Bocas

Ja som sagt sa befinenr vi oss juh fortfarande pa Bocas. Bor kvar pa Calipso Hostel som ligger pa huvudgatan och de funkar skitbra. Har eget rum och ett mysigt litet kok dar vi kan laga mat ! Bocas ar verkligen en sjukt mysig liten stad, no stress bara chill. Nat vi dock haft ett litet problem med ar att hitta en strand, ja mena hur svart ska de va nar man befinner sig pa en paradiso ?! Men tydligen sa maste man pa nat satt aka en bit, antingen med buss eller bat for att hitta sand.

I forrgar tog vi i alla fall en tur ut till Red Frog Beach. De blev delfinspaning, lite snorkling och kos pa stranden. En riktigt harlig tur, men ratt kass snorkling. Efter de va de bara att dra hem for att svira om till festblasan. Sa de blev alltsa utgang som startade med ol och skipboo pa hostlet, sen drog vi vidare till en riktigt bra bar. Traffade 4 svenska tjejer som vi hangde med under kvallen. Nar baren stangde klockan 2 sa drog vi vidare till nasta stalle och skakade rumpa. Nan grabb ryckte tag i mig och fraga om ja kunde dansa salsa, saklart svara ja nej, men de hjalpte tydligen inte for vi dansa da pa ett bra tag. Tro de blev en blandning av salsa, buss och av att ja stampa han pa fotterna. Tur man blev sa gracios (Y) Efter allt dansande sa kan ja lova att svetten forsa, sa helt plotsligt kommer Lydia och sager att de ar lov att bada. Va bara till att slita av sig kladerna och bada, haha ! Tro vi kom hem runt 4 :)

Igar kande vi oss kanske inte riktigt pa topp, sa vi tog bussen till Boca del Drago och Starfish Beach. Inget man direkt kan kalla en strand, men vi fick oss en riktig djungelprommis i alla fall :)

Idag sa hade vi stamt traff med tre tyska brudar som vi hyrde en bat tillsammans med. Akte forst pa delfinjakt, eftersom de va sa jakla kul, sen vidare mot Salt Creek, en sanhar urby. Super kul att fa se och nat vi absolut alddrig hade hitta utan tyskarna :) Sen drog vi vidare for ett kort stopp pa en strand som hette typ Puntas nanting och sen avslutade vi dagen med nagra timmar pa Zappatilla Beach. Riktigt fin strand, tydligen en nationalpark ! Hur som haver sa ha vi haft en riktigt harlig dag idag som vi tankte toppa med lite fest ikvall ;)

Ska hem och laga mat efter vi suttit har, sen bara svira om igen :) Fragan ar om vi vagar oss ut, for de pagar nan slags parad har utanfor dorrn (?!) Men de overlever vi forhoppningsvis :)


Ciao


Hostel koket, tro de va lunchdags har :)


Livradda tjejor, forsta batturen :)


Delfinen tyckte om att leka i vagorna fran baten :)


Var guide Ariel


Starfish :)


Konstig tjej ;o


Red Frog Beach


Strawberry frog pa Red Frog :)


Gladjeskrik nar vi antligen kom till en strand :D


Boca del Drago, pavag mot Starfish Beach :)


Annu en konstig brud vi hitta pa vagen ?!


Mitt dromhus, sa jakla gulligt :) I Salt Creek !


Salt Creek :)

Kommentarer
Postat av: erika

Kul kul kuul att läsa och härliga bilder! Hoppas du badar åt mig, och gärna i vågorna????



p.s men behåll gärna badläderna på om du blir fångad av vågen...

2011-10-20 @ 10:30:29
URL: http://erikaajonsson.blogg.se/
Postat av: Bror

Gud vad ni verkar ha det bra, fina bilder.

2011-10-20 @ 17:02:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0