What the hell happened ?!

OMG, vi spårar ur and I love it ! Motgångar och medgångar, men ja och brudarna backar upp varandra och lämnar härmed penisionärslivet bakom oss. Sommaren är här och livet kunde inte kännas mycke bättre, nu när vi väl börjat skaffa oss ett liv. Att flytta in till byn kanske va de bästa som kunde hända oss, nu är vi friare än nånsin och hittar på en massa kul, love it !

Blev jobb nån timme igårkväll, sen skulle ja möta upp Lyddis på stan, slutade med att vi hamnade på Tors Hammer tillsammans med Majsor, Mr. G och Toni. Blev några tisdasöl och massa skratt. Ni hör juh själva, öl på en tisda ?! Vi som gått runt och klagat på att alla andra dricker oavsett veckodag, men de fick vi minnsann äta upp. Vi hade i alla fall riktigt kul !

Inför helgen vankas de partey igen, ryktas om att vi ska gå på strippklubb ?! Haha, de kommer bli helt galet kul. Plus att vi kanske skulle bli bjudna på mat på freda också, de tackar vi absolut inte nej till. Sen nästa vecka är de dags för 17e Mai, känn på mig redan nu att de kommer spåra, men man lever bara en gång ;) Plus att de här antagligen blir enda gången i mitt liv som ja kommer fira Norges nationaldag, så man måste juh passa på !


Ciao


Majsor och ja piffade till lägenheten med lite stöldgods ;)


Me love my chicas <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0