Är det nu livet börjar ?

Efter att ha varit riktigt nere och bitter, så känns det nu faktiskt som att livet kanske är påväg åt rätt håll. Kanske är det nu jag får ta mig iväg på äventyr och börja leva, på riktigt ! Har i alla fall haft besök av Lyddis och Pats idag och vi har suttit och planerat inför Norge. Vi satt i över 5 timmar och kollade CVn, lägenheter, jobb och tillfälligt boende för nästa vecka. Lyckades hitta ett relativt billigt alternativ till nästa vecka, så den 6e börjar våran roadtrip mot Norge och vi förväntas vara hemma igen den 9e. Detta kommer bli så jäkla grymt ! Ska försöka att inte ha allt för höga förhoppningar, men nu känns det i alla fall som att vi är påväg och nånting säger mig att vi kommer kirra de här galant. Tanken är att vi under vår lilla roadtrip ska hinna dela ut en massa CVn, ansöka om ett skattekort och förhoppningsvis kunna gå på nån lägenhetsvisning. Jag är helt spänd av förväntan samtidigt som allt de här känns skitläskigt. Shit, nu måste jag bli vuxen och börja våga på riktigt, och helt själv. De här blir bra, ja känner de på mig :)

Så imorn ska jag kliva upp tidigt och bjuda mammsen och pappsen på lunch, fyllda paprikor, mums ! Sen ska Lyddis komma hit och vi ska försöka få ihop våra personliga brev, riktigt skryta upp oss själva, haha ;) Sen blir de väl som vanligt Idolkväll med brudarna. Har även hört ryktas om att Majsor kommer på besök, awsome dude !


Ciao





Vi 3 blir de som drar på roadtrip :) Hade hoppats på Majsor också, men de får bli nästa gång !


Checkar ut

Då var ännu en helg över och måste säga att det känns rätt skönt. Gårdagen var helt okej ! Blev förferre hos Kajsi, vilket var sjukt kul, sen bar det av ner till hembygdsgården och SVAR. Tror bestämt att jag hade fått i mig nåra turkiska för mycket, så kvällen slutade rätt tidigt för min del. Men tror egentligen inte bara att de var de som gjorde att jag gick hem tidigt, blev som vanligt rätt less också, så jag kände bara att det var dags att gå hem. OCH, som vanligt så lyckades jag inte ta mig till sängen innan jag somna, haha ! Vaknade upp på badrumsgolvet rätt tidigt imorse och först då bar det av till sängen och sen låg jag där till mitt på dan nån gång. Alltså jag är en riktig sopa, haha ! Bra att mamma och pappa ha börjat bleve van, nu kan dom i alla fall skratta åt sin lilla "trötta" flicka. Stackars stackars lilla mamma och pappa !

För övrigt så checkade jag ut från omvärlden idag. Känns som att jag ha gjort de bra ofta nu på slutet. Vet inte riktigt vad som händer, men känns lite som att jag är nere i nån slags svacka. Alldeles för mycke fritid gör så att tankar och funderingar sätter igång. Hatar att jag alltid måste tänka så mycket på allting, vore juh hemskt skönt om man bara för en liten stund fick stänga av alla tankar och bara vara, men icke. Näe, nu är det dags att ta tag i livet på riktigt, de här funkar inte längre !

Ciao




Ungefär såhär less känner jag mig idag ..

Spotify

Alltså helt seriöst, jag må juh vara den enda människan i hela världen som inte har spotify ! Dum fråga, men hur får man tag på de ? Alla talar juh om de hela tiden och de är juh så himla smidigt, men ack, här har vi en trogen youtube-användare. Om nån har ett tips på hur jag kan få en invite eller om nån har en extra invite får ni jättegärna skicka den ;)




Kommer ihåg känslan så väl, så vill jag känna, så vill jag må.
Ren lycka, ren glädje.
Livet lekte & allt var så lätt, så roligt, så underbart.
Jag var bra, och den känslan kommer jag ihåg ..

