Life is sweet

Jahapp, da va de ett tag sen ni fick nan update, men vi ha hunne med en hel del ! Vi ha juh bland annat hunne tage studenten fran spanskaskolan och lamnat familjen. Tro inte direkt att de blev nat Mvg, men vi ha i alla fall blivit proffs pa att boja verb (Y)

Vi ha hangt med tva svenska brudar i 3 dagar (?!). Verkligen stortskona tjejer, fy faan va kul vi ha hunne haft alltsa. Varit pa stranden 2 dagar och festat 3 kvallar. Traffade pa dessa brudar nar vi va i Bocas, sa vi blev bra forvanade nar vi helt plotsligt stotte pa dom har, men de va kul :) Dom drog dock idag, vilket kanns lite trakigt, men vi lar nog synas igen !

Vi hade bestamt med en amerikansk kille att vi ville testa pa paintball, sa idag drog vi ut till en paintball-ranch och skot lite. Satan va kul de va alltsa, helt sinnes ! De va bara vi tre som spelade, men vi hade sjukt kul anda. Korde typ lite olika lekar och grejer. Gjorde faan skitont att bli traffad ocksa, sa nu ha man lite sma blamarken lite har och dar, haha ! Men kul hade vi och svettas kan ja lova att vi gjorde medans vi sprang runt dar i djungeln :)

Vet inte riktigt va vi ska hitta pa imorn, men vi blir i alla fall kvar har tills pa manda. Da dra vi nog antagligen vidare till Granada, sen fa vi se va de blir ! Vi trivs i alla fall sjukt bra har i San Juan del Sur.


Ciao


Jag och mitt fina plugg-block (Y)


Plugg, plugg plugg ..


Glada tjejor som pluggar spanska pa ett mysigt litet café (Y)


Hamnen/stranden inne i byn :)


La playa :)


Glada tjejor pa Iguana, kan nog saga att vi ar stammisar dar vid de har laget ;)


Vet inte hur manga sanahar buckets vi ha avverkat den har veckan ;o


Taggade for lite djungel panitball :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0