Covington

Idag har fokus legat på Covington och inspelningen av The Vampire Diaries. Stack iväg rätt tidigt från Atlanta för att vi hade bokat in oss på en Mystic Falls tur. Vet inte riktigt om ni hänger med, för de gjorde inte jag !! Men hela den här dan har alltså kretsat kring en tv-serie som Sofie är helt fast i :)

Vi har i alla fall fått ut mycket av dan. En 2 timmars tur som tagit oss runt till alla hus som är med i serien. Sen var dom i full gång med att filma olika scener i olika delar av stan, så vi har även hunnit med att varit åskådare till de. Sen när vi sitter på ett café och ska till att äta så ser jag att det kommer in massa inspelningsfolk. Säger till Sofie, som sitter med ryggen vänd mot ingången, att de kommer in ett gäng "statister" som hon kan ta kort på. Hon vänder sig om och det enda som kommer ut är ett enda lyckligt pip. "Statisterna" visade sig vara två av karaktärerna i serien, så Sofie fick sig i alla fall två idolbilder ;)

Efter ännu givande dag så åkte vi vidare och ligger just nu på ett motellrum i Macon. Planen är att få vila lite ikväll innan vi drar vidare till Savannah :)

OCH, en liten rolig notis som ni säkert redan hör om, men anyway - Vi har juh som sagt hyrt en liten gullig Toyota som vi nu känner oss väldigt hemma i. Men ända från början så tyckte vi att det var nånting fel med bilen. Den gick väldigt tungt och på väldigt höga varv, men ingen av oss är speciellt vana vid att köra automat, så vi tänkte inte så mycket på de. Men juh längre vi kom så upptäckte vi att våran lilla bil slukade bensin som ett monster, så vi var tvungen att ringa pappsen och fråga om han visst om det kunde stämma att den skulle gå på så höga varv och om den verkligen skulle dra så mycket soppa. Haha, de visade sig att vi, i 100 mil, legat och kört på 3ans växel !! 

Vi kanske inte är dom två skarpaste knivarna i lådan, men vi fick oss i alla fall ett väldigt gott skratt och vi lärde oss en väldigt viktig läxa ;)


Ciao


















"Matt" och Sofie :)


Sofie och Jeremy :) SNYGG !! 







Kommentarer
Postat av: Mamma Pia

LILLAN, vad jag är avundsjuk!!! Kom hem nu så ser vi säsong 3..............

2012-09-06 @ 06:26:24
Postat av: erika

Är kul att läsa och se alla bilder, ser ut som ni har det sjukt bra :D

Och grattis på födelsedagen världens bästa emma! hoppas du får en sjukt bra dag. Idag var det ett år sedan jag åt världens godaste tårta för första gången också hehe ;) Saknar dig, puss <3

Svar: Roligt att du hänger med :)
Tack snullan, blir så glad !! Haha, ja vi få ta en riktig födelsedagsfika när ja flyttar ner till Sthlm :D PUSS <3
Ems

2012-09-07 @ 09:22:54
URL: http://erikaajonsson.blogg.se
Postat av: wilma hedström

Grattis på födelsedagen från oss på Lövgården.
Hälsa Lillan,ni ser ut att ha en trevlig resa.
Har du sett några Justin Bieber prylar?isåfall kan du ta med några hem till Norrland

Svar: Tack så supermycket :) Lillan hälsar så mycket tillbaka !!
Ska definitivt försöka få mig med nåt för en riktig Believer hem ;)
Ems

2012-09-07 @ 18:30:29
Postat av: Caroline

Åååååh!!! Avundsjuk är bara förnamnet!!

2012-09-07 @ 18:33:31
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0