New York

Vilken fantastisk stad är nog ett bra sätt att starta detta inlägg. I love New York !! 

Resan hit gick riktigt bra, men var fruktansvärt dryg. När vi kom fram på flygplatsen i Newark var vi tvungna att fråga om de fanns nån buss eller nåt som gick till vårat hotell. Till svar fick vi - Vi brukar inte skicka våra resenärer till de området ! Förutom de svaret så fick vi såklart även hjälp, men dom va väldigt noga med att påpeka att vi inte skulle till nåt bra område och att vi skulle undvika att ta promenader, men så går det när man är dumsnål !! Men ni behöver inte va oroliga, vi ha klarat oss bra, tagit bussen till och från tågstationen både på morron och kväll :)

New York som stad är helt otrolig och vi kan lätt konstatera att 2 dagar är allt för kort tid i en sån fantastisk stad. Vi ha värk ända nerifrån tåspetsarna upp till nacken på grund av att vi gått som nå idioter för att hinna se allt vi har velat se. Men känns som vi hunnit med allt som vi hade planerat i alla fall, gått längs 5th avenue, strosat runt i Central Park, tagit färjan över till Staten Island för att få se Frihetsgudinnan, varit förbi World Trade Centre, irrat runt på Times Square och en massa massa mer. 

Idag avslutade vi dagen med att gå på spa. Kändes riktigt välbehövligt efter dessa 2 dagar av springande hit och dit !! De roliga var att vi gick dit för att göra oss lite fina, men kan juh säga att Emma 21 år kom ut och såg ut som en 40åring, efter att ha blivit "ompysslad" av en spansk japan vid namn Alex som absolut tyckte att jag skulle ha kort hår. Kan i och försig säga att han har orsakat ottaliga skrattanfall här på kvällskvisten :)

För övrigt har Sofie blivit ett med sin nya kjol som hon köpte igår. ALLT kretsar kring kjolen !! Imorse så var inte en stor kaffe speciellt bra för kjolen, under spabesöket så var det en stol som inte var bra för kjolen, sen var middan inte speciellt bra för kjolen heller, men nåt som däremot var bättre för kjolen var stolarna i väntsalen på Penn Station. Jag har vikit mig av skratt hela dagen !!

Imorn drar vi vidare mot Washington D.C och hämtar ut bilen. Vet inte riktigt hur länge vi stannar där, men det får tiden utvisa. Första natten ska vi i alla fall bo hos en raketforskare som jobbar på NASA, är sjukt spänd på hur de kommer gå, men vi håller tummarna och gnubbar lycko-Buddahn ;)


Ciao





























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0