i alla fall Majsor förbi en sväng igen, så vi gick på Donken och käka en chicken wrap, vilket ja har varit sugen på ända sen ja flytta hit, men som dock inte var speciellt värt pengarna. Men nu ha ja juh i alla fall fått testa på de också :)

På jobbet har jag och Nina mest stått och surra exakt hela dan. Helvete va kvinnan är bra på att surra alltså ! Ibland tro ja nästan aldrig att hon ska bli tyst och ja bara står där som ett fån och flinar snällt och lägger in nåt skratt lite då och då. Kom på idag att oftast när hon talar så förstår ja knappt hälften av vad hon sagt, men ja är i alla fall artig och svarar på allt (Y) Sen kom Majsor förbi en sväng till, sen gick hon för att möta upp nån grabb som vi skulle köpa lite booze av, sen kom hon tillbaka en sväng till, sen drog hon igen och lämnade mig till ödet. Men de gick juh som tur va bra de med :)

Väl hemma så stog en tallrik med fiskpinnar och pärmos och väntade, lovely lovely roomates ! Och nu tro jag minnsann att de är dags för lite spel. Meget morsomt med koskvällar :D


Ciao


Money honey

Idag måste ja säga att de har varit en bra dag, faktiskt ! Jobbade 12-20 och dan har gått riktigt jävla segt alltså, men har ändå varit helt okej. Majsor gick med mig till Linderud när jag börja och sen kom hon förbi en sväng när de var dags för min pause, awsome :) Så dan har rullat på helt okej ändå och nu är jag äntligen hemma. Har slängt i mig ett paket nudlar och hunnit kolla över min ekonomi, så nu har jag flyttat runt lite pengar så allt är i sin ordning igen.

När jag kom hem talades de om kurdfest som vi är bjuden till i helgen. Tycker de låter hemskt spännande, så kanske att vi ska ge de ett försök ?! Vi fyra och massa kurder, kan bli väldigt intressant ;) Dessutom måste vi juh på nåt sätt fira att Majsor fått jobb, så de passar juh helt utmärkt faktiskt. Congrats brullan :) Och bra snackat mammi, lite cred ska du ha för att du snackade med Majsors nya chef !


Ciao


Jag och Majsor när vi hade pokerkväll. I brist på marker så drog Lyddis fram sina snusdosor ;)


Lyddis och Majsor i helgen :)


Pats i helgen :)


Jag på jobbet nån dag :)

Pancakes for dinner today

Oj vilken härlig dag de har varit idag ! Skulle juh egentligen vara ledig igår också, men åkte på jobb, så blev bara fri idag denna veckan. Men fick riktigt sova ut imorse, vilket behövdes, sen drog jag och Majsi in på byn för att gå på Skattekontoret. Var juh tvungen att ansöka om ett nytt skattekort, så därför vi skulle dit. När vi kom dit och fick en kölapp så ser vi att de är 194 personer före oss, haha (Y) Men blev typ bara en timmes och efter att de va kirrat så drog vi till Pats och hälsade på. Satt där och surra ett tag innan vi drog vidare för att leta reda på Ica och Donken. Vi gick runt i säkert 1,5 timme, runt runt runt inne på sentralstation för att hitta, men ikke. Sen när vi typ hade gett upp så dyker båda ställena upp rakt framför oss, awsome dude ! Efter vi hade shoppat lite där så blev de t-banan hem !

Hemma hade Lyddis diskat och förberett pannkakassmeten, så de var bara till att sätta igång och steka. Blev superbra pannkakor denna gång, så nu är jag så jävla mätt så jag inte orkar röra mig en meter. Men gött vare :) Sen har jag äntligen tagit tag i min packning och högen på golvet vid min säng, så nu kommer Majsi in i sin garderob igen ;) haha ! Måste sluta vara så jävla lat för jag blir alltid lika less när jag inser att alla mina kläder ligger i en stor jävla hög på golvet, så time to shape up !

Hoppas på filmkos ikväll, de skulle sitta sjukt bra :) Så blir de jobb 12-20 imorn. Måste hitta mitt USB innan dess, för ja palla in Majkens musik längre !


