The grand opening

Jajemen, då ha vi haft premiär för butiken och kan inte säga annat än att de gick supert. Massa folk hela dagen, de bjöds på kaffe och godis och alla kunder var nöjda och glada. Skulle egentligen börja jobba 15.00, men Oddrun ringde lite tidigare och hörde om ja inte kunde komma till 13.30 istället. Så de va bara till att slänga på sig kläderna och springa dit. Men de blev som sagt en mycke lyckad dag och vi är supernöjda, kassan stannade på 43400NOK. Efter stängning fick ja lära resten av gänget hur man räknar kassan och tar oppgjöret, så de kändes kul och efter de blev de till att trösta Oddrun för andra gången den här veckan. I måndas hitta ja hon gråtandes på lagre, då för att hon va så sjukt stressad och arg. Igår börja hon gråta av lycka och hon sa att hon var superförnöjd med sina val av medarbetare och att hon aldrig hade klara de utan oss ! Hon är för söt den där Oddrun :)

Igår var även en stor dag på annat vis. We signed the lease ! Yepp yepp, så Majsor va iväg och mötte upp Emmi och Helene för att gå och skriva på lägenhetskontrakt, så nu är de gjort och den 1a april får vi börja flytta in :D Åh de roligaste är att varken ja, Majsor eller Lyddis ha sett lägenheten ! Bara Huddiksbrudarna som vare och kollat på den, men vi litar på dom. Så de här kommer bli hur grymt som helst, kul och spännande med nya roomies :)

Har även Ante och Lajsan på besök, så koseligt ! Blev så avis igår när Lyddis och Lajsan satt och koste sig i soffan. Ja vill också ha min mami här !


Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0