Just for you to know that we´re alive

Kvinnan haller pa att somna sittandes har pa internetcafét, sa de far bli en kort update bara for att ni ska veta att vi lever och mar bra.

Vi har lamnat San Juan och tagit oss vidare till Granada. Ha tage de relativt lugnt i den har lilla stan. Traffat Andreas, en kille fran Skvadern, sa vi gick ut och tog nan ol. Sen hangde vi pa hans hotell vid poolen hela dan, de va meget stek kan ja lova. Hade sushi-night igar, som ja och Lydia langtat ! Vi missuppfattade erbjudandet om bestall 1 och fa 2, sa till var forvaning fick vi in 32 bitar sushi, varav 24 va Californian rolls. Fast till var forvaning igen sa va de inga problem att trycka i sig dom, haha ! Forra gangen fick vi i oss 8 var, men den har gangen slank alla ner, Majsan hjalpte till med 6 stycken ;) Forovrigt holl dom pa att doda Majsor pa restaurangen ocksa. Hon fraga valdigt utforligt och noga om de ar nagra notter i de hon bestallde, de skulle de inte vara. Sa hon borja ata och hittar hela cashewnotter dar i ;o Javla idioter som aldrig ska fatta ett endaste litet ord engelska ! Som tur va gick de bra, men hon fick absolut noll kompensation. Dessutom saga en av servitorerna att hon bara hade fraga om de va notter i, dehar va juh faktiskt cashw ?! Aaaaah !

Idag blev de i princip en heldag pa vulkan aventyr. Skulle vara en hike, men blev mest bilakning ! Eller ja, nagra farligt branta uppforsbackar och en lang javla trapp sa va vi juh helt doda, men ja hade rakna med att ga hela dan. De va ratt maktigt att fa se en krater till en aktiv vulkan och hora hur den lat, men hemskt besviken att vi inte fick se nan lava. De hela avslutades i alla fall med en vandring in i na grottor och satan va fladdermoss de va dar alltsa. Vi satt oss vid oppningen till en grott och slackte ficklamporna och man kunde bade se och verkligen kanna hur dom sma satarna svarmade omkring oss, de va ratt haftigt faktiskt :)

Juste, innan vulkanen och de va vi pa marknaden i Massaya ocksa. Fick en del shoppat, sa de va kul :)

Imorn dra vi nog vidare till Léon for att testa pa sand boarding. Man sitter/star typ pa en brada av nat slag och aker nerfor en vulkan. De ska bli himla kul faktiskt :) Sen vet ja inte riktigt, men tro de bli sa vi aker till Managua och tar en buss darifran till Honduras ! Vi fa se helt enkelt :)

Nasta gang lova ja att lagga upp lite bilder, men ha absolut ingen ork till de idag. Nu vill kvinnan bara sova !


Ciao

Kommentarer
Postat av: Anonym

Svar: Tack så jätte mkt emma. Gissa om jag längtar till ni kommer och hälsar på.. Jätte mkt ska jag tala om för dig!



Och nu saknar jag er mer än någonsin (under denna resa då hehe).. vill bara att vi ska träffas och att jag får krama er i massor, känner att jag behöver det just nu..



älskar dig, sköt om dig och bada åt mig½ <3

2011-11-10 @ 13:36:57
Postat av: erika

den där kommentaren var från mig ;)

2011-11-10 @ 13:37:24
URL: http://erikaajonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0