Gaffney

Dagen började med att vi packade ihop oss och lämnade lägenheten för att vandra till parkeringshuset där vi parkerat bilen. Kommer fram till parkeringshuset och ser att alla ingångar är fördragna med galler. Paniken som rusar genom kroppen då vi inser att vi inte får ut bilen idag och att vi har låst in nyckeln i våran gratislägenhet. Paniken höll i sig i cirka 5 sekunder, för sen kom en gubbe och sa att vi bara behövde gå lite längre bort på gatan för att få ut bilen, sköööönt !!  Vi fick ut bilen precis som vi hade lämnat den, jäkla tur eftersom vi helt enkelt valde att lita på parkeringsvakten som sa att vi skulle lämna nyckeln i i bilen och fönstret nere när vi lämnade in den i fredas ;)

Vi knappade in Atlanta som destination och styrde iväg. Körde helt fel till att börja med, men vi insåg de ganska snabbt som tur va. Sen ha vi helt enkelt bara kört, kört och kört idag, men helt ärligt så har det inte gått framåt. Ända sen vi kom på rätt väg har GPSen stått på - 8 timmar kvar till vald destination. Konstigt va hemskt sakta det går att köra här, trots att vi kört på motorväg exakt hela dagen och bara gjort 2 stopp.

Men just nu befinner vi oss i Gaffney, South Carolina, en liten liten byhåla mitt ute i ingenstans. Vi har fortfarande 3 timmar kvar till Atlanta, men vi valde att stanna här och har precis tagit in på ett Super 8 motell. Egentligen kände vi oss ganska pigga och hade nog kunnat fortsätta resten av vägen idag, men eftersom vi tagit fel på dag hela dan, så hade vi planerat helt fel, vilket vi inte kom på förns nu. Men vi överlever nog det lilla misstaget, nu får vi åtminstone vila ut och duscha av oss lite innan morgondagen som vi börjar med 3 timmars bilresa och sedan börjar utforska Atlanta.

Vi har redan fixat en soffa att sova på i Atlanta imorgon, så de känns bra att ha de klart och att slippa betala boende. Sen vet jag inte alls riktigt vad staden har att bjuda på, men Sofie tänker i alla fall dra med mig på en guidad tur till flera av inspelningsplatserna till The Vampire Diaries. Kommer säkert bli kul, även fast jag inte följer serien själv :)


Ciao


Vi och Mike Tyson ;) (dålig bild, men idioten som hjälpte oss knäppa den kunde liksom inte kläcka ur sig de)











Gäller att vara kreativ när man är på resande fot - våran jelly måste stå i kylskåp, men eftersom vi inte hyrde en bil med kylskåp så får vi ta det nästa bästa, kopphållaren mitt framför ACn ;)




Kommentarer
Postat av: Mamma Pia

Hahaha, du har glömt att lägga ut hur ni har kört i 100 mil på trean, hahahahahahaha..........

2012-09-04 @ 21:03:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0