Totally off

Ja här va de inte mycke skrevet den senaste tiden, men helt ärligt så ha ja varken haft tid eller ork. Ha hänt så sjukt mycke nu dom två senaste veckorna. Förra veckan hängde vi på Tors typ varje kväll, på fredan blev de middag hemma hos Toni, lördan va de Yatzi. Passade på att tappa bort min telefon då på lördan, så nu ha ja nytt norskt nummer. Om de är nån som behöv de så är de bara att höra av sig :)

Måndas va de partey för att fira in den 17 mai. Tisdan, alltså 17e, drog vi ut på byn och spanade på allt folk och vinkade till kungafamiljen, jees va sjukt mycke folk de va ute på byn alltså. Helt sinnes ! Men de va sjukt kul att få uppleva 17e mai här, de rekomenderas :) På kvällen hamnade vi på Tors med ett stort jävla sällskap och sen avslutades kvällen hemma hos Toni. Ha för mig att onsdan va rätt lugn och igår blev de tvättning för mig och Lyddis, sen drog vi ner på byn och hade möte när Majsor sluta.

Tro ja ha fått med allt nu faktiskt, hektiskt liv man lever ! Har för övrigt även bokat en resa tillsmmans med mami, så den 12e juni drar vi till Albufeira. Ska bli så jäkla underbart skönt alltså och bara ja och älskade mami, de kan vi behöva båda två :) Har dock nåra små uppgifter att lösa innan dess, hur vet ja inte riktigt än, men de måste gå i alla fall, finns inga andra alternativ. Fy faan, tiden går alldeles för fort nu för tiden !


Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0