I asked your wife if you're single

Värme, värme och åter värme. Tennis och härliga strandpromenader. God mat, gott att dricka och massa skratt. Ja, de är precis lika underbart som varje gång man drar utomlands, förutom de faktum att ja håller på dö av tristess. Absolut inget fel på sällskapet eller så, riktigt skönt att få lite tid med älskade lilla mammsen och bara koppla av, men ja behöv lite mer fart och rörelse när ja är iväg faktiskt. Men vi ha de bra tillsammans, faktiskt inte bråkat en endaste gång, de ni ;)

Igårkväll tog vi en taxi in till Albufeira. Såg precis likadant ut som för två år sen, exakt samma servitörer också för den delen. Riktigt kul att vi faktiskt kände igen lite folk ! Men vi hade de riktigt koseligt i alla fall, åt gott, shoppade, strosade och drack nån drink. Fick till och med mammsen till att ta sig en shot, haha ! Hittade även de ja sökt hela resan, Barcelona tröja med mannens namn på. Blev överlycklig när ja äntligen hitta en och sen när ja skulle hitta rätt storlek så fråga gubben, som sålde skiten, hur gammal ungen va som skulle ha tröjan. Han tyckte de va meget kul när ja sa att den va till mig !  

Sista dan imorn, ska nästan bli skönt. Är så fruktansvärt varmt och vet inte riktigt hur mycke mer solning kroppen pallar. Bli till att ligga under parasoll imorn :) Sen saknar ja även mina fruar otroligt mycke, så skumt att inte ha dom med sig när man är van att sitta ihop 24/7. Sen är de juh aldrig nån riktig semester om ja inte ha dom två vid min sida :) Men snart ses vi igen, lovely !


Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0