Washington DC

Faan vilket oflyt vi hade i början på gårdagen, vi gjorde en Cuba. Hade inte kollat ordentligt på flygbiljetterna, så vi var påväg till helt fel flygplats när vi egentligen skulle till den flygplatsen som låg på andra sidan stan. Blev en jävla massa onödig stress där på morgonkvisten, men vi hann fram i god tid, speciellt när flyget hade blivit försenat. Så tur i oturen kan man väl säga !! Sen medans vi satt där på flygplatsen och pustade ut så kom självaste Mike Tyson och går förbi oss. Tog ett tag för Sofie att övertala mig till att springa ikapp han och ta en bild tillsammans, men hon lyckades tillslut.

Väl framme i Washington var de bara att sticka till biluthyrningen och hämta ut bilen. Gick som smort de och vi fick tag på en bra bil :) Så vi styrde vidare in mot stan, men utan GPS kan ja säga att de inte var de lättaste precis. Hittade dock ett Walmart efter ett tag och fick oss en väldigt hjälpsam GPS. Med rätt vägbeskrivning körde vi vidare, tillbaka till samma håll vi kom ifrån, och fastnade mitt i Washingtons rusningstrafik (Y) 

Men tillslut så tog vi oss fram till Raketforskaren och släppte in oss själv i hans lägenhet. Kändes skönt att få landa lite innan vi skulle träffa våran nye vän. Men alltså gud vilken skön kille, supersocial och lättsam på alla sätt och vis. Allt de nervösa bara gled av när han och hans kompis kom hem och presenterade sig !!

Trots att vi var sjukt trötta efter en riktig skitdag så lyckades grabbarna dra med oss på festligheter. Hamnade på en supertrevlig hemmafest med, i princip, bara ambassadmänniskor. Men vi hade en sjukt kul kväll och träffade många trevliga människor :)

Idag drog våran Raketforskare iväg tidigt för att jobba och sedan flög han vidare till Californien för lite semester, med oss lämnade han sin hemnyckel. Så vi började dagen med att ta lite sovmorron, sen mötte vi upp 2 av Raketforskarens vänner och käkade lunch, sen visade en av dom oss runt hela dan. Herregud vad Washington har mycket att bjuda på. Massa viktiga, superfina, byggnader överallt !! William som visade oss runt jobbade med rundturer så han hade passerkort så att vi fick gå runt ganska fritt i alla byggnaderna. Fick testa på att gå runt i de underjordiska tunnlarna som sammanbinder alla hus, kändes som att sånt bara finns på film. 

Hur som helst så har vi haft en sjukt bra dag där vi fått se all vi velat se, plus mer. Men även här har de blivit mycket gående och idag i stekande värme, så ikväll har vi legat däckade i soffan och bara tagit igen oss :) 

Imorn styr vi vidare mot okänd destination. Tanken är att vi ska börja köra mot Atlanta, men kommer förmodligen att stanna nånstans efter vägen. Ingen aning om vad som finns där emellan, men de lär visa sig imorn !!


Ciao
 

Mr Raketforskare















The Capitol Building :)


Outside the Whitehouse ;)










Kommentarer
Postat av: maja

sjukt fin i håret snullan :)
men jag saknar bilden på mike tyson? den måste vi ju få seeee!

Svar: tack gumman :)laddat upp den nu ;)
Ems

2012-09-02 @ 21:12:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0