Me no habla español

Ja, vi trottnade pa regnet i San Jose ratt fort kan man saga, gav stallet en natt. Och saklart sa sager vaderprognosen att de ar regn eller storm pa exakt varenda stalle vi vill aka till, sa vi drog till med ett strategiskt drag for en gangs skull. Vi tog vart pick och pack, hoppasde pa Tica bus och begav oss till San Juan del Sur, Nicaragua !

Bussresan gick riktigt bra, skulle egentligen ta oss 8 timmar att komma fram till Rivas och dar skulle vi masta hitta en anslutning hit, men vi sket i bussen och hoppa in i en taxi vid gransovergangen istallet. Jag kande mig helt lugn nar vi satt dar i taxin och hade inte alls nagra funderingar pa att vi hade kunna gjort en tabbe, men mina compadres hade minnsann sutte och gatt igenom varenda tankbart senario under bilresan ;o haha, ja kanske ar lite for godtrogen anda !

Men vi tog oss fram i alla fall och checkade in pa La Estrella som ligger precis vid stranden. Stranden ar ingen vacker syn, men de ar juh anda en strand liksom. 8 dollar var betalar vi for ett eget rum och frukost, meget meget bra. MEN vi stannar bara dar en natt till for imorn borjar vi skolan ! Ja, vi kanner helt enkelt att de vore sjukt kul att lara oss spanska, plus att de behovs verkligen pa vissa stallen. Sa imorn klockan 8 satter vi igang med spanskaplugg och ska alltsa halla pa en vecka. Hur mycke vi hinn lara oss vet ja inte riktigt, men i alla fall betydligt mer an vad vi redan kan. Sa vi flyttar alltsa in hos en familj har i San Juan och sen kommer vi ha lektioner nagra timmar om dan med varsinn larare. I´m so excited !



Ciao



Manzanillo :)




San Jose :)



Majsor hitta en grym cykel pa vart hostel, den ska vi packa och cykla till Oslo med (Y)



Forsta shoppingen gjord ! Jag och Lyddis va bara tvungen att ha varsit Barca-armband ;)



Nan slags staty uppe pa ett berg har i San Juan del Sur (Y)



Tjejen njuter av att de for engangs skuld inte regnar (Y)



Me chicas :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0