Yatzy and new roomies

Blev juh jobb på Chantal igår, 10-17. Gick riktigt bra och Majken hade fri så de va hur skönt som helst. Vet inte riktigt hur ja ska göra alltså, vill juh ha så mycke jobb som möjligt, men nu känn ja verkligen att de där stället inte är nåt för mig. Känn mig rätt färdig med den butiken helt enkelt !

Efter jobbet blev de i alla fall till att fixa sig för ferre och laga midda. Blev nån slags kycklinggryta med ris, riktigt gott. Sen va de bara till att börja pimpla vin och hemmagjord fisherman. Sen runt åtta kom Emmi och Helene, våra nya roomies, hit och de blev en massa surr, skratt och lite spel. Hade riktigt trevligt och de känns så kul att vi ska flytta ihop :)

Sen va de bara till att bege sig in till byn. Vandrade upp för Karl Johan och kolla på nå gatumusikanter, koseligt koseligt. Sen av nån anledning så vare en estlänning som ville följa med oss på Yatzy. Han dök upp från ingenstans och följde efter oss hela kvällen, men tur va väl de, annars kanske Lyddis inte hade komme in. Han kände tydligen folk i dörrn eller nåt. Men vi hade i alla fall riktigt kul, fram till de att nån jävla äckelsvensk inte ville släppa in mig igen, haha ! Men en meget trevlig kväll i alla fall, tråkigt att Majsor skulle jobba så hon inte kunde följa med bara, men de få bli en annan helg :)

Idag ha kvinnan vare otroligt schleten. Alltså ja som alltid bruka må oförskämt bra ha nog fått känna på min första riktiga bakfylla. Helvete vilken dag de ha vare alltså, legat i soffan och önskat att ja vore död. Men nu efter lite Big One och Cola som Majsor köpt med sig hem så är kvinnan på topp igen ;)


Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0