Ko Tao

Herregud, vi har hamnat i paradiset. Thailand e absolut inte som jag hade tankt mig, de e verkligen hur fint som helst. Alla dom dar bilderna man ser i resekataloger, de e Thailand. Klarblatt vatten, palmdjungel och sjukt harliga manniskor.

Hur som helst, vi kom juh fram till Bangkok i mandas och insag ganska snabbt att vi suger pa att planera. Vi bokade och betalade for 3 natter dar, men vi stannade i 1. Kom pa att de nog e smartast att ta de pa hemresan sa man kan shoppa massa. Men vi hann iaf me fiskmassage och en bodyscrub. Haha, bodyscruben var de mest roliga ja nansin varit me om, som vi skratta. Dar lag vi helt nakna uppradade pa ett par madrasser och 3 thaikvinnor skrubbade oss rena. De va en liten parantes bara. Iaf sa vi tog nattbussen till Chumporn och darifran tog vi oss med bat ut till Ko Tao, underbart stalle. Tankte att vi ska stanna pa den har on i ungefar en vecka, sen bli de Ko Pangan och Full moon party, de kommer bli hur kul som helst.

Igar va forsta dagen pa stranden, kan juh bara saga att ja och Pats ser ut som kraftor efter de, roda och ratt branda. Men inte do vi for de heller, de e juh sa skont me solen och havet. Kunde inte sluta tanka pa Turkeybrudarna nar ja blev tagen av vagen, de skulle ni ha sett brudar, ja va helt chanslos. 

Igar va iaf en valdigt handelserik kvall och vi traffade massa skona manniskor. Vi somnade iaf efter stranden och vaknade upp runt halv 8 och da blev de forst middag, sen satt vi oss i varsin sackosack och kollade pa lite eldshower pa stranden. Sen bar de av till nan strandbar dar de va hur mycke folk som helst. Vi forsokte socialisera oss lite, tro de gick bra. Vi traffade iaf lite norskar, danskar och svenskar som verkade gilla oss. Sjuk kvall blev de i vilket fall, mkt skratt och lite grat, precis som de ska va. Vi drack drinkar ur sma sandslottshinkar och madde gott som faan. Att vi knappt hitta vagen hem gjorde ingenting for vi hade bra sallskap som hjalpte oss, haha ! Val hemma stotte vi pa var sjukt skona granne, Benny. Lydia, du skulle alska han, oj sa du skulle skratta. Satt iaf uppe ratt sent och snackade me han om mobler, inte riktigt mitt samtalsamne, men de va hemskt trevligt.

Idag mar man som man fortjanar iaf, trott och sliten, men va tusan gor de, vi e juh i Thailand. Tro de bli en snorklingstur idag iaf, om vi nu kan hitta en taxibat som kan ta oss bort till Mango Bay.

Bilder ska ja forsoka lagga upp senare, men fatta inte riktigt hur man gor, sa de kanske kommer ikvall eller imorn. Beror pa vem som jobbar pa de har bygget nar ja kommer hit nasta gang, tank da inte fraga han som jobba just nu. Jaja, nu ar de dags for stranden och snorkling !

 

En liten parantes - hittills ar ja mest skotsam och far ta hand om bungalownycklar och dyl. Bell tappade bort biljetterna pa Arlanda, Patricia glomde sin planbok pa Arlanda och Annie glomde de hon hade shoppat pa ett spa i Bangkok. Darfor ar jag mest palitlig hittils, kanns himla bra. (Allt ordna sig, planboken och pasarna ar aterfunna)


Kommentarer
Postat av: Brorsan

Det låter himla kul iaf. :)

2010-01-21 @ 07:37:50
Postat av: lydia

ÅHH VA HÄRLIGT DET LÅTER!! :D fifan hade vela sett då du vart tagen av vågen, det är de bästa alltså! haha. Åh jag vill träffa den där Benny, hälsa från mej! hahah. Sköt om er! <3 såg du ja uppdaterat bloggen för din skull btw ;) PUSS

2010-01-21 @ 16:00:12
URL: http://libbiya.blogg.se/
Postat av: erika

underbart allt låter emma, njut för oss också, skulle med vilja se dig när du blir tagen av vågen, haha .. pusspuss <3

2010-01-21 @ 16:19:09
URL: http://erikaajonsson.blogg.se/
Postat av: mimmi

nu är så himla lyckliga alltså! jag vill vara med er xD se till att alltid ha kul, och skänk en tanke åt mig ibland emma ^^ PUSS <3

2010-01-21 @ 20:06:33
Postat av: Sofia Karlsson

Hej Emma,



Vad härligt ni ser ut att ha det. jag får härliga minnen från när jag själv backpackade runt i sydostasien i tre månader. Koh Tao var min aboluta favorit. Jag skulle betala hur mycket som helst för att få komma till Thailand nu men jag får nog vänta tills nästa jul/nyår.



Ha det bra och ta det försiktigt på Fullmoon partyt, mkt konstiga människor där!

2010-01-23 @ 15:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0