Today I saw the sun

Vet inte riktigt om ja fick med de sist, men vi bytte juh hostel ganska snabbt har i Puerto Viejo, sa nu bo vi pa ett supermysigt hostel med mycke folk och vi delar rum med tre kanadensiskor (?!). Riktitg trevligt stalle och vi ha forvandlats till riktiga backpackers kan ja lova. Laga frukost och midda hemma och packar med oss matsack pa dagarna (Y)

Igar drog vi och ett gang fran hostlet till Playa Cocles, tog ungefar 20 minuter att ga kanske. Bjods juh inte precis pa supersolsken, men de va ratt chill anda. Fick fightas lite med vagorna och bara ligga och lasa en hel dag i princip och spana pa surfare.

Idag dar emot sa packa vi matsacken, hyre oss en cykel var och trampade ivag till Punta Uva. Skulle egntligen forsoka ta oss till Manzanillo, men de blev sa langt. I alla fall sa ha dagen varit riktigt fridfull ! En nastintill ode strand och solen valde att kika fram i alldeles ratt ogonblick. Sa vi ha bara lega och njote av solen, stranden och havet, lovely !

Ikvall fa vi se va som hander. Ska i alla fall lyxa till de med restaurangmidda och en bira. Lydia ha vare sugen pa seafood sen vi landa i Panama City och vi kann att vi para vill testa allt mojligt spannande medans vi ha chansen. Idag kopte vi t.ex. cocosnotter och drack och at, sen bjod gubben som salde pa nan annan konstig lokal frukt och den va verkligen mums, smakade typ yoghurt :)


Ciao


Taconight pa hostlet :)


Majsor njuter pa Playa Cocles (Y)


Playa Cocles - som ni se sa ha vi inte super greit vader, men de ar varmt och skont iaf :)


Nastan i princip vart enda sallskap i Punta Uva (Y)


Fick jobba lite pa brannan idag (Y)


Tva andra livsnjutare som ocksa jobbar pa brannan ;)


Dagens matsack (Y)


Nojd tjej pa cykeltur :D OBS. Bilden ar tagen medans ja cyklar, lite creed ;)


Cocosnot = MUMS !

Kommentarer
Postat av: erika

dutig du är som kan cykla och knäppa kort ;) Iddi haha!

och hahaha vad lydia såg tokig ut!

2011-10-27 @ 10:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0