Bocas del Drago

Igar blev de ferre igen ! Vi hade val inte direkt matt toppen under dan, men efter lite lokal mat och nagra Corona va man pa topp igen. Blev en relativt lugn kvall anda, men ratt sen om ja inte minns helt fel. Sa imorse sov vi ut ordentligt, sen kom var nye van Mason och ville att vi skulle dra till Bocas del Drago. Vi hade juh som redan vare dar och visste att de inte va mycke till strand, men vi va snall och foljde med han anda. Men de ha vare pissdaligt vader idag, sa vi blev mest bara hurven av den lilla utflykten och sen skulle man hem och hoppa in i en kall dusch (Y) haha ! Men vi overlevde den ocksa, borjar som bli van att ta snabbduschar i kallvatten.

Ikvall blir de en hemskt lugn kvall hoppas ja, ar faan dodstrott ! Sa vi ska val forsoka planera lite och bara hanga pa hostlet typ. Vi ska val som snart borja rora oss vidare till nasta destination. Sa vi blir nog kvar har 2 natter till, ska forsoka ta oss ut till Wizzard Beach imorn om vadre tillat, sen ska vi nog ta bussen till Puerto Viejo pa sonda. Sa da korsar vi gransen over till Costa Rica, kanns sjukt spannande :) Kanns trakigt att alla sager att de ar sa dyrt dar bara, men de ska vi nog forsoka hitta en losning pa !

Nu ska ja organisera min ryggsack och slanga fram allt som ska tvattas imorn, vilket ar i princip allt ja ager och har !


Ciao 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0