Rise and shine people

Tog lite sovmorron idag, inte alls speciellt skönt. Tro ja måste börja käka vitaminer eller nåt, för kvinnan är helt utslagen oavsett vilken tid hon vakna. Ligg fortfarande kvar i sängen dessutom, de måste de bli ändring på minnsann.

Igår va brudarna iväg på IKEA och kirrade massa bra grejer till lägenheten. Så Majsor satt och skruva ihop nå hyllor när ja kom hem, sen fick ja hjälpa hon med pallen Bekväm. Shit vilken dryg pall alltså, segt och skruva, plus att vi skruva fast en hel sida fel, så de va bara till att börja om. Men de gjorde inte så mycke för igår fick vi igång tvn, så vi kunde kika på Paradise :D

Idag drog Lyddis iväg svintidigt, hade tidig vakt, och nu få vi inte se henne på superlänge. Hon dra direkt från jobbet till tåget idag och ska hem till Natursköna. Ååh va kul hon kommer ha hemma alltså ! Men som tur är få ja också åka hem snart, känns meget skönt. Men som förra gången så åker ja och Lyddis om varann, ja kommer hem den 24e och hon åk tillaka hit den 25e. Fast vi bo juh i och försig tillsammans, så ja få juh träffa hon bra mycke mer än dom flesta ;)

Dags för frulle !


Ciao


Kommentarer
Postat av: Anonym

tufft att klara en och en halv vecka utan dig babe <3

2011-04-14 @ 10:55:20
URL: http://libbiya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0