Here we go

Ojoj, ja nu bär de av om ca 30 min!! Gårdagen va tröttsam med massa tågbyten och SJ-strul, men vi tog oss fram till Enköping. Bjöds på gomidda och uppassning av Sofies morfar m. familj. Blev även skjutsade till flygplatsen idag och sen vi blivit avsläppta har allt gått smärtfritt!! Nu är vi bara sjukt taggade att få sätta oss på planet och somna in :)


Ciao


New adventures

Ja men då var det dags igen, ny resa och nya äventyr väntar ! Denna gången bär de av till Staterna, tänkte att det var på tiden. Sällskapet den här gången blir Sofie, vilket känns riktigt kul med tanke på att vi var skitbra vänner i högstadiet, men sedan dess inte riktigt hittat nån tid för att umgås. Så nu kör vi på en 2 månaders roadtrip istället ! Tanken är att vi ska köra från kust till kust, men vi har en ganska öppen resrutt. De enda som är helt spikat är att vi flyger till New York, stannar där i 3 nätter, sen flyger vi vidare till Washington D.C och hämtar ut bilen och sen har vi hembiljetterna från LA.

Känns otroligt spännande och ja har sån sjuk resfeber, men de här blir bra de !! Jag är astaggad :D

Sådär, nu hoppas jag kunna hålla bloggen vid liv i alla fall i 2 månader. Vill juh att ni ska kunna hänga med på vad som händer och vad vi hittar på därborta :)


Ciao


Skaffat mig ny fripp senaste dagarna också, så nu hoppas jag kunna få många amerikaner på fall ;)

RSS 2.0