Fredag, likamed helg

Jaha, då ha man jobbat och tjänat lite pengar i 2 dagar, sweet. De roligaste på ica är när man har hand om frukten och de är precis de jag haft nu i 2 dagar. Så nu är det fint påfyllt och snyggt i fruktavdelningen ! Idag ha jag även byggt om en hylla på 2 sektioner, askul. Skulle egentligen ha byggt om en med 4 sektioner också, men jäklar vilken rush de blev på ica just idag då när man skulle få göra nåt kul, men sånt som händer. För övrigt börjar jag bli jävligt mätt på de där stället nu, blir som mest bara samma och samma, dag ut och dag in. Nu är jag redo för nåt nytt, nåt spännande :) Btw, på tal om att tjäna lite pengar - Fick juh augustilönen idag och damn vilken chock kvinnan fick alltså ! Fick ut lite över 8000 och jag hade räknat med kanske 3-4000, men lite extraklirr i kassan är aldrig fel, så jag tackar och tar emot. Har juh trots allt jobbat ihop till skiten själv ;)

Efter ja slutat idag var jag så himla trött så när jag kom hem myste jag ner mig i soffan med en stor kopp te och kikade på Idol. Tummen upp för att Olle och Alice gick vidare (Y) Sen har jag mest bara suttit här och grubblat över livet. Jag undrar egentligen hur mycket tid man lägger ner på att tänka på vad man ska och inte ska göra här i livet ?! Kanske vore bättre om man började agera istället och tog tag i livet nån gång, men ack.

Jaja, imorn dagas det för fest har jag hört ?! Är juh lastbilsträff här i lilla Ramsele, så imorn kommer de nog vara mycke folk i rörelse. Ska bli riktigt spännande ! Hade juh egentligen tänkt åka till Sundsvall och parta loss med Majsor, men känner att jag inte pallar att köra dit i detta väder. Får helt enkelt bli en annan gång :)

Ciao

Beautiful life

Idag tog jag, Pats, Lyddis och Sara och drog till Backe för att hälsa på älskade älskade lilla Anna och hennes bebismage. Kan inte förstå att hon snart är mamma, på riktigt ! Va i alla fall jättekul att få träffa henne och se hur fint bebisrummet hade blivit. Vi surrade mest en massa och Anna satt i håret på Pats, så de va trevligt. 

Annars har jag inte gjort så mycket annat idag ! Ansökt om ett Visakort och kikat på Idol med mammsen och pappsen, ja de är väl i princip de. Imorn blir det jobb 08.45-18.00 och de enda positiva med de är att det blir en liten slant. Vet att jag inte borde klaga för jag har i alla fall ett jobb, men jag är så grönjävuslkt less på de här nu. Jag vill bara bort, bort från all skit, bort och skaffa mig ett liv nånstans i världen !


Up to the sky, out of my mind,
it´s a beautiful beautiful life ..
   


En helt vanlig tisdag

Idag har jag inte riktigt varit lika effektiv som igår, men det har varit en rätt lugn och skön dag. Mest suttit med musik hela dan, försökt hitta nåt nytt att lyssna på, men de är faan svårt. Men är i alla fall nöjd att jag denna gång lyckades bättre och fick hem HELA låtar, blev juh som inte så bra förra gången när varenda låt som kom hem tvärt slutade på 1.20. Kanske jag håller på att utveckla min tekniska sida ?!

Annars har dagen inte bjudit på mycket. Var påväg till Sollefteå för att hämta mor och far, men fick vända i Edsele då mor hade stött på Lyddis och blivit erbjuden skjuts hem med dom, så de tackar vi för. Så istället för att åka till Sollefteå så tog jag en långprommis med Pepsi istället, mycket mycket skönt. Hade egentligen inte tänkt gå ut nåt eftersom de har varit så dåligt väder, men när jag såg Fikan springa förbi med Bella så fick jag lite halvpanik och kände att jag bara var tvungen att ta mig ut en sväng jag med, så vi tackar Fikan för att jag har rört på fläsket idag :)

Nu ikväll har jag varit ner till Mimmsor och kikat på Idol med lite folk, trevligt som vanligt !

