Big day tomorrow

Eller de känns som att de blir en sån dag imorn i alla fall. Stora steg ska tas och beslut måste fattas, ja är dödsnervös alltså. Men de värsta som kan hända är att ja åker på stryk av en 50årig satkärring och att ja står helt utan jobb, but no biggie liksom ! Ska i alla fall träffa chefen för Tilbords imorn runt 10 för en andra intervju eller nåt sånt, sen runt 13 ska ja träffa Majken och få spö (Y)

Idag ha ja och Lyddis antagit soffläge exakt hela dan. Sutte och smede framtidsplaner som vanligt, men riktigt riktigt bra denna gång. Fasligt dyra planer, men nåt måste vi juh göra för dom feta pengarna vi tjänar här borta. Skäämt, här tjänas inga feta pengar inte, ja är juh för faan hemmafru, men dyra planer smids ändå. Supertaggad tjej här alltså, ja behöver nåt att se fram emot :)

Snart kommer Majsor hem, duktiga hon som är och jobbar en sönda alltså. Hon tjänar feta pengar ;) Men ja, snart kommer hon i alla fall och så vitt jag vet så betyder de att de snart är dags för träning, awsome dude. Sen bli de väl Wallanderkos enligt tradition hoppas ja. Tro faan ja måste koka lite nudlar efter vi ha träna också, är sjukt hungrig, igen !! Är de lov att äta nudlar såhär sent ?! Hoppas de, för kvinnan är hungrig och hon ha slut på hårdbrö.


Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0