I need to be a little crazy

Ååh, nu va de ett tag sen igen och egentligen ha de inte hänt speciellt mycke sen sist, men ändå ha de hänt så mycke. Haft sjukt kul med fruarna sen ja kom tillbaka till Oslo i alla fall. Börjat med söndasmöten på Egon, me like ! Sen ha vi som bara gjort mer grejer känns de som, men bli väl lätt så när vi bo inne på byn och sommarvärmen är här.

Helgen bestog i alla fall av lite jobb, sen blev de typ inflyttningsfest på lördan, meget kul ! Kom lite folk hit så de va riktigt trevligt, sen drog vi ner på Yatzi som vanligt. Slapp betala inträde, så dom pengarna la ja och Lyddis ut på shots istället. Damn, ja och Lyddis gick all in i lördas alltså, men ändå kände vi oss ovanligt städade (Y) En av lärarna från Bartenderskolan jobbade i baren, så ja och Lyddis sa att han skulle showa lite, kan ha vare bland de roligaste ja sett. Han börja kasta runt grejer och allt bara flög ifrån han, lyckades inte fånga en enda grej tro ja, sen lacka han ur på Lyddis, haha ! Men senare va han rätt duktig faktiskt, så lite cred till han. Drog en shot precis innan stängning för vi skulle juh på efterfest vi, men blev istället bjudna på mat och sen fick vi skjuts ända fram till dörrn ;) Tro vi låg i sängen runt 6 nån gång, klev upp runt 1 på söndan, gick och käka, sen somna vi om till klockan halv 7 (Y)

När vi väl hade tage oss ur sängen bar de av ner på Karl Johan och Egon. Satt och surra en massa och fick senare lite sällskap, sen drog vi oss vidare mot Tors Hammer för en kopp te och sen hem och direkt ner i sängen. Blev så jäkla full i skratt över oss tre igår alltså, snacka om att vi känn oss sjukt bekväm i varandras sällskap. Alla tre trängs inne på toan, en står i duschen, en sitt på toa och en borsta tänderna, haha ! Älskar att ja komme mina brudar så nära sen vi flytta ihop :)


Ciao

Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAH vilket fantastiskt inlägg! måste ha möte idag också, händer crazy stuffs även en måndag!!!!

2011-05-09 @ 20:12:12
URL: http://libbiya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0