Måste även tillägga att jag kan ha världens goaste mormor ! Jag hade juh beställt lunch idag, Chili con carne, och det var juh jag som handlade åt henne igår, så jag visste att alla ingredienser fanns. Så när jag kommer dit så ser jag till min förvåning att det är svarta bönor i köttfärsen istället för vita. Så frågade jag bara varför hon inte hade använt dom vita bönorna som jag hade köpt, till svar får jag - "Näe, men du hade juh för faan glömt och köpa bönor, så jag fick juh leta fram nån annan skit ur skafferiet, men bönor som bönor". Jaja, tänkte jag, kanske att jag glömde dom då. Så gick jag till kylskåpet och vad står inte där inne om inte bönorna, så jag ställde fram dom och för att visa att jag minnsann inte hade glömt nåt. Mormors kommentar på den - "Men va ända in i helvete, ja trodde juh att de där var gräddfil". Haha, alltså nog för att hon är förvirrad, men börjar det kanske gå lite över gränsen ?! ;)


Ciao

Älskar effektiva dagar

Har känt mig väldigt effektiv idag och jag älskar sånna dagar. Egentligen har jag väl inte hunnit med att göra så mycket, men för att vara jag så känns det i alla fall bra att jag har gjort nånting. Har i alla fall hunnit med 1 timmes prommis med Lydia, varit upp till stugan och städat medans mormor har grävt upp blommor, varit och handlat åt mormor och fixat naglarna. Haha, det var inte alls speciellt mycket, men dagen är inte slut än. Nu ska jag försöka koka lite kaffe och ställa fram fika tills mor och far kommer hem, sen får vi se vad dagen har att bjuda på.





Måste bara säga att jag älskar Isadoras nya nagellack - Graffiti Nails. Ett helt otroligt nagellack som både är lättanvänt och ger snyggt resultat. Jag har redan införskaffat guld, silver, vitt och rosa baslack och blått och grönt graffiti topplack, nu fattas bara det svarta och lila, sen är jag nöjd :) Just nu är mina naglar målade med rosa underlack och blått topplack, så sjukt snyggt !

Valvaka ..

.. och jag är helt jävla mållös ! Vem faan är så dum att den röstar på SD och ser till så att de får en plats i vår riksdag ?! De här är helt jävla sjukt och jag blir så jävla arg ! Grattis Sverige, jättekul att ni vill ha ett rasistiskt parti med i riksdan (Y) Verkligen skitbra, DUMHUVEN !

Sopa ..

Yepp, de är precis vad man kan kalla mig. Riktigt dålig på att blogga må ja säga, men nu kände ja bara att det var dags för ett försök igen.

Ha juh hunne hänt väldigt mycke sen ja skrev nåt senast kanske ni förstår. En HEL sommar, 2 turkietresor och en födelsedag har hunnits med under tiden. Sommaren och resorna har varit helt grymma, så ja har ingenting att klaga på. Men nu är hösten och kylan här och man börjar redan känna sig sjukt deprimerad.

Tänkte i alla fall att jag ska slänga in några bilder från den sista turkietresan, varsågod och njut :D




Dans på Lambada :D




Vi & bossen ;D




Snygga grabbar, Serhan, Antonio & Hjälmen ;)




Brudarna i poolen :)




Brudarna på baren ;)




Fathi, nya moroten, Marcel & Hjälmen :)




Ali & Mario :)




Lyddis, David & jag :) 




Mimmsor & jag på Istanbul :)




:)




Chachaslide ;D




Veysi luktar såå gott :D




Mycket nöjd tjej, jag & snygg Ali ;D




Starka grabbar :)




Hela gänget ! Tack för en grym resa brudar :) <3


Här är ett litet smakprov från resan, mer än så får ni inte se !


RSS 2.0