We got ripped off by a taxidriver

Okej, forra inlagget blev lite luddigt kanske, sa ska forsoka skriva lite battre idag !

Kan bara saga att onsdagens vulkanhike i Granada inte var ett skit jamfort med sanbordingen/hiken i Léon. Herregud alltsa, de ar nog bland de coolaste ja nansin gjort i hela mitt liv. Borjade med en timmes jeepkorning for att ta oss till vulkanen, sen fick vi varsin ryggsack med skyddsklader och en brada som vi skulle bara, helt sjalva, uppfor en vulkan pa 726meter. Kan saga att ja va aningen skakis innan vi borjade vandra uppfor, sa brant som den dar vulkanen va sa va ja ganska saker att ja skulle do halvvags ! Men ikke, vi tog oss hela vagen till toppen utan problem, aven om de var kanske ett av de jobbigaste ja nansin gjort frivilligt, men de va sa jakla vart all svett. Val upp sa var utsikten helt sjuk, sag varan lilla jeep som bara sag ut som en liten prick och man kunde verkligen kanna varmen innifran vulkanen, maktigt ! Sen va de juh saklart dags for sjalva huvudnumret, att glida nerfor vulkanen pa en brada, sa javla haftigt ! Hade latt kunna sprunge uppfor igen bara for att fa gora ett andra ak :)

Efter de sa sov vi en natt i Léon, sen tog vi oss till Managua och spenderade dagen dar. Gick runt pa ett center i princip hela dan och sen avslutade vi kvallen med att ga pa bio, Bad Teacher sag vi, riktigt kul film :) Sen klockan kvart i 3 imorse klev vi upp for att gora matsack, sen bar de av mot Tica Bus som vi akte med hit till San Pedro Sula, Honduras. Men satan va vi blev blasta av taxichaufforn imorse alltsa, tro inte vi ha varit sa arga pa hela resan ! IDIOT ! Som tur va sa va de juh bara pengar och ingen kom juh till skada, forutom hans bil kanske, eftersom Lydia borja sparka pa den nar han inte ville ge oss vara pengar tillbaka ;)

Ja, sa nu ar vi alltsa framme i San Pedro Sula, efter 12 timmars bussresa. Blir bara har en natt som de verkar, sen dra vi vidare till Utila for att traffa Hampus :) Far se hur lange vi blir kvar i Honduras, men vi valde i alla fall att hoppa over huvudstaden i de har landet !

Btw, vi har aven en stalker med oss under den har resan ! En 31 arig Nya Zeelandare som dyker upp exakt overallt. Vi traffade fort pa han i Bocas, sen ha vi traffat han i Puerto Viejo, San Juan del Sur, Granada och Léon. Borjar bli valdigt komiskt nar vi gang pa gang springer pa varann och verkar gora i princip samma resa, men alltid kul med ett valkant ansikte :) Han skulle tydligen till Honduras nu ocksa, sa far val se om han dyker upp ute pa Utila !


Ciao


Nar vi hade tagit oss fram till Granada va vi sa sjukt torstiga, sa en liter ol satt inte helt fel ;)


Poolen pa Andreas hotell, dar njot vi verkligen :)


Poolhang :D


Hade sallskap av dessa tre ankor som bodde i poolen :)


Vi lyxbackpackers bestallde in en flaksa vitt till var ..


SUSHI :D


Nere vid Lago de Nicaragua i Granada :)


En av kratararna till Masaya-vulkanen i Granada :)


Jatte hot-dog fick bli midda, man kan inte lyxa till de med vin och sushi varje dag ;o


Taggade brudar infor vulkanbestigningen (Y) Vulkanen ar de svarta "berget" bakom oss !


Obligatoriska hoppa pa vulkanen bilden ;)


Kratern pa Cerra Negro :)


Taggade tjejer for att bege sig pa bradan nerfor ;D (och ja, vi vet att de ser ut som att drackterna haller pa spricka)


Taggade tjej pa bio (Y) Sjalvklart ska vi alltid overdriva och tar allt i grande ;)


Kommentarer
Postat av: Lina T

Hej Emma! Ni ser ut att ha det underbart! Har just visat mamma din fina blogg så nu följer familjen Tjernberg i Göteborg också din resa. Ha det fint och ta hand om dig! Kram från släkten i Göteborg /Lina

2011-11-13 @ 18:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0