Me gusta trasero grande

Pju, andra skoldagen gjord ! Idag fick vi va tillsammans allihop vilket kandes mycke roligare, men ack vilket daligt humor ja blev pa under lektionen. Ar sa hemskt frustrerande nar man for de forsta inte helt hanger med och sen be lararn om ett exempel, typ att vi skulle satta ihop nagra meningar var. Kan juh saga att de inte ar de lattaste nar man knappt kan ett ord pa spanska. Laxan igar till exempel, da fick Majsor och jag hitta pa meningar som "Du maste stoppa kyckling i nasan" och "Du far inte stoppa naglar i kottet". Kan saga att larara hade hemskt kul at dom meningarna imorse, me va gor man nar de enda man ha fatt lara sig, forutom ett par verb och siffror, ar kroppsdelar ?!

Sa formiddan va inte riktigt nan hojdare for mig, men nu kanns de bra igen ! For de forsta sa ha ja juh mina fruar som alltid fa mig pa bra humor (Y) Sen bestamde vi oss for att ga och ta en fika och gora laxan ute, sa da fick allt liksom sjunka in lite mer och nar vi gjorde de tillsammans i var egna takt och pa vart egna vis sa blev kvinnan pa mycke battre humor :) DE GAR BRA !!

Forutom de sa trivs ja bra har hos den har familjen. Eller ja, vi bo juh som pa skolan med familjen, men ater frukost, lunch och midda tillsammans. Far hemskt god mat ! Idag till lunch fick vi typ paella, med kyckling och hummer, MUMS ! Nat annat som ar bra med att vi ater tillsammans ar att man maste forsoka forsta och tala spanska, plus att mamman kor lite laxforhor med oss, sa de ar kjempe kul verkligen :)


Ciao

Kommentarer
Postat av: erika

svar: Klart vi måste ha en riktig myskväll när vi är samlade runt jul igen, kanske en tre rätters? Annars bara mys och en ritkig god middag!



Rolgit det är att läsa att det går så bra för er, även om det är frustrerande att inte förstå hela tiden, men det är ju bra att du kan byta inställning efter att fått avreagerat dig lite ;) Kämpa på!!

puss

2011-11-02 @ 14:43:52
URL: http://erikaajonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0