St Augustine

Lämnade juh som sagt Savannah i all hast och stannade i St Augustine, Florida, för att ta igen oss lite och tur var väl de !! Vi hade ingen aning om vart vi stannade, tänkte mest att vi skulle få oss lite vila innan det var dags att köra vidare, men de visade sig att St Augustine var ett högt rekomenderat ställe. Vi förstår varför !! 

Världens mysigaste lilla stad där man fick en såndär hemtrevlig känsla. Små kullerstensgator och små pittoreska hus med gamla skyltar, godisfabriker och vintagebutiker :)

Egentligen fanns det väl inte så himla mycket att göra där, eller jo, men inget som intresserade oss egentligen. Så vi besökte ett gammalt fort, Castillo de san Marcos, och sen vandrade vi helt enkelt bara runt i denna mysiga lilla stad och bara njöt av värme och godsaker. Passade även på att få bilen servad, så nu ska vi inte ha nåt att oroa oss över !!

Vi kom iväg från St Augustine nån gång på eftermiddan, sen styrde vi skeppet vidare söderut i Florida. Känner inte att vi har nån brådska direkt, så vi svängade in i Daytona Beach och tog oss en liten rundtur med bilen och en liten strandprommis innan vi styrde vidare. Tänkte att vi ändå inte skulle orka köra hela vägen idag, så nu har vi tagit in på Motel 6 Cocoa och styr vidare mot Miami imorn :)


Ciao



Miniatyr av Castillo de la Marcos.




Här ska dom till att avfyra en kanon :)




Världens kanske godaste peanutbutter/chocolate-fudge ;o


USAs äldsta trähus skola.










Ännu ett litet knep när man inte har tillgång till kylskåp - fyll ishinken på motellet, placera mjölken i hinken och placera hinken ovanpå ACn som du kör på högsta kyla (Y)


Dagen avslutas med en riktigt lyxig midda !


Inte alls ett problem att, samtidigt som man ligger i sängen, äta flingor ur paketet och ha mjölk i ett glas på sidan om ;)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0