And the time is here

Oh yees, nu är resan äntligen igång och nu ska liv levas, shiiet va kvinnan är taggad !

Klockan 09.50 imorse så börja vi rulla från Sundsvall och sen dess ha vi vare på tåg och Arlanda i vad som känns som en evighet, tur att de bara är ca. 22 flygtimmar kvar ;) Tro hur jag och Lyddis ska klara dehär utan nikotin i kroppen ?! Shiiet alltså ! Men än så länge gå de juh bra och vi kommer överens med varann, dock inte med Arlandapersonalen, dom kan suga balle. Tro aldrig i hela mitt liv att ja ha träffa otrevligare människor än dom dumhuven som jobba på den här flygplatsen, usch !

I alla fall, våra backpacks ha vi skicka iväg redan och återser dom inte förns i Panama, så vi hoppas att både dom och vi tar oss hela vägen. Men de går nog bra ! Är så sjukt exhalterad (stavning?!) över hela den här resan, känns så galet spännande att vi snart är där. Fick akkurat bokningsbekräftelsen från första hostlet också, så de känns bra att vi ha de bokat och klart. Lite dumt bara att vi gjorde en liten missräkning och skrev till dom att vi kommer dit runt 14.00, när vi i själva verket landar i Panama halv 7 på morron (Y) Men de löser sig nog, får säkert lämna in väskorna även om vi inte får rummen förns två. Sen får vi se vad vi beger oss ut på för äventyr sådär första dan, upptäcksfärd i Panama City kanske :)

Såhär i skrivande stund så är de en tjej som plötsligt utbrister "Men va faan", vänder mig om och ser att de är Helene, en av våra roomies från Oslo. Kjempekul att stöta på henne bara såhär :) Samtidigt kände ja att världen är för liten och att vi kommer stöta på många välkända ansikten under resan, men de kan juh i och försig bli rätt kul de me :)

Nu blev ja plötsligt sjukt trött och ha som inge mer vettigt att skriva om ! Får se när vi får tillgång till dator nästa gång, då ha ja förhoppningsvis lite intressantare stuff att informera er om :) Men sköt om er så länge, de tänk vi göra !


Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0