Savannah

Savannah har vi hittat, vår hittills, obehagligaste "host". En fet rikemansunge i typ 25-30 års åldern som hette Blaine och var en riktigt Mr Knowitall. Han jobbade som designer, var tydligen en rätt duktig sådan då han hade designat klockor åt både Armani och Fossil. Men hur som helst så var han en riktig skummis alltså !!

Han bodde superfint och var supertrevlig när vi kom fram. Han hade en superfin taklös Ford Mustang som han gärna ville imponera med, men inte alls visste hur man skulle köra. Men han tog oss i alla fall på rundtur i detta vrålåk, på några timmar hade vi hunnit med att se hela Savannah och vackra Tybee Island. 

Sen på kvällskvisten så tog han med oss till en hemlig nattklubb/pub, hur coolt som helst !! Klubben var undangömd i en liten bakgränd och för att få komma in var man tvungen att vara medlem och ha en liten nyckel som man kunde visa upp för vakten. Klubben i sig var som en sån som man ser i gamla filmer, typ Casablanca style, med en tjej i glittrande paljettklänning som stog och sjöng gamla låtar bakom en såndär riktigt gammal mikrofon. Men det var efter vi varit där som det gick utför !!

Jag hade redan fått dåliga vibbar av Blaine, men blev bara värre när vi kom hem och då blev även Sofie lite halvskraj. Kan inte riktigt förklara vad som var fel på han, men vi kände oss inte helt hundra i hans sällskap, så vi drog från Savannah en dag tidigare än planerat. But don't worry, vi tackade artigt för oss och drog en liten vit lögn om varför vi plötsligt var tvungna att åka :)

Men det positiva var att Savannah var så vackert så man nästan ville gråta. En riktig historisk stad med en massa stora gamla hus. Helt sjuk arkitektur alltså !! OCH, Tybee Island som ligger strax utanför är också helt fantastiskt. Som en liten karibisk surfstad. Kändes som en blandning av Boccas och Venice Beach :)

Savannah är verkligen en stad jag vill åka tillbaka till, typ skaffa mig ett litet beach house där när jag är gammal och pensionerad !!


Ciao



Kvinnan ville ha lite snacks till bilen ;)


Födelsedagen inleddes med lite sött från en lokal godisfabrik :)










Sofie överraskade mig med efterrätt när vi satt och åt lunch. Fick även ett superfint armband i födelsedagspresent :D


Utanför en gammal bio som är med i massa filmer, bl.a. Forest Gump :)






Kommentarer
Postat av: Pappa jonne

Pungspark, har ni tränat på det.

2012-09-08 @ 21:13:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0