Puerto Viejo

Nu ha vi lamnat Bocas dar man hade borjat kanna sig riktigt hemma. Sista dagen dar bjod pa en battur ut till Wizzard Beach tillsammans med 2 helskona grabbar fran Seattle. Vadret var alldeles lagom varmt, lite halvmolnigt och regn emellanat, men jag verkligen njot. OCH, Fikan, kan lova dig att nu ha vi tage kampen med vagorna for en hel livstid, shiiet vilka groteska vagor alltsa. Kan inte helt hundra lova att badkladerna satt pa plats hela tiden, men ja lyckades undvika att satta mig pa nat stackars oskyldigt barn i alla fall :)

Efter en heldag pa stranden med tva amerikaner som surrade oavbrutet sa blev de dags for en sista utgang i mysiga Bocas. Vi satt och forade med Mason och sen gick vi ut en liten svang, sadar lagom lange med tanke pa att vi skulle checka ut fran hostlet klockan 11 idag.

Sa de va bara till att checka ut, ta farval av on och satta sig pa baten in till fastlandet igen. Tog en minibuss till gransovergangen fran Panama till Costa Rica. Dar fick vi hoppa av och ga over en lang jakla bro for att ta oss forbi gransen, sen var de bara att hoppa in i nasta minibuss och dra rakt vidare till Puerto Viejo dar vi akkurat na sitter och bloggar for fullt. En mysig liten reggiestad pa den Karibiska sidan av Costa Rica. Inte hunnit gora nat speciellt an, bara vandrat runt och kikat pa stallet lite, men de verkar soft, aningen dyrare an Panama.

Vi ha i alla fall hunnit checka in pa ett hostel som heter Rocking J's. Verkar ratt soft de ocksa, man kan tydligen valja om man vill talta uppe pa ett loft, sova i hangmattor eller i dorms, vi valde de sistnamnda ;) Nu ska vi ga och satta oss pa nat litet café sa ja fa i mig na kaffe :) Hoppas ni ma kjempebra dar hemma och koser er lika mycke som vi gor !


Ciao

Kommentarer
Postat av: Erika

hahaha åhh fantastiskt! Vad glad jag blir, hoppas att det var någon som kläckte ur sig "Mamma, titta bakom dig!" men jag är rädd att det inte gjorde det? I alla fall inte så att ni förstod? Bra jobbat iaf att undvika någon stackars pojke/flicka iaf!



PUSS

2011-10-26 @ 15:14:59
URL: http://erikaajonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0