OMG it´s raining !!

Jahaja, nu har vi lamnat ett soligt Puerto Viejo bakom oss och mots saklart av hallregn i San Jose (Y) De regnar seriost stenmycke och dropparna ser ut som stora javla hagelkulor ! Kan saga att de plaska pa ratt bra i mina skor akkurat nu ! Anyway, tog oss cirka 4,5 timme med buss att ta sig hit, sa nanting positivt i alla fall. Men i den har stan verka de vara som i Panama City, knappt en sjal som kan tala engelska, men vi ta oss fram ratt bra anda tycker ja. Lyckas fraga om vagen till bade centrum och internet cafè och hitta ratt direkt, aven fast svaren va enbart pa spanska ;)

Hur som helst, sista dan i Puerto V bjod pa massa sol och varme. Vi tre och en kille fran staterna tog bussen till Manzanillo, eftersom vi inte orka cykla dit dan innan. Sa vi hangde dar hela dan pa en riktigt mysig strand.

Senare, pa kvallen gatt vi forsoka planera var resa lite, vilket ar absolut omojligt ! Vi laser och laser och googlar och hittar stallen vi vill aka till, kurser vi vill ta och saker vi vill gora, men sa fort vi ha bestamt oss for att aka till ett stalle sa ar de nan lokalbo som sager att de ar en dum idé pa grund av allt regn. Taxi chaufforn idag sa att lokalborna pa The Pacific side aker over till andra sidan landet for att de ar for mycke vatten typ, it suuuucks !

Aja, vi kommer nog pa nat tillslut. Ha fundera pa en spanskakurs och da kanske man inte behover finvader ?! Vi fa se va som hander helt enkelt. Just nu befinn vi oss i alla fall i San Jose och ha ingen aning om hur lange vi blir kvar har. Men trots regn sa mar vi bra, vi forsoker halla humoret uppe aven om vi fryser och ar blota och forbannat less pa regn, men som vi sager om de mesta, DE GAR BRA !


Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0