Snorkeltur

En mysig bar dar vi kikade pa eldshowen.

Peach-buckets, vara sma sandslottshinkdrinkar. Saa goda !

Vart standardstalle for frukost.

Annie och Bell.

Pats och jag.

Bell och Pats hitta en gunga nar vi skulle kika pa eldshowen.

Va ska man saga, vi njuter till max pa de har stallet. Blev ingen snorkeltur igar, vi va sa himla trotta. Lag pa stranden istallet och efter middan sa gick vi hem och somnade direkt, men de va en himla skon dag anda.
Imorse sa vi hej da till vara skona grannar, sen begav vi oss ut pa spaning efter en taxibat. Hittade en som tog oss runt hela on och stannade pa olika stallen sa att vi fick hoppa i och snorkla. Sa jakla haftigt, vi simmade me hajar, svardfiskar och typ akvariefiskar, underbart. Pa stallet dar vi simmade me hajarna trodde ja nastan att Pats skulle dranka oss allihop. Hon fick som lite smatt panik och fick for sig att ja, Bell och Annie va flytdynor eller nat, men de va himla kul.
De ar helt sjukt att vara har alltsa, vi har ingen koll pa varken dag, datum eller tid, vi bara chillar och flyter me. Vet inte direkt va vi har for planer framover, men kommer nog stanna har pa Ko Tao i ungefar en vecka till, sen drar vi vidare mot Ko Pangan och Full moon party som ar den 30e. Allt som allt ska vi iallafall vara i Thailand i en manad, sen ska vi till Malaysia och sen far vi ser hur det blir. Antagligen Kambodja efter Malaysia och sen avslutar vi me Thailand igen. Hoppas bara att vi kommer igang och gor lite saker snart, fram till nu ha vi mest bara glassat runt pa stranden, men de kommer val.

Vi ha forresten en egen hund har, vi ger den lite mat och vatten och i utbyte sa vaktar den var bungalow. Fast sag idag att han hade fatt en fasting pa ogat, sa vet inte riktigt om man vagar gosa nat mer me den. Fick aven nya grannar for ca 15 min sen. Ett gang svenska grabbar! Fa se om vi ska forsoka va lite sociala me dom sen, haha ! Fast hittills ha vi latsats att vi ar britter, kan juh alltid hoppas att dom gick pa de.

Hoppas ni har de bra, ja tanker pa kylan hemma nar ja sitter har i varmen, usch va ja ar glad att de ar ja som ar har och inte ni, haha !

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh, det låter helt underbart :) Jag har också varit till Thailand x antal gånger, så jag förstår verkligen vad ni menar när ni skriver att det är helt underbart osv. Jag har en liten nyfiken fråga dock; Har ni varit på den lilla ön Koh Samui? Det är en jättemysig ö. Fast det är ingen party ö som Koh Pangan, men det finns jättebra mat och shopping där. Iaf de gångerna jag varit dit :)

Tänkte bara ifall ni ville veta.

Ha det så bra :D och förresten så gillar jag eran blogg!

2010-01-22 @ 11:52:35
URL: http://crazysandrue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0