Nytt umgange

Idag pa stranden stotte vi ihop med 3 svenska killar, mycket roligt. Vi lag i vattnet och pratade i fler timmar tro ja, sen bestamde vi att vi skulle dra ut tillsammans pa kvallen. Vi gick ut pa den dar svenska restaurangen igen for att tacka han som hjalpte oss och sedan motte vi upp grabbarna pa Lotus. Det blev ett jakla drag kan ja lova och vi hade himla kul. Satt och drack Persika/Annanas-buckets och snackade massa skit. Smed lite planer om vi kanske ska gora sallskap med dom over till Koh Pangan, men vi far se hur det blir. Just nu verkar alla planer spricka och vi vill at olika hall, sa ar mycket mojligt att Bell och Annie overger oss, inte coolt ! Men vi far se hur det blir och om vi blir pa battre humor. Kvallen slutade iaf med ett nattdopp, sen gick vi at olika hall.

Dagen har inte bjudit pa mycket hittils, ratt daligt vader idag. Lagom varme, men mulet och lite sma regnigt. Men vi far se vad resten av dagen har att bjuda pa, vi ar valdigt sugna pa att se The Queens Cabaret igen, men man vet aldrig. Planerna andras fort pa det har stallet!



Jag, Robin, Frank och Robin :)

Frank, ja, Robin, Pats och Robin :) Hemskt trevligt gang !


Kommentarer
Postat av: acj

haha va ni verkar ha roligt alltså! :o

och btw snäll du va med hunden, tummen upp :D

pussspusss ha det så bra <3

2010-01-25 @ 16:57:13
Postat av: lydia

Helt underbart låter det. Fifan är så less på skolan och allt nu, längtar så tills VI ska åka iväg sen! Take care saknar dig <3

2010-01-25 @ 17:36:07
URL: http://libbiya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0