Hard rock

Oj, dålig update från min sida ! Men i fredas efter jobbet drog vi i alla fall in till byn och kikade på vår nya lägenhet för första gången. Sjukt fin och ja längta så mycke tills vi flyttar in ! Brudarna ha redan hunne flytta dit, men eftersom vi få besök i helgen, så väntar vi tills början på nästa vecka. Efter vi hade kika på den så drog vi på sentralen och plockade upp Mackan, sen vidare hem för lite soffhäng :)

Lördan startade med jobb för både mig och Majsor, sen va de bara att svira om till lite festligare kläder. Körde en tvåmans förferre i köket, sen drog vi in på byn och mötte upp Dj, Akam, Murat och nåra av deras kompisar. Blev discobowling med grabbarna, sjukt kul. Sen drog ja och Majs vidare på Hard Rock. Kan nog säga att de lätt är bästa stället ja vare på hittills, hade en sjukt kul kväll (Y)

Söndan va man rätt seg, eller ja, Majs drog iväg på jobb, Lyddis hade fett med överskottsenergi och ja va seg. Slutade i alla fall med att Lyddis fick mig till att börja flyttpacka. Så vi lyckas slänga massa skit och sen ha vi packa nästan alla kläder, allt förutom de vi ska tänkas använda i veckan. Känns rätt skönt att ha de gjort, för nästa vecka kommer nog bli lite stressig. Men ska förhoppningsvis börja flytta över grejerna imorn, packa in oss i de nya garderoberna och så, meget spännande !


Ciao


The Ark :D


Jeppson, en riktig läckerbit alltså ;)


Ola Salo, damn vilken karl ;o

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0