Where's the reggie ?!

Nu ha vi fatt oss en lang natts somn, i alla fall jag som sovit som en stock ! Somnade runt 10 igar kanske och klev upp 8, sa de kandes skont. Men verkar som en liten halvskum by/stad vi hamnat i. Gick runt och letade frukoststallen imorse, men typ inget va oppet, sa vi fick satta oss och vanta till restaurangen pa hostlet oppnade. Dessutom kan ja inte kanna av den dar riktiga reggie viben som sa manga snackat om, men kan juh handa att vi haft for hoga forvantningar pa de har stallet. Eller sa beror de bara pa att vi trivdes sa sjukt bra pa Bocas och de har stallet kan, an sa lange, inte toppa de !

Anyway ,efter frukosten checkad vi ut fran Rocking J's och borjade vandra med ryggsackarna in mot centrum. Hade egentligen tankt att vi skulle ta oss vidare till Manuel Antonio idag, men tjejen pa turistinfon sa att de var storm pa den sidan och hon va inte helt hundra pa om vagarna dit va oppna, sa vi stannar har i alla fall en natt till. Kikat upp att de ar cykelavstand till ett par strander som verkar ratt fina, sa ska nog testa de imorn :) Men nu ha vi i alla fall hitta ett hostel som verkar aningen fraschare och ligger mer centralt, sa dar ska vi nog trivas. Dessutom ska dom tydligen ha varmvatten, vilket kanns grymt med tanke pa att vi inte duschat pa 2 dagar och antagligen inte luktar mums (Y)

For ovrigt kanns de som att vi inte komma bjudas pa sa mycke govader framover. Moln, regn och storm verkar va de som star pa schemat. Kanns halvtrist, men vi hoppas juh fortfarande pa att vi ska fa oss nan gnutta sol i alla fall :)


Ciao


Nojda brudar pa Wizzard Beach :)


Obligatoriska blogghoppbilden ;)


En riktig kladtrattrare som Majsan skulle ha sagt :)


Dags for vila :)


Grabbarna hade forberett sig med Corona, rom, massa blanddricka, ett skinkpaket och tre olika sorters snacks. Vi hade med oss varsin macka och en vatten (Y)


Wizzard Beach - basta stranden pa Bocas :)


De borjade regna och halvstorma medans vi satt och vanta pa taxibaten, men vi overlevde aven denna gang :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0