26 hours later, Panama, here we are

Finally we´re here ;D

Da ar vi pa plats i Panama City. Resan gick som smort, vi hann knappt marka av timmarna i luften, eftersom vi sov i princip hela flygresan. Enda vakna tiden va nar de borja lukta mat, da vakna vi minnsann till liv pa stort.

Hade juh ratt mycke tid att fordriva i Frankfurt, och kan juh bara saga att de var en jakla tur for oss. Shiiet vilken flygplats, vi bara gick och gick och gick. Ja, vi motionera nog faan bort 2,5kg var pa den dar flygplatsen ! Stor och forvirrande helt enkelt, men tillslut sa hamna vi anda ratt :)

Kom fram hit runt 06.30 imorse (13.30 svensk tid) och sen va de bara att ta sig genom alla dom har satans kontrollerna och leta fram en taxi. Hamna mitt i den Panamanska rusningstrafiken, dar storst gar forst, ar sa tacksam for att ja lyckas somna. Sen kom vi fram till vart lilla hotell och fick duscha av oss och frascha till oss lite efter 26 timmars resande, sweet !

Sen va vi sugna pa bade mat och aventyr, sa begav oss ut i storstan, som for ovrigt inte alls ar som jag hade tankt mig. I mina tankar hade jag sett Panama City som oken, palmer, daliga vagar, skitigt och kameler typ. Har ar de istallet skyskrapor overallt och gatorna ar rena och fina :)

I alla fall sa drog vi ut for att kaka brunch. De forsta som hand ar att vi bli jagade av en neger som forsoker tigga en ciggarett eller nat, skitlaskigt ! Sen ar alla gubbar/man skitackliga, sitt och locka pa oss som vi vore katter, samtidigt som dom sta och dra sig sjalva i snoppen och racker ut tungen ;o Ingen hyffs eller respekt har inte, men vi ha redan tuffa till oss och Majsan han borja locka tillbaka pa sitt egna lilla satt och Lyddis ga och pussa mot acklen (Y)

Annars ha vi hunne gatt langst en strandpromenad och upptackt en del av stan, bl.a. ett fett javla kopcenter. Sa surt att de har ar forsta stoppet och att vi inte kan handla nat ;( Brant oss en gnutta ha vi nog ocksa hunne gjort, eftersom vi hela glomde bort solskyddet idag. Ha som vare lite halvmolnigt/disigt, men anda 35 grader, sa vi far skylle oss sjalva nar vi inte tanker langre !

Nu ska vi nog sitta har och fordriva tiden en svang, sen strosa runt tills de ar dags for midda och sen blir de en tidig kvall ! Far se vad morrondan bjuder pa for aventyr, om vi nu over huvudtaget hittar tillbaka hem till hotellet ;o


Ciao


Kommentarer
Postat av: erika

HAHA åh känner detta kommer bli såå roligt att följa! Dra sej i snoppen lät inte som nån höjdare för er men väldigt underhållande för mig att läsa..



Annars emma, såg du att ja fått hem neulash att testa nu?! lovar att hålla dit uppdaterad ;)

2011-10-15 @ 12:25:10
URL: http://erikaajonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0