Life's beautiful with friends like you

Helt sjukt underbar helg ! Som ja ha njøte av att ha Fikan och Kajsa hær hos oss, så jækla roligt att træffas och bara kunna ha roligt tillsammans och njuta av livet. Livet ær så hærligt nær man ha så sjukt underbara vænner :)

Fredan blev de tacoskos och massa skitsnack. Så hærligt med massa skvaller hemifrån nær de va så længesen man va hemma nu. Sen på lørdan blev de massa kos på verandan. Helt fantastiskt væder, så vi satt ute i och schtekte hela eftermiddan. Spelade några partier Skipbo, pimplade vin och åt årets førsta grillade, lovely ! Blev en riktig lyxlørdag med bæsta tænkbara sællskapet nånsin. Lite senare drog vi in på byn før att dansa arslet av oss, tyværr så hamna vi på værldens kanske sæmsta utestælle nånsin, Opera Bar. Kryllade av småæckel brats och fjortisbrudar, så de blev en tidig kvæll før oss, men lika bra va de. Søndan blev de mest bara soffhæng och imorse så sa brudarna farvæl ;( Tack før en helt g-rym helg brudar, love you <

Idag blev de till att packa en massa på førmiddan, så nu ær ja på jobb fram till klockan 8 och efter de drar vi ivæg med ænnu ett flyttlass. Ska sova førsta kvællen i nya lægenheten inatt, så blir till att ta med så mycke vi bara kan ikvæll, sen tar ja och Majsor resten imorn under dan och på kvællen blir de storstædning. Kænns som att vi har en del vi måste hinna med under veckan, men som tur ær ska vi juh inte va ute førns på freda, så vi ska nog hinna med allt :) 


Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0