Ciao


En riktig chillardag ha vi haft idag :)

Lets shake some ass

Har märkt att jag har varit sjukt dålig på att uppdatera er om livets förlopp här i Oslo, men ska försöka skärpa till mig. Igår blev de till att fira in vår första helg här tillsammans alla fyra. Så när jag slutade var de bara att pullsa hem genom snöstormen och väl hemma stog maten på bordet och brudarna var snygga och fixade. Så de var bara att slänga i sig lite tacos och fixa sig lite, sen blev de dags för partey ! Testade på en ny lek, pekleken, sjukt kul alltså. Den kommer vi fortsätta med ! Sen när vi började känna oss redo så bar de av in till byn och Lip. Där mötte vi upp Akam och Dj, så de var hemskt trevligt. Var ett grymt ställe dessutom, vi dansade som aldrig förr och hade sjukt kul. Tro typ att vi var dom enda vita människorna där, men lika kul hade vi för de. Majsor fick rädda mig ur en liten incident som jag inte ens märkte av, haha ! Men de var helt klart en värd kväll med mycket skratt, dans, shots och tokigheter :)

Idag har vi bara varit allmänt sega och legat i soffan i princip hela dan. Skönt som faan ! Ska väl snart krypa till kojs, eftersom jag öppnar på Storo imorn, första gången. Men de ska nog gå bra och sen blir jag ledig två dagar, så de ska bli fett skönt :)

Bilder kommer antagligen senare !


Ciao

I hate you

SJ ni är dom sämsta jävla idioterna som finns ! Fattar inte hur ett sånt skitföretag kan överleva när dom inte ens kan göra sitt jobb. De snöar faktiskt varje år om ni hade missat den lilla detaljen i er planering för 2010 !

Men är juh i alla fall tilbaka i Oslo nu efter 2 ½ helt underbara dagar hemma. Fick träffa alla underbara som jag ville träffa, eller Ingrid hade juh åkt in på akuten igen, tråkigt nog, men annars hann jag nog med dom flesta på listan. Sjukt kul att få träffa all igen och att få träffa lilla Nova-Lee som blivit så stor :)

Jag bröt ihop på tåget tillbaka hit, så killen bredvid fick trösta mig. I Gbg tappa jag bort skåpet där jag låste in väskan och på bussen vare en skitsnygg kille som somna mot min axel. Så resan var händelserik vill jag lova ! Men sen när jag kom fram hit så blev jag på bra humör igen. Möttes av mina tre roomies och jag blir alltid ika glad. Ja, så som ni förstår har vi fått tillskott i familjen och Majsor har flyttat in, about time ! Så i helgen ska vi hitta på nåt skoj för att fira att vi alla är tillbaka, de kommer bli grymt :D

Nu ska vi kika på Tomten är far till alla barnen innan vi kryper till kojs !


Ciao

Happy new year

Gott nytt år alla kära vänner. Nu är de nytt år och nya äventyr som väntar :)

En aning sent, men har juh som legat lite lågt på bloggfronten, eftersom jag har varit upptagen med annat. De satans tåget som skulle ta mig till Åre blev 4 timmar sent, me love SJ ! Men fram tog jag mig i alla fall tillslut och jag har haft en grym jävla helg. Fy faan vilket gött nyår jag har haft alltså, inga klagomål där inte ! Sjukt härligt sällskap och massa roligheter :) Eller vi har egentligen inte gjort så jävla mycket, men de har varit en skön helg helt enkelt. Så stort tack till alla som var med :D

Fick hoppa på bussen idag och drog till Frösö flygplats, sen kom bror och Mallan och plockade upp mig där. Sen bar de av hemåt till Natursköna :D Kan inte förklara känslan av att få vara hemma igen, även om de bara är för några dagar. Har kost mig med familjen sen jag kom hem, ätit gott och bara tage de lugnt. Gomormor hade gjort min favorit, smultronparfaite, så en fet jävla blötkyss till henne :) Sen har jag inte hunnit göra så mycke mer, så sjukt sleten efter helgens bravader. Faan va jag kommer njuta av att få sova i min egna säng inatt, de kommer bli gött som faan och jag kommer sova som en gud ! Sen imorn drar jag till stan superdupertidigt för att kirra frippen, sen ska jag dejta Fikan och Anna när jag kommer hem igen :D Woooohooo ! Gryymt som faan :)


Ciao

RSS 2.0