We go by bus

Jajemen, då va vi färdigflyttade, finally ! Igår bestog dagen av tunga lass och bussvändor fram och tillbaka, så jäkla drygt. Nu i efterhand känns de som att de hade vare en ypperlig idé att hyra en bil och flytta alla grejerna med, men vi tog bussen istället. Kollektivtrafik is the shit ! Tro sammanlagt att vi ha åkt fem vändor var med bussen och vi ha haft med oss lika mycke grejer varje gång, sängar, väskor, torkställ, diskställ, you name it. Men som sagt, nu är vi äntligen på plats i nya lägenheten och ha hunne sove här två nätter och de känns riktigt bra. Fin lägenhet, bra läge, bra roomies och nära till allt !

Idag drog ja och Emmi på byn en sväng. Skulle gå på Skatteöst och adressändra, men de kunde ja tydligen inte ens göra eftersom ja inte är skriven här, men de lär nog gå bra ändå. Sen ha vi vandra runt på stan och kika i butiker och käka glass. Sen drog hon iväg för att skriva arbetsavtal och ja drog hem.

Så nu är hon hemma igen och vi sitter här med varsinn dator och surrar en massa :) Så ska ja snart dra iväg på jobb och göra lite nytta !


Ciao


En islatte ska ja lätt köpa när ja kommer bort på Linderud :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0