Panama City to Bocas del Toro

2 dagar sen nu och tusan va mycke vi hunnit med !

Sista dagen i Panama City blev sjukt effektiv. Vaknade runt 6, vilket vi gjort varenda dag, och tog oss ut till Airbrook Mall. En superstor galleria med allt man kan onska sig, stor besvikelse att vi inte kunde borja packa pa oss en massa grejer sahar i borjan pa resan. Men vi vandra i alla fall runt dar och kika halva dan typ, sen gick vi till bussterminalen och kirrade bussbiljetter till Bocas och direkt darifran tog vi en buss vidare till Panama Kanalen och kikade lite. Maste saga att vi tar oss runt relativt bra med tanke pa att vi inte talar ett ord spanska och dom har talar inte ett ord engelska, men pa nat satt lyckas vi. Nar vi ha hoppat pa lokalbussar sa ha folk haft ratt bra koll pa oss och sett till sa att vi hoppar av dar vi ska och nar vi behover en taxi sa slapper alla oss fore i taxikon :)

Efter denna effektiva dag sa blev de midda pa Hard Rock och sen direkt hem for att packa om vaskorna och dimpa ner i sangen, klockan skulle ringa 05.00 dan darpa.

Tidig morron, men vi tog oss upp utan problem. Tog oss en taxi ut till bussterminalen och sen var de bara att hoppa pa bussen mot Bocas. Eller bara och bara, shiiet vilken dryg javla bussresa ! 10 timmar pa en isandes kall buss och busschaufforen korde som en jakla galning mitt inne djungeln. Sjukt haftigt landskap ma jag saga, djungel djungel och ater djungel. De har va nanting helt annorlunda motfor inne i stan.

Pa bussen va de en gubbe som fraga mig och Majs om vi var broder ?! Hur han nu kunde tro de vet ja inte riktigt, haha !

Val framme med bussen sa var de varldens pimp som kirra taxi at oss for att ta oss till batarna som skulle ta oss ut till Bocas. Kan bara saga att de ar den varsta akturen i mitt liv, monsunregn, aska och svallvagor i en liten overpackad liten plastbat ! Ja trodde att min stund va kommen dar ett tag ;o Men vi tog oss fram i alla fall och nu ar vi antligen har ! Vi ha checkat in pa ett mysigt litet hostel i dehar mysiga lilla samhallet. Vi har dock inte hunne sett sa mycke av on an, men idag ska vi val forsoka ta oss ner till stranden och sen kanske satsa pa en utgang ikvall, hoppas bara regnet haller sig borta :)

For ovrigt sa ma vi hemskt bra och skoter oss ypperligt. Kanns som att vi har kommit in i de har livet lite mer nu. Ryggsacken sitter som en smack pa ryggen och ja verkligen stormtrivs med de har livet :)


Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0